www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 7 d’abril del 2012

En peu de guerra els nedadors del CN Barcelona, i els seus pares, en suport a Joan Giralt

Joan Giralt
Clamorós suport dels nedadors/res del CN Barcelona a Joan Giralt (exdirector tècnic de natació del CN Barcelona), acomiadat recentment per la nova junta directiva presidida per Joan Lluís Abellan. 

I indignació entre els pares dels nedadors davant  la manca d'explicacions del vocal de natació, David Barri, i del vicepresident esportiu de l'entitat, l'inefable Ricard 'el rata' Navarro.


Vull formular la meva més enèrgica protesta per la decissió, suposo de Gerència, de donar ordres als empleats del Club perquè enretirin tots els cartellets i pancarta que els nedadors del Club han intentan penjar en recolzament al seu entrenador. Pensava que era soci d'un Club democràtic, on el soci, lliurement, podria exercir el seu dret d'expressió, sempre que ho faci amb correcció, i que aquesta expressió, a més de fer-se a l'Assemblea, es podia fer en qualsevol espai. Potser caldria recordar a aquesta Junta que aquest Club es regeix per principis i Estatuts democràtics.......... (Vicenç Olivares Carrera)

Amb la marxa d'en Joan sabeu q eu aconseguit? Uns absoluts i uns júniors destroçats i d pasada uns infantils q no saben si el seu entrenador q tenen els podrà seguir entrenan o si en tindran un altre. Així no es poden conseguir resultats i aquest esport ja es prou complicat com x q els poseu mes trabes. Gràcias a tots x pensar amb els nedadors. (Eva Cepas Jutglar)

Gran familia i gran equip de nadadors és el que ha aconseguit el Joan Giralt durant aquests darrers anys. La secció de natació no es mereix la fi de la feina ben feta (Àngels Sánchez Pi)

Moltes gracies Barri , ets un crack (Mertxe Carrasco)

 


Sr. Barri, potser haurà de donar més explicacions que una simple carta de comiat. Hi ha 145 persones que els agradaría escoltar els seus motius. Per què no ens convoca i ens les dona? Potser té raó, o potser no, i aleshores, què farà? (Vicenç Olivares Carrera)

sincerament, moltes gràcies a tots aquells que han fet lo impossible per deixar a un equip sense entrenador. - Ahir, veu desfer un equip! (Desirée Navarro Silvestre)

ahir ens van treure tot allò que realment estimavem! Ahir ens van treure a un gran entrenador! Maria Cerezo Pros

Tot per el que lluitàvem no ha servit per res (Ines Arxe)

TOTS AMB TU JOAN! (Desirée Navarro Silvestre)

ostia.. espero que no pase como cn el Hospi ,animo chic@s estoy cn vosotros! (Denise Catevilla Vera)

Esto es un gran golpe BAJO! (Judith Navarro Silvestre)

mols ànims a tots, i dic el mateix que la Denise Catevilla Vera, que no pasi lo de cnlh (Aitor Lagos)

Gracies per destruir els somnis d'unes persones que es sacrifiquem dia a dia per donar el millor de nosaltres (Carlota Gómez)

Ànims a tots! Quina poca vergonya els clubs que fan això.. (ÀlíìCiia Arribas)

se que he deixat de nedar pro anims a tots i macoplu aki perk a la persona que an fet fora el conec i segur que no sho a marescutt animms!! (Eduard Rusca Muñoz)

luchar lo que podais nuestro club se fue a la m...algunos lo hemos dejado o se han ido a otros clubs,ser fuertes y luchar hasta el final que podeis animo ! (Denise Catevilla Vera)

El 17 d'Abril hi ha assamblea ordinària, allà ens farem sentir si no ho fem abans. (Jordi Roses)

allà estarem si o si! (Desirée Navarro Silvestre)

sobretot sempre units, no han de poder amb nosaltres!! (Carlota Olivares Gallach)

anims a tot, espero k o arregleu i se os torni a veure per les compres, moltisima sort i anims ♥ (Pau Ayats Duran)

Que cabrons!!! (Jan Giralt)



Clica el logo veure captura de pantalla o entra al Facebook del CN Barcelona

dijous, 5 d’abril del 2012

La Federació Catalana de Pilota (de l'incombustible Agustí Brugués) torna a ballar-la amb el Club Natació Barcelona

Cinc mesos després de guanyar les eleccions i accedir Juan Luis Abellán a la presidència del Club Natació Barcelona, la Federació Catalana de Pilota de l'incombustible Agustí Brugués (ja són 26 anys com a president d'aquesta Federació) segueix adjudicant la presidència del Club Natació Barcelona al seu amic Sebastià Millans.

I això que el tal Brugués és un soci amb presència quasi diària al Club Natació Barcelona.

Veurem, com en un cas anterior també denunciat en aquest mateix blog, quans mesos triguen aquest cop en rectificar i retirar el nom del nefast ex-president Sebastià Millans substituïnt-lo pel de Juan Luis Abellán.

Estarem a l'aiguait de si el gerent Marc Blanquer es digna actuar i es posa en contacte amb la citada federació.

Captura hecha el miércoles, 4 de abril del 2012
(Clica para ampliar)

  Si t'ha interessat aquest post, potser que també t'interessi:
◘  Sebastià .. Millet, president del CN Barcelona?

dimarts, 3 d’abril del 2012

Polémica gestión de la limpieza en el Club Natació Barcelona

Cambios en el CNB: La nueva junta está impulsando muchas medidas de ahorro. ¿Qué os parecen?

Juan Ignacio
LA LIMPIEZA: Han suprimido la limpieza nocturna. Me parece bien. No obstante, me parece mal que a mediodía, con el vestuario a tope, la señora de la limpieza esté pululando por ahí. Creo que es bochornoso, tanto para nosotros (a mí no me gusta que me vea cambiándome) como para ella, a la que imagino que tampoco le hace gracia ver a todo quisqui desnudo. ¿Qué opináis? (Juan Ignacio Xiberta)

Daniel
LA LIMPIEZA: Veo bien el objetivo de reducir el coste nocturno, pero me parece gestionado con precipitación. Una cosa es repasar la limpieza y otra realizarla con el usuario dentro. El resultado es una limpieza deficiente. Creo que deben replantearlo con otra óptica.
Me preocupa más el tema de la cuotas anticipadas. Yo he avanzado tres cuotas de adultos de un año y tengo un ahorro de 500 € aproximadamente. Pero creo que esto nos abocará a una derrama a final de año. Tal vez hubiera sido más aconsejable que el beneficio se trasladara al ejercicio del año siguiente, pero de un importe menor. En total es un ahorro del 16%. ¿A quién le remuneran tanto el plazo fijo?. Con un 6-8% y para las cuotas del año próximo, tal vez se habría conseguido tesorería y un impacto menor en la cuenta de resultados. De todas formas, el tema está complicado. Un abrazo a todos. (Daniel García Gasca)

Clica para leer la conversación original (hace un mes)

dilluns, 2 d’abril del 2012

Emigrants del waterpolo

La crisi, que obliga a emigrar tanta gent jove, també té efectes en el món del waterpolo. Tres jugadors del Club Natació Atlètic Barceloneta que es van buscar la vida a Europa per camins diferents es tornen a ajuntar amb la selecció espanyola de cara a buscar una plaça per als Jocs de Londres.


¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)