www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 25 de juliol del 2009

Sospitosos habituals


















Semblança:
Tots dos són homes de Convergència i Unió

Diferència:
Un du una perruca i l'altre no

Un or amb sabor a Led Zeppelin


divendres, 24 de juliol del 2009

I ara, que la Fiscalia investigui els comptes del CN Barcelona

L'amic Sebastià Millans (President de fràgil credibilitat del CN Barcelona) és company de Junta Directiva a Sport Cultura Barcelona de l'amic Fèlix Millet (President de l'Orfeó Català), personatge imputat en els darrers anys en diversos processos judicials. 

Detingut en el seu moment per estafa, també va ser condemnat per falsetat documental.

I ara, investigat per la Fiscalía a instàncies de l'Agència Tributària (a qui es va fer arribar denúncia de frau fiscal  del CNB) per apropiació indeguda i falsetat pel suposat desviament de més de 2,29 milions d'euros dels diners de l'Orfeó Català.

Sport Cultura Barcelona
(Clica per engrandir)

En propers dies us informaré de l'escandalosa darrera assemblea general ordinària de l'Orfeó Català, on es va criticar entre d'altres coses la manca de transparència, que va acabar amb crits i insults, i de la qual el President Millet va sortir plorant.

Però el més important serà posar-vos un extracte de l'informe de la Sindicatura de Comptes de Catalunya —caldrà prendre bona nota d'aquesta entitat— on s'explica detalladament diverses i fragrants irregularitats econòmiques per part de la Junta presidida per l'amic Fèlix Millet.

El que em fa feredat és que no són poques les similituds quant a irregularitats comptables, amb el que succeeix en la gestió econòmica de l'actual junta del CN Barcelona.
Serà divertit i molt instructiu trobar els paral·lelismes.




Benvolguts xiripitiflàutics directius del CN Barcelona 
(Millans, Moncunill, Meseguer, Vallvé, Albado i Capdevila), 
coneixeu aquell dit popular que diu 
"Cuando las barbas de tu vecino veas cortar, pon ..."?

Las “sirenas españolas” ya tienen su oro en sincronizada



El Pais: Oro al talento creativo.

Las diez españolas que nadaron la final de la rutina combinada, la prueba más compleja del programa, la que reúne los elementos técnicos y los artísticos, y la que requiere un despliegue mayor de nadadoras, interpretaron 'Escalera al Cielo', de Led Zeppelin, con verdadero sentimiento. Cada nota de la voz de Robert Plant y de la guitarra eléctrica de Jimmy Page fue ejecutada con elegancia y profundidad. La popularidad de la canción no implica que resulte más fácil de interpretar bajo el agua. Al contrario. La voz de Plant y la guitarra de Page son tan reconocibles y tienen tanto carácter que hace falta estar a la altura para que el resultado no resulte patético. Hace falta nadar como un anfibio y tener el corazón de una bailarina de ballet. Al público reunido en la piscina, las españolas lo sacaron del sopor. La gente, aburrida de la percusión discotequera en boga, empezó a aplaudir y a jalear cada figura, cada acrobacia, cada solo de Gemma Mengual, absoluta protagonista de la velada...... Read more ...




La Vanguardia: España gana su primer oro en natación sincronizada.

La balada rock "Stairway to Heaven" del grupo británico Led Zepellin llevó a la natación sincronizada a obtener un éxito sin precedentes, que recompensa en parte el esfuerzo puesto por las nadadoras españolas en un Mundial de Roma en el que siempre han ido por detrás de las rusas.... Read more ....

dimecres, 22 de juliol del 2009

Y posiblemente más que en el CNB, amigo Hugo

Chávez: "En Venezuela hay más libertad de expresión que en EEUU"

Veure notícia original: ecodiario.eleconomista.es


Apreciado Hugo Chávez,

Si pasas por Barcelona no dejes de visitar el Club Natación Barcelona. Y si coincides con alguna asamblea anual del Club te lo pasarás bomba si asistes invitado como espectador.

