www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 23 de juny del 2010

Meritxell Moncunill, germaneta del vicepresident Frederic 'el turroneru' Moncunill

(Clica per engrandir)

Manel Aguilar, mestre de tai txi del CN Barcelona

El mestre de tai txi del CN Barcelona,
Manel Aguilar, amb espasa i amb vano,
a la Mostra de karate del Club Natació Barcelona,
celebrada al barri de Sants (Barcelona)
el passat dia 8 de maig del 2010


dimarts, 22 de juny del 2010

¡Pa' mear y no echar gota!

Clica para ampliar

Què farem amb Sebastià Millans i els seus directius del CN Barcelona?

OPINIÓN Carta de los lectores
La Vanguardia (22/06/2010)

I els directius, què?

Molt es parla de la llei de la reforma laboral i, sobretot, de la indemnització que s'ha de pagar als treballadors que s'acomiaden injustificadament. Però ningú parla dels directius, d'aquelles empreses que per culpa seva i de la seva mala praxi han de tancar o reduir personal, acomiadant parcialment o totalment els seus empleats.

( ... )

Quin tipus d'inhabilitació hi ha per a aquelles persones que per la seva mala gestió han destrossat l'empresa? Té intenció el Govern de, un cop superada la crisi, demanar responsabilitats a la mala praxi directiva? 

Joan Tort Morera (Barcelona)

Clica per veure l'article original (22-06-2010)

dilluns, 21 de juny del 2010

Salidas ... de la ruina económica


Anna Pruna atorga un descarat tracte de favor al CN Barcelona

Sebastià Millans, el depre-sident del polèmic CN Barcelona, esgarrapa 600.000 euros de diner públic gràcies a la Secretària de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Anna Pruna

Anna Pruna, Secretària General de l'Esport de Catalunya, contravenint el recent Decret d'Entitats Esportives Catalanes que ella mateixa ha promogut, atorga 600.000 euros de subvenció —diner públic— al polèmic Club Natació Barcelona, que ha estat denunciat a Hisenda Pública per presumptes desviaments irregulars de diners de la Fundació del CNB —que ara s'apressura a dissoldre a còrre cuita la seva junta directiva—, i per presumptes fraus en els cobraments i les liquidacions de l'IVA. Prèviament el Departament de Treball ja va destapar nombroses irregularitats en les nòmines de més de la meitat dels monitors, que cobràven part del salari en 'negre'.

Foto de família dels assistents a la I Jornada de Lideratge Esportiu Femení
(Clica per engrandir)
I el vídeo de l’acte que va tenir lloc el passat dimecres 16 de juny al Museu Colet de Barcelona, i que va tenir com a colofó el lliurament del I Premi a la Dona Dirigent Esportiva, que en aquesta primera edició va ser per Mercè Rosich, presidenta del Club Atlètic Manresa i membre de la Federació Catalana d’Atletisme.


Que Sebastià Millans assisteixi a l'acte i que formi part del jurat és un d'aquells misteris que potser hauria de investigar l'Iker Jiménez al seu programa Cuarto Milenio. Ho diem perquè a la junta presidida per l'inefable Millans tan solament, d'entre 14 directius, hi ha una dona. I en un càrrec de tanta rellevància en l'organigrama del club com el de delegada de salts de trampolí. És tan rellevant que no cal dir el seu nom.

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)