www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 8 de novembre del 2010

Jornada de submarinisme adaptat (28/nov) al CN Barcelona

Jornada de submarinisme adaptat solidària amb la Marató de TV3

Clica per a engrandir
L’associació Àrea Adaptada organitzarà la tradicional jornada de submarinisme adaptat el proper 28 de novembre al Club Natació Barcelona, a la qual podran participar totes aquelles persones amb discapacitat que vulguin iniciar-se en la pràctica d’aquest esport. La diferència d’aquest any serà que els diners que es recaptin amb les inscripcions a la jornada es destinaran íntegrament a La Marató de TV3, que enguany està centrada en les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Per a la realització d’aquesta jornada es comptarà amb la participació de submarinistes, instructors i voluntaris de l’associació Àrea Adaptada, amb experiència provada en submarinisme adaptat per a persones amb discapacitat.

Les persones interessades en participar en aquesta jornada cal que s’inscriguin abans del 24 de novembre enviant un correu electrònic a info@areaadaptada.org.

Més informació: 93 736 25 20 i 654 11 99 01 (Albert Font).


Clica per a llegir l'article original (08-11-2010)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)