www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 27 de març del 2010

L'auditor del CN Barcelona podria rebre una sanció econòmica, i inhabilitació temporal




Clica per engrandir
De: Enric Meca
Fecha: 24/03/2010 18:35:39
Para: Enric Vergés Mamé
Asunto: Club Natació Barcelona (Auditories)

A la atenció del Sr. Enric Vergés Mamé, Director Tècnic del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya

Benvolgut Enric Vergés,

Meditant la conversa que vam mantenir ahir dimarts per la tarda gràcies a la teva amable trucada telefònica, veig que l'actual Junta Directiva del CN Barcelona no ha atès la única condició que demanava per a que l'auditor dels comptes anuals del CNB no fos denunciat a l'Instituto de Contabilidad y Auditoría de Cuentas (ICAC), i que era que el soci del CN Barcelona rebés aquest any la totalitat de l'auditoria feta, amb el seu corresponent informe —salvetats incloses—, i signada per l'empresa auditora. No un simple extracte com en els darrers anys, i sense la signatura de l'auditor.

Com bé em vas explicar, l'actual Junta Directiva del CN Barcelona ha desestimat, fidel a la seva indigent política informativa, la proposta de l'auditor de penjar l'auditoria en el web del Club adduïnt que seria donar dades a la competència.

Alguns dels clubs esportius més capdavanters i moderns en quant a gestió (Grup DiR, CN Montjuïc, ...) disposen en les seves webs oficials la possibilitat de que el soci accedeixi mitjançant un nom d'usuari i una clau d'accés a dades que no cal que estiguin a la vista de qualsevol internauta no associat a l'entitat. No és el cas del CN Barcelona, amb un web renovat totalment l'any 2006.

Ni tan solament es lliurarà l'auditoria sencera als assistents a l'Assemblea General de Socis del mes vinent, ni se li lliurarà mitjançant correu electrònic personalitzat. Qui la vulgui veure haurà de demanar dia i hora quinze dies abans de l'Assemblea. I dic bé quan dic "veure", que és a l'únic que pot aspirar el soci interessat, ja que no podrà repassar-la tranquilament a casa seva.

Per tal cosa, ja que sembla que res canviarà dels anys anteriors a enguany, procedeixo a presentar un escrit i les pressumptes proves dels darrers anys que obren en el meu poder a l'Instituto de Contabilidad y Auditoría de Cuentas (ICAC), perquè valori si cal iniciar un expedient sancionador contra Gonzàlez&Cia Auditors, per pressumpta falta lleu, greu o molt greu.

Sense cap més particular, i agraint-te infinitament el teu gran esperit de servei en vers aquest assumpte, rep una molt cordial salutació.

Enric Meca

2 comentaris:

Anonymous ha dit...

Este auditor que al parecer es socio del CNB y hace muchos años que realiza las auditorías, no es consciente de lo que se le puede venir encima si es denunciado; pero lo que no logro entender es cómo realiza este auditor la revisión de cuentas, ¿no ha detectado que se les pagaba en negro a muchos trabajadores? ¿tampoco se ha enterado de que no se cotizaba debidamente las cuotas de la Seguridad Social? ¿Cómo ha cuadrado este auditor las cuentas bancarias? y para acabar ¿tampoco se ha dado cuenta de que el CNB debe liquidar I.V.A. por los arrendamientos de locales de negocio como el restaurante, la tienda, el parking, la sala de exposiciones....? además del I.V.A. que se dice que se aplica en la lista de tarifas.
La verdad, y en mi opinión, me parece que este auditor está "comprao bajo mano" y pienso que es otro corrupto como lo es toda la junta directiva del CLUB NATACIÓN BARCELONA, además de estafadores del Tesoro Público.
He dicho y me he quedao a gusto, ale.

Anònim ha dit...

Si hacienda investigara las Fundaciones, seguramente descubriría que el 99% se han creado con el único objetivo de evadir a Hacienda de una u otra manera.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)