www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 27 de març del 2010

L'auditor del CN Barcelona podria rebre una sanció econòmica, i inhabilitació temporal




Clica per engrandir
De: Enric Meca
Fecha: 24/03/2010 18:35:39
Para: Enric Vergés Mamé
Asunto: Club Natació Barcelona (Auditories)

A la atenció del Sr. Enric Vergés Mamé, Director Tècnic del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya

Benvolgut Enric Vergés,

Meditant la conversa que vam mantenir ahir dimarts per la tarda gràcies a la teva amable trucada telefònica, veig que l'actual Junta Directiva del CN Barcelona no ha atès la única condició que demanava per a que l'auditor dels comptes anuals del CNB no fos denunciat a l'Instituto de Contabilidad y Auditoría de Cuentas (ICAC), i que era que el soci del CN Barcelona rebés aquest any la totalitat de l'auditoria feta, amb el seu corresponent informe —salvetats incloses—, i signada per l'empresa auditora. No un simple extracte com en els darrers anys, i sense la signatura de l'auditor.

Com bé em vas explicar, l'actual Junta Directiva del CN Barcelona ha desestimat, fidel a la seva indigent política informativa, la proposta de l'auditor de penjar l'auditoria en el web del Club adduïnt que seria donar dades a la competència.

Alguns dels clubs esportius més capdavanters i moderns en quant a gestió (Grup DiR, CN Montjuïc, ...) disposen en les seves webs oficials la possibilitat de que el soci accedeixi mitjançant un nom d'usuari i una clau d'accés a dades que no cal que estiguin a la vista de qualsevol internauta no associat a l'entitat. No és el cas del CN Barcelona, amb un web renovat totalment l'any 2006.

Ni tan solament es lliurarà l'auditoria sencera als assistents a l'Assemblea General de Socis del mes vinent, ni se li lliurarà mitjançant correu electrònic personalitzat. Qui la vulgui veure haurà de demanar dia i hora quinze dies abans de l'Assemblea. I dic bé quan dic "veure", que és a l'únic que pot aspirar el soci interessat, ja que no podrà repassar-la tranquilament a casa seva.

Per tal cosa, ja que sembla que res canviarà dels anys anteriors a enguany, procedeixo a presentar un escrit i les pressumptes proves dels darrers anys que obren en el meu poder a l'Instituto de Contabilidad y Auditoría de Cuentas (ICAC), perquè valori si cal iniciar un expedient sancionador contra Gonzàlez&Cia Auditors, per pressumpta falta lleu, greu o molt greu.

Sense cap més particular, i agraint-te infinitament el teu gran esperit de servei en vers aquest assumpte, rep una molt cordial salutació.

Enric Meca

El CN Barcelona, campió d'Espanya de Salts amb 9 medalles d'or

L'equip de salts de trampolí del CN Barcelona és el nou campió d'Espanya en categories d'edats. Els 13 saltadors del club a més d'aconseguir coronar-se com a campions van fer-se amb un botí de 20 medalles, entre elles 9 d'or. Però l'èxit català no va acabar aquí: en categoria absoluta l'equip del Barcelona va obtenir 6 medalles més i va quedar 2on en la classificació. Sens dubte un gran triomf d'uns saltadors que en temporada d'hivern s'entrenen en un gimnàs del CN Barcelona, ja que a Catalunya no hi ha cap torre de salts coberta.



El CNB, la Federació Catalana de Natació, així com la resta d'administracions catalanes han invertit en material, instal·lacions i tècnics per donar una oportunitat a aquests esportistes que prometen un gran futur, i que a l'estiu hauran de defensar el títol en una nova edició del campionat d'Espanya.

Les medalles catalanes tenen els següents noms i cognoms: Ferran Esteban, campió en categoria A en trampolí 1 i 3 metres i plataforma, i bronze en plataforma absoluta; Anna Prat, campiona en plataforma absoluta i en categoria A, on també és campiona en trampolí de 3m i subcampiona en trampolí d'1m; Andrés Carrasacosa, bronze en trampolí d'1m categoria A, i Marc Olesti, plata en plataforma de categoria A. En categoria C, tres noies entre 12 i 13 anys del Barcelona van ser unes de les protagonistes d'aquesta competició copant els podis de totes les competicions: Daniela Chillida, Júlia Cercavins i Carolina Chiner. Anna Pujol va ser una altre de les sorpreses, la saltadora absoluta que tornava a les piscines va aconseguir la plata en trampolí de 3m i bronze en 1m i en sincronitzats de 3 metres.

Clica per veure notícia original (26-03-2010)

dimecres, 24 de març del 2010

La sala de fitness del CN Barcelona, sense aparells

Renovació total de la Sala de Fitness
Sense servei del 19 al 26 de març, ambdós inclosos

Clica per engrandir

dimarts, 23 de març del 2010

Amb o sense I.V.A.?

Clica per engrandir

dilluns, 22 de març del 2010

Homenatge a Pepe Rubianes

El nom del carrer
Vicens Forner Puig
Barcelona
________________

Segurament, dilluns l’esperit de Pepe Rubianes es va regirar a la seva tomba al veure que un grup dels seus amics van batejar amb el seu nom un carrer de la Barceloneta. Com a bon anarcocòmic, sempre va pensar que els carrers els dediquen a algun general caducat i algun personatge il·lustre depenent de qui governi. Però Pepe era universal. Per això, en lloc de dedicar-li l’avinguda més ampla del barri més humil de Barcelona, hauríem de posar-li el seu nom a una estrella. Això sí que seria un homenatge.

