www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 2 de desembre del 2009

La vinyeta somiada pel president del CN Barcelona, JA,JA,JA!

Aquest Meca és boooig, està boooig!" —és l'únic que sap articular el galtes del Sebastià Milans quan es refereix a aquest ex-soci.



Un ex-soci que s'ha atrevit a desafiar-lo, que l'està desemmascarant, que el deixarà -metafòricament parlant- amb el culet a l'aire, i que provocarà la seva caiguda. I no dic dimissió, perquè l'orgull i la supèrbia d'aquest individu l'impedirà posar per damunt seu el bé del Club que presideix.

Un ex-soci que ha provocat una inspecció sancionadora de Treball, i que provocarà tot seguit una altra d'Hisenda. Un ex-soci amb el qual el president Millans no es vol rebaixar en mantenir una reunió -segons li va dir al soci Joan Lluís Abellan el passat dissabte, en presència de l'ex-president Leandre Ribera i del 'decanillu' Joan Vallvé Ribera- per evitar l'escàndol i l'acarnissament mediàtic i econòmic que caurà al damunt de tota la Junta, i per extensió al damunt del propi CNB.

Per cert que encara l'amic Vallvé va dir que ara s'estan fent les coses bé. O sigui, que reconeix que abans no es feien bé? De debò es creu el que diu aquest il·luminat de que ara les coses s'estan fent bé? Vaja amb aquest 'lumbreras', que encara va afegir en la improvisada reunió del passat dissabte, "Que el Meca ens faci una oferta". Ja la vaig fer, em vaig fartar de fer-la, i vau passar d'ella.

La reunió del passat dissabte, tot s'ha de dir, va ser convocada a instàncies del soci Joan Lluís Abellan —excandidat a la presidència del CNB—, que prèviament va mantenir una àmplia reunió amb l'ex-soci Meca, obtenint moltíssima i preocupant informació del CNB. Joan Lluís Abellan és un soci que s'estima aquest Club infinitament més que el president actual.

I això que li vas dir, president, en la reunió del passat dissabte pel matí, de que no sortiria res de tot això en la premsa escrita, doncs t'equivoques de nou. Sortirà, et dono la meva paraula, i no trigarà pas massa més. Ah!, i en premsa escrita de pagament, de quiosc. Aquí queda escrit.

Per acabar et diré, benvolgut Sebastià, que no han estat uns "atrassos" aquests poc més de 40.000€ liquidats a corre-cuita a instàncies de la inspecció de Treball. Ha estat un frau en tota regla. I no com dius, de nou enyorat Sebastià, uns "atrassos" dels darrers quatre anys. No, amic meu, aquests "atrassos" com dius, són des de gener del 2008. No han passat ni dos anys, i ja han estat 40.000 els euros defraudats. Però restes avisat de que no descarto — i en això estic— una nova inspecció de Treball d'anys anteriors al 2008.

Continuarà ...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)