www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 20 de juliol del 2009

Miquel Fusté i Enric Talavera, ¡ al loro !

Bústia del soci/ia

Amic Fusté 'el chunorris' (desaparesío en plena assemblea),

T'adjunto aquest petit arxiu perquè prenguis nota de com 2 ex-jugadors que van estar sota el teu comandament es prenen l'esport de la Petanca de debò i representen aquesta disciplina obtenint èxits.

Quan els teus actuals jugadors, aquests que només pensen en la Lliga per a posar-se "les botes" a compte del pressupost del Club, aconsegueixin tan solament participar en un esdeveniment d'aquest nivell, fes-m'ho saber per a publicar-lo en el bloc de l'ex-soci Enric Meca.

Rep una cordial salutació,

Juan Carrasco

---------------------------------

Amic Talavera 'el Figura',

Trobo estrany que no hagi participat en aquest prestigiós Torneig un jugador d'elit com tu. Probablement estaries en algun altre, adequat al teu altíssim nivell de competició. 

T'adjunto aquest petit arxiu perquè t'assabentis de com uns humils jugadors, que evidentment no arriben al teu envejat nivell de joc, ens han representat a França obtenint el subcampionat. 

Potser amb esforç puguin assolir algun dia el teu meravellós i espectacular nivell de joc, digne dels més prestigiosos jugadors de l'elit mundial en la disciplina de la Petanca.
Una abraçada i ànims, que aviat començarà la tant esperada Lliga, i així tots els "xiripitiflàutics personajetes" podreu menjar i beure fins a fartar-vos.

Juan Carrasco




Un dia us adjuntaré el burofax que va rebre el Juan Carrasco incoant-li expedient de sanció, que va ser d'expulsió com ja estava escrit des d'un bell principi. No té desperdici i és per petar-se de riure. Bé que ens ho vam passar uns quants llegint-lo.

Entre d'altres bestieses, un dels motius pels quals sancionaven a l'amic Carrasco, era que havia comentat que el soci Enrique Talavera (aquell que va dir -i ha testimonis- que tenia dos-cents quilos per gastar-los en advocats si calia) no tenia nivell per a l'alta competició.


Cal ser molt miserable per sancionar al Juan Carrasco per això, quan a més aquest ex-soci solament va dir una gran veritat. L'Enric Talavera no participa ni ha participat mai en cap competició que no sigui la Lliga Provincial. I a més a més, al ser titular de llicència federativa categoritzada com autonòmica, té prohibit participar en competicions nacionals i internacionals. És o no és inexpert en alta competició aquest personatge?

A aquest individu se li ha de caure la cara de vergonya per haver-se prestat gustós al lamentable linxament de l'ex-soci -per pròpia voluntat- Sr. Carrasco.

Em consta que hi ha gent al CNB que, sortosament, ja li fa el buit a l'Enric Talavera, coneixedors del seu vomitiu paper en aquest assumpte.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)