www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 5 de desembre de 2009

El pare Manel (soci del CNB) rep la medalla d'honor a la ciutatAquest dijous (03/12/09) s'han entregat les medalles d'honor a la ciutat. Amb aquest guardó l'Ajuntament ha reconegut la tasca de persones i entitats que treballen per la ciutat, moltes d'elles sense ànim de lucre.

Entre els premiats es troben el pare Manel, pel seu treball amb els més desfavorits de la ciutat.

MANEL POUSA, sacerdot

“Sí que és important, és una cosa que no t’esperes i m’ajuda a ser més conscient i a intentar treballar una mica més. I fer una mica d’autocrítica, no dir ‘que bo que sóc, m’ho mereixo’, sinó intentar fer una mica més divertit aquest món”.

Clica per veure l'article original

divendres, 4 de desembre de 2009

28è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Pilota Mà parellesNota: En el minut 1:11 d'aquest vídeo reconeixereu a Joaquim         "Costelletes" Laguarda, soci del CN Barcelona. Gran jugador de         paleta de goma i millor persona, a qui saludem des d'aquí         carinyosament.

dijous, 3 de desembre de 2009

Ha parlat Joan l'il·luminat Vallvé Ribera, ...

... "Ara las coses les estem fent bé",
dixit el passat dissabte 28 de novembre


Clica per engrandir

Celebrem aquesta afirmació d'un vicepresident del CN Barcelona, encara que fetes després d'haver vist les orelles del llop. Perquè ha calgut una inspecció de Treball, que ha trobat irregularitats en les nòmines de més d'un 50% de la plantilla del Club des del gener del 2008, i que ha instat a regularitzar la situació urgentment, el que ha suposat una despesa de poc més de 40.000 euros.

No voldríem, estimat Vallvé, que torni a passar com a l'estiu del 2007 —anterior al gener del 2008— amb un monitor de pàdel, Pol, que exercia sense cap tipus de contracte, i que va cobrar merescudament uns bons milers d'euros.

N'estem convençuts de que aquest ex-monitor del CN Barcelona corroboraria, si calgués, el que aquí afirmem.

Pregunti-li, home, pregunti-li a la Meritxell "la germaníssima" Moncunill, que el coneix bé aquest tema.

Francisco Bañeres (socio del CN Barcelona), fiscal del caso Millet

La libertad de Millet fractura la justicia
La fiscalía critica el auto del instructor y asegura que podría decretar la prisión

Fiscales ante la prensa. La fiscal jefa de Cataluña, Teresa Compte, acompañada por el fiscal del caso Palau, Francisco Bañeres (*),
primero por la izquierda, y el anterior responsable, Emilio Sánchez Ulled.
(*) Jugador de ta-ka-tà en el CN Barcelona

Clica per veure l'article original (22-10-2009)
dimecres, 2 de desembre de 2009

La vinyeta somiada pel president del CN Barcelona, JA,JA,JA!

Aquest Meca és boooig, està boooig!" —és l'únic que sap articular el galtes del Sebastià Milans quan es refereix a aquest ex-soci.Un ex-soci que s'ha atrevit a desafiar-lo, que l'està desemmascarant, que el deixarà -metafòricament parlant- amb el culet a l'aire, i que provocarà la seva caiguda. I no dic dimissió, perquè l'orgull i la supèrbia d'aquest individu l'impedirà posar per damunt seu el bé del Club que presideix.

Un ex-soci que ha provocat una inspecció sancionadora de Treball, i que provocarà tot seguit una altra d'Hisenda. Un ex-soci amb el qual el president Millans no es vol rebaixar en mantenir una reunió -segons li va dir al soci Joan Lluís Abellan el passat dissabte, en presència de l'ex-president Leandre Ribera i del 'decanillu' Joan Vallvé Ribera- per evitar l'escàndol i l'acarnissament mediàtic i econòmic que caurà al damunt de tota la Junta, i per extensió al damunt del propi CNB.

Per cert que encara l'amic Vallvé va dir que ara s'estan fent les coses bé. O sigui, que reconeix que abans no es feien bé? De debò es creu el que diu aquest il·luminat de que ara les coses s'estan fent bé? Vaja amb aquest 'lumbreras', que encara va afegir en la improvisada reunió del passat dissabte, "Que el Meca ens faci una oferta". Ja la vaig fer, em vaig fartar de fer-la, i vau passar d'ella.

La reunió del passat dissabte, tot s'ha de dir, va ser convocada a instàncies del soci Joan Lluís Abellan —excandidat a la presidència del CNB—, que prèviament va mantenir una àmplia reunió amb l'ex-soci Meca, obtenint moltíssima i preocupant informació del CNB. Joan Lluís Abellan és un soci que s'estima aquest Club infinitament més que el president actual.

I això que li vas dir, president, en la reunió del passat dissabte pel matí, de que no sortiria res de tot això en la premsa escrita, doncs t'equivoques de nou. Sortirà, et dono la meva paraula, i no trigarà pas massa més. Ah!, i en premsa escrita de pagament, de quiosc. Aquí queda escrit.

