dilluns, 22 de març del 2010

En categoria infantil el CN Barcelona no dóna opció al CN Manresa

Els infantils del CN Manresa cauen contundentment contra el CN Barcelona (21-4)

El CN Barcelona es va imposar sense problemes al CN Manresa en un partit en el que els del club degà eren clarament favorits.

En el primer quart els manresans van mantenir certa igualtat, aconseguint arribar a al fi del temps reglamentari 2-0. En el segon va arribar l’allau de gols i joc dels barcelonins que aconseguiren un 9-2 eloqüent. Els gols bagencs anotats per Xavier Serra. Amb tot decidit el tercer quart es va tornar a certa igualtat, 4-2, amb anotacions per part bagenca per Nil Lenard i Xavier Serra. El darrer quart va ser de nou un viacrucis pels del Jordi López que encaixaren un parcial sever 6-0.

Arbitratge a càrrec de Dani Sanfeliu que va assenyalar cinc exclusions i un penal als jugadors locals per cinc exclusions als manresans.

Parcials: 2-0. 9-2. 4-2, 6-0.

Alineacions i golejadors:

CN Barcelona: E Poyo, E Yerga 1, A Segura 3, G Domingo 1, I Noguera 2, O Herrero 1, B Ruiz 1, L Delgado 3, P Font, C Gomà 3, M Cercavins 3, A Núñez 3 i D Muñoz.

CN Manresa: X Cuadros, D Ubeda, A Montiel, A Martinez, A Páez, A Vilarasau, R Martinez, A Blanco, N Lenard 1, M Requena, X Serra 3.

Clica per veure l'article original (22-03-2010)