www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

diumenge, 29 de novembre del 2009

La Junta trilera del Club Natació Barcelona


Clica per engrandir

Nota:  Diuen que qui calla atorga. Aquells delegats/da esportius/va           que miren cap a una altra banda davant de les mentides i dels           fraus comesos per Millans, Moncunill, Vallvé, Meseguer, Albado           i Capdevila, confirmats per Treball —després vindrà Hisenda—,           són i seran còmplices de les mentides i corresponsables del           fraus comesos.

          Està clar que en aquesta Junta Directiva no hi ha cap           delegat/da esportiu/iva amb prou dignitat o vergonya aliena           per renunciar el seu càrrec.

          Alguns/na delegats/da esportius/iva diran/à després que no en           sabíen/ia res, i que també estàven/a enganyats/da. Massa tard.           És una llàstima, perquè en sortiran/à molt esquitxats/da, i per la           porta del darrera.

          Susanna Closa, delegada de la secció de salts, és l'única fèmina en la              Junta Directiva.


1 comentaris:

Anonymous ha dit...

Está muy claro que los Delegados, aunque crean que no son culpables, SON CÓMPLICES DE LOS FRAUDES COMETIDOS por pertenecer a la Junta de los ESTAFADORES. Si no han dimitido todavía, hay que suponer que son GILIPOLLAS, pues comerse una MIERDA como la que de momento ha llegado, y las que llegarán por parte de Hacienda, significa que tienen algún privilegio especial que mantener mientras estén en ese "carguillo" (plaza de parking gratis, "manejo" de los presupuestos, y quien sabe, quizás no pagan cuota ni ellos ni sus familiares).
LA GAVIOTA AZUL, OS VIGILA

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)