Per acabar et diré, benvolgut Sebastià, que no han estat uns "atrassos" aquests poc més de 40.000€ liquidats a corre-cuita a instàncies de la inspecció de Treball. Ha estat un frau en tota regla. I no com dius, de nou enyorat Sebastià, uns "atrassos" dels darrers quatre anys. No, amic meu, aquests "atrassos" com dius, són des de gener del 2008. No han passat ni dos anys, i ja han estat 40.000 els euros defraudats. Però restes avisat de que no descarto — i en això estic— una nova inspecció de Treball d'anys anteriors al 2008.

Continuarà ...

En el CN Barcelona, Campionat de Catalunya absolut de Raquetbol 2009

Del 27 al 28 de Novembre es va jugar en les instal·lacions del Club Natació Barcelona el Campionat de Catalunya absolut de Raquetbol 2009. Un campionat que va reunir a les millors raquetes de l'àmbit català.

L'Albert Serfaty sortia com a cap de sèrie número 1 del torneig ja que era el defensor del títol. El cap de sèrie número 2, era Victor Montserrat, flamant campió d'Europa ara fa 4 mesos a Paris i el cap de sèrie número 3 era l'Humberto Morales, actual campió del Belgian Open disputat ara fa dues setmanes a Brussel·les.


Clica per engrandir

També jugadors com Ricardo Soto i Fede Ronda (del CNB) van donar un gran espectacle, ja que el seu partit de quarts de final va acabar en un 2-1 i 11-10 pel Ricardo amb 5 pilotes de partit pel Fede.

La final entre l'Albert i el Victor va ser menys disputada del que s'esperava ja que el Victor, molt concentrat des del principi, no va donar opcions i es va imposar per un clar 15-6 i 15-2, recuperant el títol que va perdre l'any passat.

Gràcies també als jugadors juniors que van venir de Sabadell, com Arnau Vidal, Enric Creus i Oriol Bruguera.

Clica per veure l'article original (29-11-09)

dimarts, 1 de desembre de 2009

¿Se referirá Miquel Roca a gente como Sebastián "el prepotente" Millans?


Pregunta.- ¿Cuál es el peor defecto de Jordi Pujol?
Respuesta.- Tiene muchos...como todos. Pero tiene una característica especial: es demasiado sensible al entorno que le denuncia cosas inverosímiles. Yo creo que a lo largo de su vida Pujol ha hecho caso a personas que yo nunca escucharía, incluso por encima de lo que demostraban los hechos.


Clica per veure l'article original (16/11/09)

Paco Díaz y Álex García (ambos del CNB) vencedores del torneo de la VernedaCon motivo de la “Festa Major” del barrio de la Verneda, las instalaciones federativas de Bac de Roda volvieron a ser la sede de una competición que año tras año va consolidándose como la más importante que se celebra en Barcelona, en la modalidad de paleta con pelota de goma.

En esta XV edición se pudo contar con la participación de diez parejas, en su mayoría del Club Natación Barcelona y de la Casa de los Navarros.

Divididos en dos grupos de 5 parejas cada uno, los dos primeros de cada grupo se clasificaban para unas semifinales que quedaban así: Ayuso II-Gonzalo, Javier Marco-Eric, Jesús Mª Martinez-Javier G.Sanz y Francisco Diaz-Alex García.

En la final Diaz y García se imponían a Ayuso II-Gonzalo por 30 a 18, mientras que Martinez y Sanz se hacían con el tercer lugar al vencer a Marco y Eric.

En el posterior reparto de premios estuvieron presentes Doro García, representante de la Casa de los Navarros, José Antonio Oltra, delegado del Club Pilota Bac de Roda, y Jordi Albanell, vicepresidente de la Federación Catalana de Pelota.

Clica per veure la notícia original (23-11-09)


diumenge, 29 de novembre de 2009

La Junta trilera del Club Natació Barcelona


Clica per engrandir

Nota:  Diuen que qui calla atorga. Aquells delegats/da esportius/va           que miren cap a una altra banda davant de les mentides i dels           fraus comesos per Millans, Moncunill, Vallvé, Meseguer, Albado           i Capdevila, confirmats per Treball —després vindrà Hisenda—,           són i seran còmplices de les mentides i corresponsables del           fraus comesos.

          Està clar que en aquesta Junta Directiva no hi ha cap           delegat/da esportiu/iva amb prou dignitat o vergonya aliena           per renunciar el seu càrrec.

          Alguns/na delegats/da esportius/iva diran/à després que no en           sabíen/ia res, i que també estàven/a enganyats/da. Massa tard.           És una llàstima, perquè en sortiran/à molt esquitxats/da, i per la           porta del darrera.

          Susanna Closa, delegada de la secció de salts, és l'única fèmina en la              Junta Directiva.


Anna Pujol i Manolo Amores s'imposen en el 102 aniversari del CNB


Clica per engrandirClica per engrandirClica per veure la font original

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)