www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 21 de novembre del 2011

Un paradís fiscal anomenat Club Natació Barcelona ... de Sebastià Millans                                     (5a part de 6)

Clica per a engrandir

Ara comencem a entendre allò que afirmava Sebastià Millans en la carta enviada a determinats socis "oferir-li la possibilitat d'aprofitar els interessants avantatges en avançar el pagament de quotes".

L'avantatge és, ni menys ni menys, que per art de màgia, transmutar el pagament avançat d'uns 2.500 eu. —tres anys de quotes en un plis-plas— en un donatiu a la Fundació.

D'aquesta manera el soci del CN Barcelona, a l'igual que el que dóna a 'Metges Sense Fronteres' o a 'Amnistía Internacional', recupera de l'Estat, a través de la preceptiva desgravació, entre el 25% i el 35% dels diners pagats.

Si és o no és legal aquesta pràctica ja ho dictaminarà l'organisme oficial a qui li competeix. Però consultats diferents professionals, tot apunta a gravíssima irregularitat 'tunejar' els diners de les quotes mensuals de soci com a donatiu a la Fundació del Club.

Altra cosa, motiu de la última entrega d'aquesta sèrie, és si realment han anat a parar a la Fundació del CNB els diners avançats pels socis del club, perquè hi ha serioses dubtes de que així hagi estat. I s'estima que parlem, solament entre el 2004 i el 2011, i solament per avançaments de quotes, de prop de 600.000 euros.

Per no recordar els diners que han anat a parar irregularment a la Fundació per altres camins. Casualment poc després, i per sempre més, van desaparèixer aquells fulls que es facilitaven als interessats en ser socis del club.

Primera reunió de Meca amb Abellan,
a la casa de la tieta de Pol Avinyó,
al carrer Montsió,
damunt de Els Quatre Gats.
(Clica per a ampliar)

Des que el Joan Lluís Abellan és president, l'autor d'aquest blog s'ha intentat posar en contacte amb ell, sense èxit, ja que no en vol saber res. Tot i que en els darrers mesos, quan encara era aspirant, l'Abellan va mantenir nombrosos contactes, personals i telefònics, amb l'ex-soci Enric Meca perquè aquest l'ajudés a guanyar.

Al menys va poder mantenir una reunió amb el Sr. Josep Cuéllar al restaurant de El Corte Inglés (Pça. Catalunya), per parlar d'aquests documents abans de publicar-los. Va dir que aquest assumpte no els interessava i que l'autor del blog posés aquests documents, si aixó el feia feliç, en coneixement de les autoritats, que elles ja dictaminarien.

diumenge, 20 de novembre del 2011

Un paradís fiscal anomenat Club Natació Barcelona ... de Sebastià Millans                                     (4a part de 6)


Una de les moltes simulacions de l'avançament de quotes. Avançamente dut a terme en aquest cas pel soci amb les inicials F.S.S., i des de la meitat de l'any 2008 fins al juliol d'enguany, del 2011.

El format original era una plantilla Excel, i l'autor de la mateixa, empleat del club, es diu Juan Carlos Serena.

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)