www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 20 de gener del 2011

El CN Barcelona, nova seu del Campionat de Catalunya infantil d'hivern de proves individuals

El CN Tàrraco s’ha quedat sense el Campionat de Catalunya d’Hivern Infantil que s’havia de celebrar a la seu del club des de l’11 al 13 de febrer pel mal estat d’una de les piscines. De fet, és ‘vox populi’ que les instal·lacions de l’històric club tarragoní no estan en el seu millor estat de conservació, la qual cosa ha fet que s’hagi decidit la suspensió d’aquesta competició, que finalment se celebrarà al Club Natació Barcelona. Això suposarà que més de 500 nens que havien de venir a la ciutat de diversos punts de Catalunya, finalment no ho facin, amb el conseqüent perjudici per la ciutat.

José Cosano
(Clica per a engrandir)
Des del consistori, el regidor d’Esports, José Cosano, ha afirmat que s’està fent “tot el possible” per ajudar el CN Tàrraco. De fet, segons Cosano, “els hi vam proposar que el campionat es pogués celebrar a alguna de les piscines municipals perquè no volíem que Tarragona es quedés sense aquesta competició, però ells ens van dir que no era possible, degut a algunes qüestions tècniques de les piscines”. En aquest sentit, Cosano ha afirmat que “ens sap greu que el club estigui passant per uns moments difícils, ja que actualment té un dèficit molt gran. Per això els hi estem ajudant dintre del que podem, tenint en compte que són un club històric i que dóna servei a molts tarragonins”. “Mentre jo estigui al capdavant d’Esports, el CN Tàrraco no desapareixerà”, ha afirmat de manera contundent el regidor.

Respecte a les ajudes al CN Tàrraco, Cosano ha recordat que “tenim un conveni per tal que els tarragonins de la Part Alta i Llevant puguin accedir a les piscines al mateix preu que a les municipals; vam fer una subvenció de 120.000 euros per reformar els vestuaris i les calderes; hem buscat un proveïdor del Patronat d’Esports que els ha deixat material nou pel gimnàs a un preu especial; i estem intentant que quan s’amplii el pàrquing Torroja quedi espai per a que puguin construir dos o tres pistes de pàdel. Són petites coses però que al club li venen molt bé per tal d’anar reduint poc a poc el seu dèficit”.

Clica per veure la font original (18-01-2011)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)