www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 15 de setembre de 2010

Meritxell Moncunill, què has fet amb el tai txi del CN Barcelona?

Bústia de l'ex-soci/ia

Voldria agrair a la Meritxell Moncunill la seva gran assertivitat a l'hora de prendre decisions dins d'un club en el que, solament en teoria, es fomenta l'esport.

La més coherent i la que millor representa la manera de fer d'aquesta junta és la que ha pres la Moncunill respecte al tai txi. Per qui no sàpiga qui és aquesta senyora només us diré que és la germana del vicepresident del club que viu i treballa a Alacant, i que l'ha col·locada a dit en el club. Tot queda a casa col·locant en llocs claus del club a amics i familiars. Aixó se'n diu "nepotisme".

Doncs la tal Moncunill ha tret el professor de tai txi de la tarda (un dels millors professors de tai txi txen de Barcelona) per posar una practicant d'aquesta activitat que mai ha desenvolupat tasques de professora de tai txi. 

I ho ha fet contra la opinió unànim de tots els que practicàvem tai txi al club, fins al punt de redactar una carta, signada per la majoria, en la que es demanava la dimissió d'aquesta Sra. com a cap d'activitats del CNB.

Bravo! Una gran gestió la d'aquesta 'enxufada' germana d'un dels 'capos' de la directiva del club. Així s'estimula l'esport i s'il·lusiona al soci.

Però és clar, s'han esborrat del tai txi 13 alumnes (una barbaritat respecte del total de practicants de tai txi al club), que pagaven a part de la quota aquesta activitat. S'han esborrat els alumnes de tai txi de les tardes i del dissabte  pel matí.

Bé, ja sabem que tot es paga a part de la quota (ja de per sí elevada) en el CNB, fins i tot per una simple sauna.

Al final, farta de tanta incompetència, d'un pèssim servei, i de seguir pagant quotes i derrames per mantenir als inútils de la junta directiva, m'he donat de baixa del club. I cansada de que els socis, per tal de que no canviï res (o per por a ser expedientats i expulsats), deixin fer i desfer a aquesta junta de incompetents.

Mònica Codina (ex-socia del CN Barcelona)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)