Cuando escuches el discurso inaugural del Presidente Millans (bla,bla, bla, ...) refiriéndose al Club que preside como uno de los mejores -si no el mejor- de España y de Europa, seguramente deberás reprimirte para no gritarle un "¡¡Por qué no te callas!!", como el que te soltó el Rey de España.

Oye, pero antes de irte, de presidente a presidente, que te explique su famoso método, el Método Millans.

Amigo Hugo, sin más particular, que te vaya bonito por Venezuela.

Atentamente,

Enrique Meca

Es refereix aquesta notícia al CN Barcelona?

(Extractos de una reciente noticia de prensa)

- Fractura total en el (...)

- La estructura y la situación económica complican el futuro de un club tan presidencialista.

- "El (...) es una institución anquilosada, perdida en la noche de los tiempos. Todo se basa en la decisión de una persona, (...).

- (...), apunta a la necesidad de "una estructura con especialización de áreas y la modernización del club".

- Ese cambio, (...), presenta dificultades. Entre ellas, saber la situación económica real del club. Algo que no resulta sencillo.

- "Creo que ha perdido un poco el norte y piensa que esto es suyo", (...).


Doncs no. No es referia aquesta notícia al Club Natació Barcelona. Però a què ho semblava, oi?

En tot cas, si no hi ha un canvi estructural i de gestió en el Club Natació Barcelona el president Sebastià Millans es pot trobar més aviat del que es pensa en aquesta còmica situació, perquè estar acusat de pressumpte frau fiscal -amb una denúncia ben documentada- no és cap broma.


dimarts, 21 de juliol del 2009

Otro acusado de fraude fiscal

Clica per engrandir

El waterpolo català, campió de tot


Els clubs catalans de waterpolo han guanyat totes les competicions estatals que s’han celebrat aquesta temporada, des de la Divisió d'Honor absoluta fins el Campionat d’Espanya infantil, i en categoria masculina i femenina. Així doncs, Catalunya contínua essent, sense cap mena de dubte, la locomotora d’un dels esports més llorejat de la història de l’esport estatal. Els clubs catalans tenen un planter excepcional i una estructura amb molta tradició que permet un treball d’èxit.

El President de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, s’ha mostrat molt satisfet per aquestes victòries, “demostren el bon estat de salut del nostre waterpolo. Felicito a tots els clubs catalans per la bona feina que estan fent a tots nivells, tant en categoria absoluta com amb la base d’aquest esport”. I és que han estat un total de 5 clubs (C.N.Atlètic Barceloneta, C.N.Sabadell, C.E.Mediterrani, C.N.Mataró, C.N.Terrassa) els que han guanyat en diferents campionats i en diverses categories. “Aquesta diversificació és bona, perquè vol dir que tots els clubs estan treballant en una bona direcció i que la base del waterpolo català és àmplia i competitiva”, ha senyalat el President. I no només han estat els clubs catalans, sinó que en les dues competicions per Federacions Territorials, han estat les seleccions de la Federació Catalana de Natació qui han aconseguit el títol de campiones.

Relació de totes les competicions estatals
temporada 2008-2009 i dels campions

Divisió d’Honor Absoluta Masculina
C.N.Atlètic Barceloneta

Divisió d'Honor Absoluta Femenina
C.N.Sabadell

Copa del Rei
C.N.Atlètic Barceloneta

Copa de la Reina
C.N.Sabadell

Campionat d’Espanya Júnior Masculí
C.N.Atlètic Barceloneta

Campionat d’Espanya Juvenil Masculí
C.N.Sabadell

Campionat d’Espanya Juvenil Femení
C.N.Mataró

Campionat d’Espanya Cadet Masculí
C.N.Atlètic Barceloneta

Campionat d’Espanya Cadet Femení per clubs
C.E.Mediterrani

Campionat d’Espanya Cadet Femení per Federacions Territorials
Federació Catalana de Natació

Campionat d’Espanya Infantil per Federacions Territorials
Federació Catalana de Natació

Campionat d’Espanya Infantil per clubs
C.N.Terrassa


Clica per veure la notícia original (14-07-09)







Carai! Trobo a faltar al Club Natació Barcelona com a campió de waterpolo en alguna categoria. Ni en sènior, ni en juvenil, ni en cadet, ni en infantil. Escolteu, és que ni tan sols ha quedat el CNB subcampió de waterpolo en cap categoria.

