www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 22 de gener de 2011

Más desviación irregular de dinero a la apresuradamente disuelta Fundación del CN Barcelona ¡Más madera!

Muchos más documentos como éste, recibidos en los últimos meses y que hago público hoy a manera de un "wikileak cenebista", obran en poder de las autoridades inspectoras.

Disponen del teléfono y del email de este socio, cuyo nombre he tachado por razones óbvias. Deseamos que él y su familia sigan disfrutando, tranquilamente y por muchos años, del CN Barcelona.

Por cierto, ¿hay todavía algún socio del CN Barcelona que siga creyendo que las obras de arte donadas a la Fundación del CNB por los artistas que han expuesto en los últimos años eran voluntarias? ¿Dónde están 'todas' estas obras de arte?

Como bien aparecía al final de cada aventura de Mulder y Scully, "The Truth Is Out There" (“La verdad está ahí fuera”).divendres, 21 de gener de 2011

Descomunal victòria del CN Sant Andreu a casa del CN Barcelona

   El magistral plantejament fet    per Manolo Suárez (ex-tècnic    del CN Barcelona) i la    reverencial actitud dels    jugadors del Sant Andreu han    conduit a on sempre acaba    conduint la tenacitat i la    paciència: a la victòria. El    Masculí trenca la ratxa de tres    jornades sense guanyar i es    situa cinquè amb 17 punts, un menys que el Mataró i un més que el CN Barcelona.

A la Nova Escullera el Sant Andreu va culminar el seu tourmalet particular a la Divisió d'Honor. Feia tres jornades que no guanyava, i quan ningú s'ho esperava, va plantar un 9-11 a l'equip menys golejat de la lliga, el Club Natació Barcelona, que només havia perdut un cop a casa, contra el Terrassa a la jornada 5.

Durant tres parts el Sant Andreu va anar per darrera al marcador, i en els últims moments l'absolut masculí va superar al CNB amb un parcial de 0-4. El CN Barcelona no es va poder distanciar per més de dos gols, i arribat el tercer quart l’equip de Toni Esteller es va començar a posar nerviós. Tres jugadors barcelonins van acabar expulsats, i els homes de Manolo Suárez van seguir creient en ells mateixos. El tècnic andreuenc va tapar al jugador franquicia del Barcelona, Blai Mallarach, i va tancar al boia Ivan Erneso. Ramón Santís i Daniel González, amb 5 gols, van posar els fonaments de l’estratègia andreuenca. El “Luqui”, com li diuen al vestidor a Dani González, va tenir el seu dia i va forçar que Toni Esteller canviés al seu para-gols internacional, Iñaki Aguilar, per Daniel Sulla. L’internacional espanyol Dani Hernández i Ivan Kucarov (2 i 3 gols) van completar el recital golejador de l’equip visitant. El CN Barcelona comparteix ara el títol d’equip menys golejat de la lliga (71 gols) amb el líder, l’Atlètic Barceloneta.

Després d’aquesta derrota contra el Sant Andreu a la jornada 9 el CN Barcelona es col·loca una posició per sota de l’equip de Manolo Suárez, a només un punt del Club Natació Sant Andreu i a dos del Club Natació Mataró, que va perdre davant el Sabadell i ha caigut fins a la tercera posició de la taula.

Clica per veure la font original (18-01-2011)

dijous, 20 de gener de 2011

El CN Barcelona, nova seu del Campionat de Catalunya infantil d'hivern de proves individuals

El CN Tàrraco s’ha quedat sense el Campionat de Catalunya d’Hivern Infantil que s’havia de celebrar a la seu del club des de l’11 al 13 de febrer pel mal estat d’una de les piscines. De fet, és ‘vox populi’ que les instal·lacions de l’històric club tarragoní no estan en el seu millor estat de conservació, la qual cosa ha fet que s’hagi decidit la suspensió d’aquesta competició, que finalment se celebrarà al Club Natació Barcelona. Això suposarà que més de 500 nens que havien de venir a la ciutat de diversos punts de Catalunya, finalment no ho facin, amb el conseqüent perjudici per la ciutat.

José Cosano
(Clica per a engrandir)
Des del consistori, el regidor d’Esports, José Cosano, ha afirmat que s’està fent “tot el possible” per ajudar el CN Tàrraco. De fet, segons Cosano, “els hi vam proposar que el campionat es pogués celebrar a alguna de les piscines municipals perquè no volíem que Tarragona es quedés sense aquesta competició, però ells ens van dir que no era possible, degut a algunes qüestions tècniques de les piscines”. En aquest sentit, Cosano ha afirmat que “ens sap greu que el club estigui passant per uns moments difícils, ja que actualment té un dèficit molt gran. Per això els hi estem ajudant dintre del que podem, tenint en compte que són un club històric i que dóna servei a molts tarragonins”. “Mentre jo estigui al capdavant d’Esports, el CN Tàrraco no desapareixerà”, ha afirmat de manera contundent el regidor.