Pel que fa als carrers d’aquest barri, ja estan bé com estan. Molta gent ignora els contratemps que es deriven de canviar-li el nom a un carrer. En el meu cas he viscut al passeig Marítim s/n; passeig Nacional, 74; passeig Joan de Borbó, 74, i, finalment, plaça del Mar, 1. I tot plegat sense canviar de pis. Encara avui, després de 20 anys, pateixo els inconvenients de tants canvis. Una altra cosa seria que es col·loqués una placa commemorativa a la façana de l’edifici on va viure últimament.

Rubianes va ser un gran artista, i, per a mi, un bon amic, però crec que a la Barceloneta hi ha hagut persones que han dedicat la seva vida al barri i s’ho mereixen molt més que ell. Sé que a ell no li agradaria que algú pogués pensar, algun dia, que Pepe Rubianes era només un carrer del barri de la Barceloneta.

Nota: Vicens Forner Puig és soci del CN Barcelona, d'on també era soci el Pepe            Rubianes.
          Aquesta carta es va publicar el passat diumenge 7 de març a la secció           "Carta dels lectors" d'El Periódico de Catalunya, i de La Vanguardia

En categoria infantil el CN Barcelona no dóna opció al CN Manresa

Els infantils del CN Manresa cauen contundentment contra el CN Barcelona (21-4)

El CN Barcelona es va imposar sense problemes al CN Manresa en un partit en el que els del club degà eren clarament favorits.

En el primer quart els manresans van mantenir certa igualtat, aconseguint arribar a al fi del temps reglamentari 2-0. En el segon va arribar l’allau de gols i joc dels barcelonins que aconseguiren un 9-2 eloqüent. Els gols bagencs anotats per Xavier Serra. Amb tot decidit el tercer quart es va tornar a certa igualtat, 4-2, amb anotacions per part bagenca per Nil Lenard i Xavier Serra. El darrer quart va ser de nou un viacrucis pels del Jordi López que encaixaren un parcial sever 6-0.

Arbitratge a càrrec de Dani Sanfeliu que va assenyalar cinc exclusions i un penal als jugadors locals per cinc exclusions als manresans.

Parcials: 2-0. 9-2. 4-2, 6-0.

Alineacions i golejadors:

CN Barcelona: E Poyo, E Yerga 1, A Segura 3, G Domingo 1, I Noguera 2, O Herrero 1, B Ruiz 1, L Delgado 3, P Font, C Gomà 3, M Cercavins 3, A Núñez 3 i D Muñoz.

CN Manresa: X Cuadros, D Ubeda, A Montiel, A Martinez, A Páez, A Vilarasau, R Martinez, A Blanco, N Lenard 1, M Requena, X Serra 3.

Clica per veure l'article original (22-03-2010)

diumenge, 21 de març del 2010

El Barcelona de waterpolo goleja el Canoe (15-7)

El Natació Barcelona ha tingut un partit plàcid i no ha donat cap opció al Real Canoe. Els de Toni Esteller han sortit decidits a guanyar per la via ràpida i amb el 7 a 2 del primer quart n’hi ha hagut prou per sentenciar la victòria.


Clica per veure l'article original (20-03-2010)


Presó per a l'Heliodoro Lozano, un dels pares de la Fundació del CN Barcelona, i vocal del seu patronat

Presó provisional per al funcionari Heliodoro Lozano, detingut per llicències irregulars (17/12/2009)

Després de prendre declaració al funcionari Heliodoro Lozano, imputat en el cas de les llicències pressumptament irregulars al Districte de Ciutat Vella, la jutgessa li ha decretat presó provisional. A més, l'Ajuntament de Barcelona l'ha suspés de feina.


Aquest paio  ("Prisión para un funcionario acusado de irregularidades urbanísticas", clica El País 17/12/09), és membre fundador de la Fundació del Club Natació Barcelona, i vocal del seu patronat. I a més va ser Delegat/President de l'actualment comatosa ("Gràcies, Millans") Secció d'Atletisme del CN Barcelona.

Clica per engrandir


També el pots veure en aquest video de TV Ciutat Vella (apareix als 25 segons, i una bona estona xerrant davant la càmara)

 Clica per veure el video


Heliodoro Lozano —Helio pels amics— en l'equip del CN Barcelona en la Cursa dels nassos / Sant Silvestre 2008, on també hi participava, entre d'altres socis, el gerent Marc Blanquer.

Clica per engrandir


I ara, en la taula de la presidència del sopar d'atletes del CN Barcelona, el 24 d'agost del 2005.

Tots ells han sigut presidents de la secció d'atletisme del club.
    1. Joan Santaeularia
    2. Joaquín Sisto
    3. Jordi Puntes
    4. Heliodoro Lozano

Joan Santaeularia també va ser president del CN Barcelona. Al fons, en penúltim lloc, podeu veure a l'inefable Sebastià 'el prepotent' Millans, encara avui president del Club.

Clica per engrandir


I per acabar, algunes 'perles' sobre l'individu Heliodoro Lozano, un dels pares de la Fundació del CN Barcelona, apareguts com a comentaris en la premsa arran de la seva detenció:

Clica per engrandir

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)