Però que no caigui en el desànim el president Sebastià Millans, perquè ha quedat campió el CNB en el dubtós honor de ser el primer club de natació català (i potser de tot l'Estat Espanyol) en ser denunciat per pressumpte frau fiscal a la Hisenda Pública.

dilluns, 20 de juliol del 2009

Alcántara i Carrasco (ambdós ex-CNB) subcampions de petanca a França

De izquierda a derecha, Iván Alcántara (ex jugador del CNB), Javi Delgado,
Juan Carrasco (ex jugador del CNB) y José Luís Pastor,
en representación del C.P. Prat de Llobregat.

Miquel Fusté i Enric Talavera, ¡ al loro !

Bústia del soci/ia

Amic Fusté 'el chunorris' (desaparesío en plena assemblea),

T'adjunto aquest petit arxiu perquè prenguis nota de com 2 ex-jugadors que van estar sota el teu comandament es prenen l'esport de la Petanca de debò i representen aquesta disciplina obtenint èxits.

Quan els teus actuals jugadors, aquests que només pensen en la Lliga per a posar-se "les botes" a compte del pressupost del Club, aconsegueixin tan solament participar en un esdeveniment d'aquest nivell, fes-m'ho saber per a publicar-lo en el bloc de l'ex-soci Enric Meca.

Rep una cordial salutació,

Juan Carrasco

---------------------------------

Amic Talavera 'el Figura',

Trobo estrany que no hagi participat en aquest prestigiós Torneig un jugador d'elit com tu. Probablement estaries en algun altre, adequat al teu altíssim nivell de competició. 

T'adjunto aquest petit arxiu perquè t'assabentis de com uns humils jugadors, que evidentment no arriben al teu envejat nivell de joc, ens han representat a França obtenint el subcampionat. 

Potser amb esforç puguin assolir algun dia el teu meravellós i espectacular nivell de joc, digne dels més prestigiosos jugadors de l'elit mundial en la disciplina de la Petanca.
Una abraçada i ànims, que aviat començarà la tant esperada Lliga, i així tots els "xiripitiflàutics personajetes" podreu menjar i beure fins a fartar-vos.

Juan Carrasco




Un dia us adjuntaré el burofax que va rebre el Juan Carrasco incoant-li expedient de sanció, que va ser d'expulsió com ja estava escrit des d'un bell principi. No té desperdici i és per petar-se de riure. Bé que ens ho vam passar uns quants llegint-lo.

Entre d'altres bestieses, un dels motius pels quals sancionaven a l'amic Carrasco, era que havia comentat que el soci Enrique Talavera (aquell que va dir -i ha testimonis- que tenia dos-cents quilos per gastar-los en advocats si calia) no tenia nivell per a l'alta competició.


Cal ser molt miserable per sancionar al Juan Carrasco per això, quan a més aquest ex-soci solament va dir una gran veritat. L'Enric Talavera no participa ni ha participat mai en cap competició que no sigui la Lliga Provincial. I a més a més, al ser titular de llicència federativa categoritzada com autonòmica, té prohibit participar en competicions nacionals i internacionals. És o no és inexpert en alta competició aquest personatge?

A aquest individu se li ha de caure la cara de vergonya per haver-se prestat gustós al lamentable linxament de l'ex-soci -per pròpia voluntat- Sr. Carrasco.

Em consta que hi ha gent al CNB que, sortosament, ja li fa el buit a l'Enric Talavera, coneixedors del seu vomitiu paper en aquest assumpte.

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)