Respecte a les ajudes al CN Tàrraco, Cosano ha recordat que “tenim un conveni per tal que els tarragonins de la Part Alta i Llevant puguin accedir a les piscines al mateix preu que a les municipals; vam fer una subvenció de 120.000 euros per reformar els vestuaris i les calderes; hem buscat un proveïdor del Patronat d’Esports que els ha deixat material nou pel gimnàs a un preu especial; i estem intentant que quan s’amplii el pàrquing Torroja quedi espai per a que puguin construir dos o tres pistes de pàdel. Són petites coses però que al club li venen molt bé per tal d’anar reduint poc a poc el seu dèficit”.

Clica per veure la font original (18-01-2011)

dimecres, 19 de gener de 2011

Quan un llibre t'atrapa, pasa això

Segueixo llegint novel·les perquè molt de tant en tant ocorren fenòmens com aquest:


dimarts, 18 de gener de 2011

El malgratenc Lluís Pellicer Mateu, un periodista d'El País manipulador ... i manipulat

De: Pellicer Mateu. Lluís
Fecha: 05/01/2011 11:34:59
Para: kikemeca@yahoo.es
Asunto: El País

Lluís Pellicer (Facebook)
Hola,

Soy Lluís Pellicer, periodista del diario El País. Le escribo porque estoy haciendo un tema sobre su blog del Club Natació Barcelona a raíz de una sentencia del Juzgado de lo Mercantil número 3 de Barcelona.

No sé si tendría un teléfono de contactos para poder despejar algunas dudas. En general, veo que la sentencia lo exime de todo salvo de usar dos dominios de Internet que, sin embargo, veo que ya no usa.

Un saludo,

Lluís Pellicer Mateu
EconomíaClica para ampliar


De: Enric Meca
Fecha: 20/01/2011 1:41:40
Para: LPellicer@elpais.es
Bcc: Reenviat a d'altres colegues de professió de Lluís Pellicer (periodistes d'altres mitjans de premsa, radio i televisió)
Asunto: Moltes gràcies, Lluís Pellicer, pel teu article

Hola Lluís,

Et volia donar les gràcies pel teu article d'aquest passat dilluns —17/gener/2011— a El País informant del tancament d'un dels blogs que vaig crear al voltant de la vida social i esportiva del Club Natació Barcelona. Com saps, em refereixo al que vaig tancar 7manes abans de la sentència del jutge José Mª Fernández Seijo, fet que ja et vaig comentar telefònicament. L'altre blog, que utilitzava com a blog de proves i d'esborranys, segueix vigent.

Tornava el mateix dilluns de Girona, quan cap a les 21:00 em va trucar un soci veterà del CN Barcelona —un dels que estan treballant per formar una junta que prengui el relleu a l'actual, quan la inspecció d'Hisenda faci acte de presència— per comunicar-me la publicació del teu article. En arribar a Barcelona, em vaig atansar a un quiosc de Les Rambles per comprar uns quants exemplars d'El País.

Un cop llegit l'article et vaig trucar a la redacció del diari per agrair-te la seva publicació. Em va atendre la teva companya Cristina Delgado, i em va dir que et comunicaria la meva trucada i que ja em trucaries tu. Més de dos dies després, i en veure que no m'has trucat, he decidit donar-te les gràcies a través d'aquest email.

És evident que el teu article està curull de mitges veritats —fins i tot de falsedats— i de que has estat manipulat per la part contrària. A més, has posat en la meva boca paraules que no t'he dit mai.

Josep Ma Mir Padullés
Advocat del CN Barcelona
Però ens ha agrada't molt que hagis citat al propi advocat del CNB, Josep Mª Mir Padullés, com un dels teus informants. Perquè ni en el millor dels meus somnis pensàvem rebre el nombre de visites al blog que hem rebut arran del teu article. Hem assolit un nou rècord —quasi mil internautes el van visitar el mateix dilluns—, i algunes de les entitats que s'han interessat pel blog ens fan una indissimulada satisfacció.

Gràcies de nou per la gran empenta que ha suposat per a nosaltres el teu article. És una impagable publicitat per al blog vigent que, sens dubte, ens ajudarà molt a la divulgació dels presumptes fraus i irregularitats de tota mena perpetrats per l'actual junta del CN Barcelona, presidida per Sebastià Millans.

