www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 20 de març de 2010

Història del Club Natació Barcelona

Fundat l'any 1907 als Banys Orientals, establiment públic ubicat a la Barceloneta. Aquest espai va ser cedit als 20 socis fundadors del Club a canvi d'una quota de dues pessetes, que evidentment eren de plata. Així es va començar la història d'aquest Club.Malauradament, sota la presidència de l'amic Sebastià Millans, el Club fa anys que ha perdut la supremacia en el waterpolo, i li espera una llarga travessia pel desert.

La secció de natació no és el que era, ni a nivell competitiu, ni com a escola de natació.

La secció de petanca —que fa anys era un orgull—  fa riure, per no dir que fa pena gràcies als quatre gats que la maneguen al seu caprici, gastant el pressupost de la secció de manera, si més no, dubtosa.

I les històriques, i abans exitoses, seccions d'atletisme i rugby, tot i que encara hi consten com a seccions al web del Club, han desaparegut com a tals.

Aquesta és l'herència que ens deixa l'amic Sebastià Millans i els seus deixebles de Junta denunciada per pressumpte frau fiscal: els Moncunill, Vallvé, Meseguer, Albado i Capdevila. Ens deixen un club endeutat econòmicament, i esportivament depauperat.  

I veure en aquest magnífic reportatge la piscina de l'Escullera, i pensar en com ha permés l'actual Junta Directiva la seva degradació, fa plorar.

dijous, 18 de març de 2010

Jornada de la Logopèdia Catalana (6 de març) al CN Barcelona

6 DE MARÇ: DIA DE LA LOGOPÈDIA

Companys!!!

El dissabte 6 de març, dia de la logopèdia a Europa, us proposem unes activitats fantàstiques per donar la nota!

Sota el lema: LA VEU! Hem organitzat:
11:00 - Inici de la celebració amb el parlament de la Sra. Anna Civit, degana del
            CLC: “La convergència europea i les implicacions en la nostra titulació”
11:15 - Posada a punt del cos
12:00 - Recursos per donar la nota
13:00 - Visualització del vídeo: Som una veu!

Brindis amb pica-pica per la logopèdia

L’activitat la durem a terme a les instal
lacions del Club Natació Barcelona: (Passeig Joan de Borbó, 93) que ha volgut col•laborar amb nosaltres unint-se a la nostra diada europea i ofereix a tots els participants a l’acte fer ús de les instal•lacions del Club us cop finalitzada la nostra celebració.

Per gaudir plenament de l’activitat vingueu amb roba còmoda i mitjons.

Us hi esperem a tots i no dubteu a venir-hi amb tota la família, també la farem participar!

Confirmeu les places abans del dia 3 de març

Clica per veure la notícia original (26-02-2010)


És possible que el CN Barcelona hagi col·laborat de franc en aquesta celebració cedint les seves instal·lacions als assistents als diversos actes organitzats pel Col·legi de Logopedes de Catalunya?

• O hi ha hagut alguna contraprestació econòmica per part d'aquest Col·legi pel lloguer d'una part de les instal·lacions del Club, amb el seu corresponent IVA?

• I si s'ha cobrat un lloguer, han anat aquests diners potser a les arques de la Fundació, comptes de la qual no s'ha presentat mai cap auditoria, perquè no és d'obligatori cumpliment, però sí de convenient aplicació?

Han ocupat les plaçes de pàrking, reservades als socis, els assistents a aquests actes?

• I més tenint en compte que es tractava d'un dissabte a l'hora de més afluència de socis al Club?

• Quanta gent s'hi va presentar en el Club a la crida de la logopèdia catalana? I quants d'aquests, que no eren socis, van fer ús de les instal·lacions?

• Amb el gens despreciable detall de que se'ls convidava a presentar-s'hi amb tota la família el primer dissabte de l'actual mes de març, i pel matí?

Espectáculo en el CN Barcelona vs. Club Oberena de Pamplona

Los equipos del Club Natación Barcelona y del Club Oberena de Pamplona, demostraron el pasado sábado en las instalaciones del Centro Municipal de Pelota de Valle de Hebrón, el porque hoy día son dos de los mejores equipos de la liga nacional, y hicieron disfrutar a los aficionados asistentes a los mejores partidos de herramienta que se han podido ver esta temporada en Barcelona.


