www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 24 de febrer del 2011

El Triangle arriba als 1000 números, ¡Felicitats!

EL TRIANGLE és un setmanari d’informació general, editat a Catalunya i escrit en llengua catalana, especialitzat en investigació periodística. Va ser fundat pel periodista Jaume Reixach i la primera edició va sortir al mercat el 29 de gener de 1990. En la seva primera etapa es definia com a setmanari satíric i d’informació. Per les seves pàgines han passat els millors humoristes de Catalunya, com Perich, Miquel Ferreres, Toni Batllori, Joma, Guillén, Ermengol, Kap, Pierino, Napi…Amb posterioritat, la revista ha anat evolucionant i s’ha consolidat com una publicació d’investigació i opinió.

   Durant la seva llarga    trajectòria, la revista ha    destapat nombrosos casos    de corrupció política i    econòmica i es caracteritza    per publicar reportatges en    exclusiva. El setmanari EL    TRIANGLE és una revista    catalanista, ecologista i    d’esquerres que ha fet costat,    amb edicions especials, a les grans mobilitzacions socials: contra el transvasament de l’Ebre, contra la guerra de l’Iraq, pels drets dels treballadors, etc.

En els últims anys, la revista ha desenvolupat una estratègia d’expansió territorial. En l’actualitat compta amb delegacions exteriors a les Illes Balears, País Valencià, Andorra, Catalunya del Nord, la Franja de Ponent, L’Alguer i Occitània. És l’única revista catalana que ofereix, cada setmana, informació de tots els territoris de parla catalana. També publica setmanalment articles en llengua occitana des de la delegació de Tolosa de Llenguadoc. Des de l’any 2009, EL TRIANGLE ha anat obrint diverses corresponsalies internacionals a Brussel·les, Madrid, Euskadi, Lisboa, L’Havana, Mèxic DF i Nova York.

L'empresa editora, Editorial de Periodistes SL, desenvolupa altres activitats rellevants, com ara la publicació de llibres (Barcelona, cap on vas?, Los señores de los anillos…) i de monogràfics informatius, com la revista mensual d’informació internacional LA PAU. El mes de gener de 2009, Editorial de Periodistes SL va posar en marxa el diari per Internet, EL TRIANGLE DIARI, que cobreix informativament tots els territoris de parla catalana i occitana.

El setmanari EL TRIANGLE tira actualment 10.000 exemplars i es distribueix als punts de venda de Catalunya, Illes Balears, País Valencià, Andorra i la Franja de Ponent.

Articles publicats a EL TRIANGLE sobre el C.N. BARCELONA (en pdf):
◘  Marro a la piscina ... núm. 949

dimecres, 23 de febrer del 2011

A què es dedica Joan Vallvé Ribera, vicepresident del polèmic CN Barcelona?

A què es dedica Joan Vallvé Ribera, ex-diputat, ex-eurodiputat i ex-conseller de la Generalitat de Jordi Pujol?

Joan Vallvé Ribera
Clica per a engrandir
Allunyat del primer pla de la política, Joan Vallvé Ribera, de 70 anys, exerceix com a degà del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, però també segueix dedicant-se als negocis i, últimament, a supervisar la restauració d’una casa de Porrera (Priorat), fruit d’una herència i que pensa convertir en la seva segona residència.

El convergent Joan Vallvé ha estat diputat al Parlament (1980-88), secretari general d’Indústria (1980-84), conseller d’Agricultura (1989-92), comissionat d’Actuacions Exteriors de la Generalitat (1992-94) i eurodiputat (1994-99), però, en l’actualitat, ja no té cap responsabilitat política. En l’àmbit institucional, Joan Vallvé segueix com a degà del Col·legi d’Enginyers i com a vicepresident del polèmic Club Natació Barcelona.

Clica per a engrandir
En el món de l’empresa, figura com a president d’Inmoassets, una societat d’inversió immobiliària controlada pels quatre germans Vallvé, i com a conseller de GVC Gaesco Holding, el grup financer que encapçala la seva germana Maria Àngels Vallvé Ribera, esposa de Joan Hortalà, president de la Borsa de Barcelona. En el consell de GVC Gaesco Holding també hi apareixen, entre altres, el mateix Hortalà i l’exministre Josep Piqué.

   Però, en les últimes    setmanes, Joan Vallvé ha    estat molt ocupat amb les    obres de restauració de la    seva casa de Porrera, segons    indiquen a EL TRIANGLE fonts    convergents, que lamenten    que Artur Mas ja no tingui en    compte els «veterans» del    partit. De fet, Vallvé ja pot    disfrutar d’una tranquil·la jubilació ... a Porrera.

Clica per veure l'article original (12-05-2010)





dilluns, 21 de febrer del 2011

El CN Barcelona, imparable a la Lliga contra el Catalunya (4-12)

   Després de guanyar la    Copa del rei la setmana    passada, l'equip de Toni    Esteller ha tornat a la    Lliga amb una amplia    victòria per quatre a 12    contra el Catalunya. Els    cenebistes han    sentenciat el partit    ràpidament amb un parcial d'un a cinc i han ampliat l'avantatge per sumar la quarta victòria consecutiva en Lliga. El Catalunya continua penúltim.

Clica per veure l'article original (20-02-2011)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)