www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

diumenge, 31 d’octubre del 2010

Emiliano Skufca (del CN Barcelona), en el Torneig Internacional Ciutat de Barcelona

El Centre Municipal de Pilota de la Vall d’Hebrón va ser l’escenari, el passat cap de setmana, de la 29ª edició del Torneig Internacional de Pilota Ciutat de Barcelona.

La Federació Catalana    de Pilota i l’Institut    Barcelona Esports van    tornar a portar a    Barcelona els millors    pilotaires del moment,    amb la novetat enguany    que el campionat es va    jugar en mà parelles i en    pala curta.

En el partit de pala curta, els argentins Pablo Hernan Fusto (considerat el millor davanter del moment) i Emiliano Skufca (jugador de paleta de cuir del CN Barcelona, medalla d’or en el recent mundial de Pau, a França) es van veure les cares amb Esteban Gaubeka i Sylvian Brefel. Aquests últims van demostrar una gran superioritat amb un altíssim nivell de joc, mentre que Skufca va tenir dificultats per adaptar-se a aquesta modalitat després d’un any dedicat exclusivament a la paleta de cuir i Fusto no va saber sobreposar-se a la situació. Finalment, el resultat va ser de 40 a 22 a favor de Gaubeka-Brefel.

L’entrega de premis va anar a càrrec d’Agustí Brugués (soci del CN Barcelona i conegut, pel socis més veterans d'aquest club, com "El pájaro") i Josep Maria Mirapeix, president i vicepresident de la Federació Catalana de Pilota.

Clica per veure la font de la notícia (27-10-2010)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)