Resto a la teva disposició per a nous i fructífers contactes,

Atentament,

Enric Meca

AQUÍ, ELS CORREUS ELECTRÒNICS ORIGINALS:Si t'ha interessat aquest post, potser que també t'interessi:
◘  El juez ordena el cierre de un blog sobre el Club Natació Barcelona

dilluns, 17 de gener de 2011

El juez ordena el cierre de un 'blog' sobre el Club Natació Barcelona

LLUÍS PELLICER MATEU - Barcelona - 17/01/2011

Vista aérea del Club Natación Barcelona
(Clica para ampliar)
El Juzgado de lo Mercantil número 3 de Barcelona ha ordenado el cierre de dos de los dominios que usaba el autor de un blog sobre el Club Natació Barcelona. Pero no lo ordena por lo que narraba, sino por una infracción contra los derechos de la propiedad industrial.

Si se teclean en Google las palabras club natació barcelona todavía hoy aparece como séptima entrada el blog al que Enric Meca dedica horas desde 2008. Los contenidos mezclan entradas sobre la vida social y deportiva del club con comentarios que acusan a miembros de la actual junta directiva de presuntos fraudes. Las alarmas saltaron en la dirección del club, que consideró el contenido "injurioso y ofensivo". "El autor insulta, injuria, falta al club y a sus directivos y los acusa de fraude fiscal, cuando no están imputados en ninguna causa. El colmo fue cuando ya se puso a indagar en asuntos muy personales de gente de la entidad", explica el abogado del CNB, Josep Maria Mir.

El 30 de octubre de 2009 el club decidió presentar una demanda en la que reclamaba el derecho exclusivo del club a utilizar su nombre comercial y su marca, incluido el escudo de la entidad. El club pedía que cesara el uso de los dominios www.clubnataciobarcelona.es y www.clubnataciobarcelona.blogspot.com y una indemnización por los perjuicios causados y por los posibles ingresos que haya podido obtener Meca usando el nombre comercial del CNB. El juez de lo Mercantil José María Fernández Seijo ha estimado la demanda parcialmente y ha fallado que Meca debe cerrar ambos dominios "por constituir infracción del nombre comercial Club Natació Barcelona" y publicar la sentencia, aunque ha descartado que el demandado deba abonar ninguna indemnización ni hacerse cargo de todas las costas del proceso, puesto que "no se ha articulado una prueba" que permita conocer los ingresos publicitarios del blog.

Pero Meca, que no piensa recurrir de momento la sentencia, ha hallado otro sendero para seguir con su actividad. "Ya sabía que esto podía suceder y abrí otro dominio con otro nombre que reproduce los mismos contenidos", explica. El club, que conoce la "trampa", ha pedido la ejecución de la sentencia. "También de los otros blogs", asegura el abogado del CNB.

"Sí, tal vez me he convertido en un cronista incómodo para el club", admite Meca, que en su blog ha colgado un cartel de Se busca con su foto con la apostilla "per toca-collons". Él asegura que empezó solo haciéndose eco de una denuncia sobre una presunta "quiebra técnica" del club que salió en una asamblea. "Quería que las cosas se trataran en casa, pero no fue posible. Yo ya advertí de que lo publicaría en mi blog".

El proceso, sin embargo, no termina en esa sentencia. Y es que, aunque Meca fue expulsado el CNB, según sus abogados, por sus crónicas, los socios del club son conocedores de su existencia. Por ello, el club presentó de forma paralela una querella contra el autor de las crónicas que está en las manos del juzgado número 31 de Barcelona. Este proceso, según explican fuentes del club, se alarga con la aparición de una maraña de correos falsos y anónimos cuya procedencia se está investigando.

Clica para leer la noticia original completa (30-10-2010)Si te ha interesado este post, quizá que también te interese:
◘  El malgratenc Lluís Pellicer Mateu, un periodista d'El País manipulador ... i manipulat

diumenge, 16 de gener de 2011

El hombre-delfín, proeza bajo el agua

Así es como conocen a Taylor Hill, tras asombrar a todo el público que se daba cita para ver el campeonato universitario americano. Hill, recorrió los 50 metros de piscina bajo el agua y de espalda consiguiendo una marca estratosférica. Lástima, que esté prohibido.


Taylor Hill dejó con la boca abierta a todos los presentes al campeonato universitario norteamericano. El nadador estadounidense recorrió los 50 metros de la prueba bajo el agua, algo que está prohibido por la reglamentación de la FINA.

El nadador de la Universidad de Texas consiguió un registro espectacular de 23:10, superando incluso el récord del mundo del inglés Liam Tancock en 24:04, aunque evidentemente su marca quedó anulada tras ser descalificado.

La norma para nadar en el estilo 'espalda' en una prueba oficial impide que el nadador recorra toda la carrera sin salir a la superficie y establece un máximo de 15 metros a recorrer bajo el agua. Aunque a priori pueda parecer más difícil bucear que nadar, lo cierto es que el movimiento completo sobre el agua provoca que se haga un esfuerzo físico completo y se consuma mayor cantidad de oxígeno.

Clica para leer la noticia original (13-01-2011)

Si te ha interesado este post, quizá que también te interese:
◘  Entrevista a Taylor Hill tras la hazaña

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)