www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 10 de juliol de 2010

La nova temporada de waterpolo

Els equips de waterpolo es preparen per a la temporada que ve


La lliga masculina començarà el 23 d'octubre i una setmana abans ho faran les noies. El primer derbi enfrontarà les seccions masculines del Club Natació Barcelona i el Mediterrani. Les actuals campiones de la lliga femenina, les jugadores del Mediterrani, començaran la Lliga a Moscardó.

El guanyador de les últimes cinc lligues masculines, el Barceloneta, començarà a la piscina del Canoe, i el Sant Andreu també jugarà fora, contra el Martiánez.

Les noies del Sant Andreu rebran el Mataró, i les nedadores del Club Natació Montjuïc debutaran a la piscina de La Latina.

Clica per veure l'article original (09-07-2010)

dijous, 8 de juliol de 2010

Vídeo del Campionat d'Espanya de Salts, organitzat pel CN Barcelona

(En aquest reportatge hi ha declaracions de l'Anna Pujol i de l'Anna Prat (saltadores del CN Barcelona), i de la Susanna Closa (vocal presidenta del comitè de salts de la Federació Catalana de Natació, i delegada de la secció de salts del CN Barcelona).


El Club Natació Barcelona, a dos velas


dilluns, 5 de juliol de 2010

Exhibició de natació sincronitzada al CN Barcelona

Ahir diumenge, el Club de Natació Barcelona va ser l'escenari d'una exhibició de natació sincronitzada oferida pels equips espanyol i anglès.

Absent Gemma Mengual per    raons de maternitat, la seva    successora, Andrea Fuentes,    ha anat avançant detalls del    que serà el seu treball de solo    com ara la cançó d'Edith Piaf    que acompanyarà la seva    exhibició.

Les noies dirigides per Anna   Tarrés han aprofitat aquesta   exhibició per donar a conèixer la campanya estival del Casal dels Infants del Raval, una associació que considera l'esport com un valor d'integració social. L'acte ha comptat amb el suport de la Fundación de Fomento Europeo.

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)