www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 21 de juliol del 2009

El waterpolo català, campió de tot


Els clubs catalans de waterpolo han guanyat totes les competicions estatals que s’han celebrat aquesta temporada, des de la Divisió d'Honor absoluta fins el Campionat d’Espanya infantil, i en categoria masculina i femenina. Així doncs, Catalunya contínua essent, sense cap mena de dubte, la locomotora d’un dels esports més llorejat de la història de l’esport estatal. Els clubs catalans tenen un planter excepcional i una estructura amb molta tradició que permet un treball d’èxit.

El President de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, s’ha mostrat molt satisfet per aquestes victòries, “demostren el bon estat de salut del nostre waterpolo. Felicito a tots els clubs catalans per la bona feina que estan fent a tots nivells, tant en categoria absoluta com amb la base d’aquest esport”. I és que han estat un total de 5 clubs (C.N.Atlètic Barceloneta, C.N.Sabadell, C.E.Mediterrani, C.N.Mataró, C.N.Terrassa) els que han guanyat en diferents campionats i en diverses categories. “Aquesta diversificació és bona, perquè vol dir que tots els clubs estan treballant en una bona direcció i que la base del waterpolo català és àmplia i competitiva”, ha senyalat el President. I no només han estat els clubs catalans, sinó que en les dues competicions per Federacions Territorials, han estat les seleccions de la Federació Catalana de Natació qui han aconseguit el títol de campiones.

Relació de totes les competicions estatals
temporada 2008-2009 i dels campions

Divisió d’Honor Absoluta Masculina
C.N.Atlètic Barceloneta

Divisió d'Honor Absoluta Femenina
C.N.Sabadell

Copa del Rei
C.N.Atlètic Barceloneta

Copa de la Reina
C.N.Sabadell

Campionat d’Espanya Júnior Masculí
C.N.Atlètic Barceloneta

Campionat d’Espanya Juvenil Masculí
C.N.Sabadell

Campionat d’Espanya Juvenil Femení
C.N.Mataró

Campionat d’Espanya Cadet Masculí
C.N.Atlètic Barceloneta

Campionat d’Espanya Cadet Femení per clubs
C.E.Mediterrani

Campionat d’Espanya Cadet Femení per Federacions Territorials
Federació Catalana de Natació

Campionat d’Espanya Infantil per Federacions Territorials
Federació Catalana de Natació

Campionat d’Espanya Infantil per clubs
C.N.Terrassa


Clica per veure la notícia original (14-07-09)







Carai! Trobo a faltar al Club Natació Barcelona com a campió de waterpolo en alguna categoria. Ni en sènior, ni en juvenil, ni en cadet, ni en infantil. Escolteu, és que ni tan sols ha quedat el CNB subcampió de waterpolo en cap categoria.

Però que no caigui en el desànim el president Sebastià Millans, perquè ha quedat campió el CNB en el dubtós honor de ser el primer club de natació català (i potser de tot l'Estat Espanyol) en ser denunciat per pressumpte frau fiscal a la Hisenda Pública.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)