En paleta cuero, la invicta dupla barcelonesa formada por Carles Sanz y Emiliano Skufca, tenián como rivales a Oscar Arizaleta y Javier Labiano (22 y 18 años respectivamente), jugadores ambos de esplendido presente y mejor futuro, y los catalanes respondieron en un partido largo y muy peloteado marcando territorio y dejando claro quienes estan actualmente al frente de esta modalidad venciendo por 35 tantos a 23.

En pala corta la ausencia por lesión de Ivan Calbo, hizó que Marc Capdevila hiciese pareja con Alex García, enfrente tenian a una pareja de primerisimo nivel como es la formada por Xabier Zozaya y Miguel Angel "Txiqui" Uros, fue un partido espectacular con golpeos potentes y jugadas de mucho merito que hicieron levantar a los aficionados de sus asientos, los catalanes jugaron extraordinariamente, y solo la clase del gran "Txiqui", que supo estar por encima de sus rivales en los momentos cruciales, privo de una victoria merecida a los de la Escollera que terminaron perdiendo el partido por 40 tantos a 35.

Clica per veure la notícia original (13-03-2010)
Sr. Agustí Brugués, president de la Federació Catalana de Pilota, com és que les cròniques de la secció de notícies del web d'aquesta Federació són totes en castellà? Tant costa fer-les en català, o si més no traduir-les al català? Però el que és més greu és la gran quantitat de faltes d'ortografia tot i estar escrites en castellà. Recorda que ets el president de la Federació CATALANA de Pilota, i no de l'espanyola.
Després faràs dinars de presentació i de balanç de gestió amb el Carod-Rovira, l'Anna Pruna, el Rafel Niubó i el Pere Alcover, com ja vaig informar en aquest bloc el mes passat. És clar que aquests personatges no deuen de conèixer, encara, aquest petit detall malgrat rebre possiblement la Federació que feliçment presideixes alguna subvenció o suport de la Conselleria d'Esports de la Generalitat de Catalunya, oi?

diumenge, 14 de març de 2010

Consecuencias de las inspecciones ... de Trabajo ... y de Hacienda


El CN Barcelona guanya un derbi ajustat (12-8)

El Club Natació Barcelona, que va segon a la lliga, ha patit de valent per derrotar el Sant Andreu, que són setens. El partit s'ha decidit a l'últim quart gràcies a un parcial de quatre a u a favor del Barcelona.


Clica per veure l'article original (13-03-2010)


" ... personajillos que habitan en la sección de petanca del CNB ... "

Bústia del soci/ia

Muchas gracias Enric!!! Este deporte —Bochas— cuyos objetivos son similares a los de la Petanca, tiene la variante que, tal y como se puede apreciar en el video promocional, requiere a los jugadores (también llamados atletas) de un estado físico óptimo, tanto para jugar las partidas como para participar en las pruebas de precisión. Una partida suele durar alrededor de 2 horas, y entre caminar y lanzar las bolas en carrera en un terreno de juego de 27,5 metros de largo por 3 de ancho, te puedo asegurar que se hace muchísimo ejercicio.

También te puedo confirmar que en este deporte NO EXISTEN LOS PANTAGRUÉLICOS DESAYUNOS como los que se meten entre pecho y espalda los 5 impresentables personajillos que habitan en la Sección de Petanca de C.N.B. ya conocidos de sobras por todos, a costa del presupuesto, cuando juegan la Liga representando al Club en la penúltima categoría (me río yo de la “representación” que tiene el CNB en Petanca, con estos 5 tipejos: es “pa echarse a reir”). También te aseguro que NO SE INGESTA NINGÚN TIPO DE BEBIDA ALCOHÓLICA, que es lo más normal cuando se practica un verdadero deporte de competición.

Por el momento, ya he jugado un Campeonato de España absoluto y varios torneos a nivel nacional e internacional y espero poder comentar aquí algún triunfo durante esta temporada 2010 que acaba de comenzar con la Liga Catalana.

Juan Carrasco
Socio del  Club Natació Montjuïc, con una directiva joven y dinámica que no cobra derramas gracias a su excelente gestión económica. ¡¡Toma nota Pelucas!!

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)