www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 11 de novembre del 2010

La (primera) inspección de Trabajo al CN Barcelona desnuda a su junta directiva (y aún falta la segunda ... ¡y la de Hacienda!)

Image by FlamingText.com

Importe económico
(más de 29 millones de las antiguas ptas.)
de la Inspección de Trabajo al CN Barcelona,
efectuada a finales del año pasado, 2009,
y como consecuencia de sendas denuncias.




  • En pocas semanas podría llegar una 2ª Inspección de Trabajo por una nueva y reciente denuncia, con documentos comprometedores. Esta segunda inspección podría ahora remontarse a los años que fueron soslayados en la primera.
  • dimecres, 10 de novembre del 2010

    Els cenebistes fan tambalejar els mariners en un trepidant partit

    L'equip cenebista esgarrapa el primer punt de la piscina marinera en cinc anys

    Els assistents a la    piscina de Sant Sebastià    van gaudir ahir d'un derbi    de l'escullera amb    majúscules, d'aquells    que forgen la històrica    rivalitat esportiva entre    l'Atlètic Barceloneta i el    CN Barcelona.

    Un duel carregat d'alternatives que va finalitzar amb el repartiment de punts (8-8) després d'un darrer parcial de 0-2 a favor dels cenebistes. Gairebé una proesa, ja que cal remuntar-se a més de cinc anys enrere (6 de novembre de 2005) per trobar l'última ocasió que van escapar-se punts del feu mariner en la lliga, també coincidint amb un derbi (12-14).

    L'empat manté els dos equips al capdavant de la classificació de divisió d'honor i, a la vegada, reforça els pronòstics d'una temporada més oberta respecte a les anteriors, en les quals l'hegemonia del Barceloneta ha estat incontestable.

    El duel, avançat a causa dels compromisos d'Eurolliga que els dos equips tenen dissabte, va arrencar amb domini cenebista, avançant-se per dues ocasions en el primer quart. A pesar que l'equip mariner va respondre capgirant el resultat (3-2), el primer tram del matx va tenir color visitant fins al punt d'acumular tres gols de marge en l'inici del tercer quart (3-6). A partir d'aquí, el matx prendria un nou rumb i passaria a mans del Barceloneta, que va signar un parcial de 4-0 amb gols d'Albert Español (2), Xavi Vallès i Marc Minguell. Aquesta reacció dels de Santi Fernández els va permetre arribar a l'últim quart amb dos gols de marge (8-6), que no va ser suficient per contrarestar l'últim cartutx del CN Barcelona. Primer seria Blai Mallarach l'encarregat de reduir distàncies arran d'un penal, i a menys de dos minuts per al final era Joel Esteller qui segellava l'empat definitiu.

    Atlètic Barceloneta (8): López Pinedo, Vrlic, Martín, Ciric (1), Español (3), Minguell (1), Monpeat, Delgado (1), Vallés (1), Fernández (1), Roca, De Lera i Fandos.

    Club Natació Barcelona (8): Aguilar, Díaz, Reixach, José Bustos, Maitland, Sziranyi (1), Esteller (2), Rodríguez, Pérez (1), Estrany (1), Mallarach (2), Bruder (1) i Dani Sullá.

    Parcials: 2-2, 1-3, 5-1 i 0-2.
    Àrbitres: Sergi Borrell i Jaume Teixidó.

    Clica per llegir l'article original (10-11-2010)

    dimarts, 9 de novembre del 2010

    Pasado, presente y futuro del CN Barcelona

    Clica para ampliar

    dilluns, 8 de novembre del 2010

    Jornada de submarinisme adaptat (28/nov) al CN Barcelona

    Jornada de submarinisme adaptat solidària amb la Marató de TV3

    Clica per a engrandir
    L’associació Àrea Adaptada organitzarà la tradicional jornada de submarinisme adaptat el proper 28 de novembre al Club Natació Barcelona, a la qual podran participar totes aquelles persones amb discapacitat que vulguin iniciar-se en la pràctica d’aquest esport. La diferència d’aquest any serà que els diners que es recaptin amb les inscripcions a la jornada es destinaran íntegrament a La Marató de TV3, que enguany està centrada en les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

    Per a la realització d’aquesta jornada es comptarà amb la participació de submarinistes, instructors i voluntaris de l’associació Àrea Adaptada, amb experiència provada en submarinisme adaptat per a persones amb discapacitat.

    Les persones interessades en participar en aquesta jornada cal que s’inscriguin abans del 24 de novembre enviant un correu electrònic a info@areaadaptada.org.

    Més informació: 93 736 25 20 i 654 11 99 01 (Albert Font).


    Clica per a llegir l'article original (08-11-2010)

    ¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

    Morositat de Sebastià Millans,
    ex-president del Club Natació Barcelona
    (Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

    Clica la imatge per engrandir-la

    ¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

    Creative Commons License
    Free counter and web stats

     
    Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)