www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 18 de gener del 2011

El malgratenc Lluís Pellicer Mateu, un periodista d'El País manipulador ... i manipulat

De: Pellicer Mateu. Lluís
Fecha: 05/01/2011 11:34:59
Para: kikemeca@yahoo.es
Asunto: El País

Lluís Pellicer (Facebook)
Hola,

Soy Lluís Pellicer, periodista del diario El País. Le escribo porque estoy haciendo un tema sobre su blog del Club Natació Barcelona a raíz de una sentencia del Juzgado de lo Mercantil número 3 de Barcelona.

No sé si tendría un teléfono de contactos para poder despejar algunas dudas. En general, veo que la sentencia lo exime de todo salvo de usar dos dominios de Internet que, sin embargo, veo que ya no usa.

Un saludo,

Lluís Pellicer Mateu
Economía



Clica para ampliar


De: Enric Meca
Fecha: 20/01/2011 1:41:40
Para: LPellicer@elpais.es
Bcc: Reenviat a d'altres colegues de professió de Lluís Pellicer (periodistes d'altres mitjans de premsa, radio i televisió)
Asunto: Moltes gràcies, Lluís Pellicer, pel teu article

Hola Lluís,

Et volia donar les gràcies pel teu article d'aquest passat dilluns —17/gener/2011— a El País informant del tancament d'un dels blogs que vaig crear al voltant de la vida social i esportiva del Club Natació Barcelona. Com saps, em refereixo al que vaig tancar 7manes abans de la sentència del jutge José Mª Fernández Seijo, fet que ja et vaig comentar telefònicament. L'altre blog, que utilitzava com a blog de proves i d'esborranys, segueix vigent.

Tornava el mateix dilluns de Girona, quan cap a les 21:00 em va trucar un soci veterà del CN Barcelona —un dels que estan treballant per formar una junta que prengui el relleu a l'actual, quan la inspecció d'Hisenda faci acte de presència— per comunicar-me la publicació del teu article. En arribar a Barcelona, em vaig atansar a un quiosc de Les Rambles per comprar uns quants exemplars d'El País.

Un cop llegit l'article et vaig trucar a la redacció del diari per agrair-te la seva publicació. Em va atendre la teva companya Cristina Delgado, i em va dir que et comunicaria la meva trucada i que ja em trucaries tu. Més de dos dies després, i en veure que no m'has trucat, he decidit donar-te les gràcies a través d'aquest email.

És evident que el teu article està curull de mitges veritats —fins i tot de falsedats— i de que has estat manipulat per la part contrària. A més, has posat en la meva boca paraules que no t'he dit mai.

Josep Ma Mir Padullés
Advocat del CN Barcelona
Però ens ha agrada't molt que hagis citat al propi advocat del CNB, Josep Mª Mir Padullés, com un dels teus informants. Perquè ni en el millor dels meus somnis pensàvem rebre el nombre de visites al blog que hem rebut arran del teu article. Hem assolit un nou rècord —quasi mil internautes el van visitar el mateix dilluns—, i algunes de les entitats que s'han interessat pel blog ens fan una indissimulada satisfacció.

Gràcies de nou per la gran empenta que ha suposat per a nosaltres el teu article. És una impagable publicitat per al blog vigent que, sens dubte, ens ajudarà molt a la divulgació dels presumptes fraus i irregularitats de tota mena perpetrats per l'actual junta del CN Barcelona, presidida per Sebastià Millans.

Resto a la teva disposició per a nous i fructífers contactes,

Atentament,

Enric Meca

AQUÍ, ELS CORREUS ELECTRÒNICS ORIGINALS:



Si t'ha interessat aquest post, potser que també t'interessi:
◘  El juez ordena el cierre de un blog sobre el Club Natació Barcelona

1 comentaris:

andreuense ha dit...

kikemeca, entra en esta web y verás cómo hay un tal Scaramouche que piropea a este periodista de El País, el Lluís Pellicer. Lo bueno es que hay por lo menos una docena de usuarios que están de acuerdo y agradecen el comentario:

http://www.burbuja.info/inmobiliaria/burbuja-inmobiliaria/90471-el-pais-7-12-08-el-valor-de-la-propiedad-inmobiliaria-si-baja-obligado-leerlo.html

"LLUÍS PELLICER El PAIS (7-12-08)
a buenas horas hijo de puta
muy pero muy tarde, ya no sirve para nada
ojalá quiebre el sector de la desinformación en pleno, te hundas en el paro y te tengas que buscar un trabajo de verdad"

No me extraña que el Grupo Prisa esté como está. Este tío es carne del próximo ERE de El País, continuación del de Cinco Días, también de Prisa.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)