www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 19 de gener de 2013

La nova sala d’spinning del Club Natació Atlètic-Barceloneta té vista sobre el mar

Clica per ampliar

Com si dels millors pisos es tractés. Amb vista sobre el mar. D'aquesta manera promocionen els responsables del Club Natació Atlètic-Barceloneta la nova sala d'espíning que acaben d'inaugurar. El club, aprofitant el centenari, durà a terme diverses millores de la instal·lació. La primera ha estat reconvertir un magatzem en un espai amb més de 50 bicicletes estàtiques.PEPE RUIZ ORLAND, directiu del CN Atlètic - Barceloneta "Hem volgut aprofitar el centenari per buscar una nova sala, una nova ubicació, ampliar el nombre de bicicletes i sobretot la ventilació.
Era una sala interior i amb aquesta vista. No és el mateix suar, treballar i fer esport aquí amb aquesta vista sobre el mar i el passeig que en una sala interior. Hem volgut aprofitar que hi ha molta demanda d'espíning dins els associats del club. Aquesta és una activitat que està molt sol·licitada entre els socis del club i hem buscat un motiu més per tenir un nombre de socis més gran del que tenim. Cada cop que tinguem més socis, podrem millorar les instal·lacions de l'entitat."

Clica per veure l'article original (14-01-2013)

divendres, 18 de gener de 2013

Un testimoni clau per entendre l'ERTO salvatge i la delicada situació actual del Club Natació Sabadell

RÀDIO SABADЄLL ЄNTRЄVISTA A INDIGNATS CNS

La Junta Directiva del Club Natació Sabadell i el seu president Miquel Torres han anunciat LA PRESENTACIÓ D'UN EXPEDIENT TEMPORAL DE REGULACIÓ D'OCUPACIÓ, PER A LA SUSPENSIÓ DE CONTRACTES DE TREBALL (ERTO) al Club, que afectarà tota la plantilla inclosos esportistes i entrenadors, a excepció del Gerent del Club i el professorat de l'escola Santa Clara (208 treballadors i treballadores afectats d'un total de 225). El 92% de la plantilla!!

La pretensió de l'empresa és la de SUSPENDRE UN 35% LES JORNADES DE TREBALL, dins d'un període de dos anys.

Juntament amb l'Expedient de Regulació ve "incorporada" una RETALLADA DE SALARIS D'ENTRE UN 7% I UN 15%.

Abans d'ahir pel matí (dimecres, 16 de gener del 2013) A Bona Hora, el programa matinal de Ràdio Sabadell, ha entrevistat els portaveus d'Indignats CNS, que han analitzat amb profunditat la mala gestió de Miquel Torres.

La Roser i la Marta són dues de les afectades pels primers acomiadaments selectius i el seu testimoni ha estat clau per poder tenir una imatge més clara del que està passant al Club Natació Sabadell.Clica per veure la font original

diumenge, 13 de gener de 2013

Ferran Esteban (saltador de trampolí i esportista d'elit del Club Natació Barcelona) a l'Institut Guttman
Escolta l'entrevista de Laura Duran a Ferran Esteban, de 18 anys, esportista d'elit que es preparava com a saltador de trampolí i ara viu en una cadira de rodes. (La Tribu de Catalunya Radio - 06/11/201)


Si t'ha interessat aquest post, potser que també t'interessi:
◘  Ferran Esteban, saltador de trampolí del Club Natació Barcelona

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)