www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 30 d’octubre del 2010

Joan Vallvé Ribera, responsable (com a vicepresident del CN Barcelona) dels presumptes fraus comesos



Nota: Dit per aquest ex-conseller convergent de la Generalitat de Catalunya i
        degà del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, al soci Joan Lluís         Abellan, en presència de l'octogenari depre/sident actual, Sebastià         Millans, i de l'ex-president del CN Barcelona, Sr. Leandre Ribera.

5 comentaris:

Heliodoro ha dit...

Vallvé, colega, deja de esnifar pegamento que te está haciendo mal a los sesos, y luego no sabes lo que dices y se ríen de ti.

Moya ha dit...

Tiene razón el peina-olivas de Vallvé. Ahora lo están haciendo muy bien para que no les pillemos las martingalas y los tejemanejes que se llevan entre manos. Y si no, ¿por qué se han apresurado a disolver la Fundación después de ser denunciada por el Enric Meca? Blanco y en botella, leche.

Vilalta ha dit...

Dir que ara ho estan fent bé, cosa que dubto molt perquè la cabra sempre tira cap a la muntanya, implica reconèixer que abans ho estaven fent malament. Diria jo que rematadament malament com ja va corroborar la inspecció de Treball. I aquí no poden al·legar desconeixement perquè feien frau reiteradament mes a mes i sabent que el que feien era il·legal.

Treball ja es va pronunciar. Veurem què dictamina Hisenda, perquè qualsevol denúncia feta a Hisenda, tard o d'hora obté resposta.

EL TÍO LA VARA ha dit...

VAYA PANDA DE INÚTILESSSS !!!!! ESTOS ABUELOS SE CREEN QUE ESTÁN EN LA ÉPOCA DE FRANCO TODAVÍA. RETÍRENSE A UN ASILO A VER LOS CUATRO TELEDIARIOS QUE OS QUEDAN, COLLA DE ESTAFADORES!!!

Makinavaja ha dit...

Joan Vallvé: es mejor callar y parecer idiota que hablar y despejar la incógnita. Cada vez que abres la boca sube el pan. A ver si vamos a tener que hablar con tu domador, para que te reduzca la ración de bananas y las horas de sol.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)