www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 18 de desembre del 2010

Haga como el presidente del CN Barcelona: despilfarre que ya lo pagará alguien

Lo importante es ser feliz. Como decía Dickens: si uno gasta un penique más de lo que tiene es infeliz y si gasta uno menos, pues feliz.
Así que haga como estas personas: despilfarre lo que no es suyo.
Ya lo pagará alguien.

Clica para ampliar

divendres, 17 de desembre del 2010

Sebastiá Millans i sequaços del CN Barcelona, "en sus propios beneficios", però pagant el soci

Utilitzen el president, els vicepresidents i el secretari del CN Barcelona, els poca-vergonyes i mentiders —totalment demostrable— de Millans, Moncunill, Vallvé, Meseguer i Albado, els recursos econòmics del club, o sigui els diners dels socis, en benefici propi?


Tot seguit, una part de la demanda penal on em demanen, per a les seves butxaques particulars —"En su propio nombre" però amb recursos del club— 8.000 euros per a cadascun.



Es podria perfectament intercanviar "En su propio nombre" per "En su propio beneficio", pero pagant, com quasi siempre, el soci.

Rècord de visites als dos blocs (de l'Enric Meca) sobre el Club Natació Barcelona

Ahir dijous, el dia després de l'Assemblea Extraordinària en la que Sebastià Millans va sortir amb la cua entre cames (oi, amic Miquel 'chucknorris' Fusté?), s'ha assolit un nou rècord de visites al dos blocs (idèntics en continguts), "Món Cenebista" i "Un Club De Natació a Barcelona".

Un total de 632 visites, sumant els dos blocs:

Clica per a engrandir

dijous, 16 de desembre del 2010

Los socios del CN Barcelona frenan la megalomanía de su presidente

Contundente derrota de la junta directiva de Sebastià Millans,
el octogenario presidente del CN Barcelona,
en la Asamblea Extraordinaria celebrada ayer miércoles.


dimecres, 15 de desembre del 2010

El CN Barcelona atura l'incòmode WP Navarra

Molt va haver de treballar    el CN Barcelona per    imposar-se per 10 gols a    7 a un WP Navarra que    no va donar el braç a    tòrcer fins al final, en la    vuitena jornada de la    Divisió d'Honor de    waterpolo.

El conjunt cenebista, que el cap de setmana visita la piscina del Mladost de Zagreb en la tercera jornada de l'Eurolliga, només va desempallegar-se del rival amb un darrer parcial de 3-1.

Els tres punts fan que els cenebistes escalin fins al tecer lloc de la classificació.

L’equip barceloní es va mostrar satisfet amb la victòria, necessària per aconseguir escalar places i accedir al “play off” pel títol de la Lliga. El jugador Ramón Díaz ha admès que el Navarra era “un equip difícil”.

CN Barcelona (10): Aguilar, Díaz, Reixach (1), Bustos, Maitland, Sziranyi (1), Esteller (2), Rodríguez, Pérez (1), Estrany, Mallarach (3), Bruder (2) i Sullà.

WP Navarra (7): Tebar, Castells, Andrei (2), Cercols (2), Arriazu, M. Artola, Sakac (2) J. Artola, Zamarbide, Jiménez i Biart (1).

Parcials: 2-2, 3-2, 2-2 i 3-1.
Àrbitres: Teixidó i Miodrag.

Clica per a llegir la notícia original completa (15-12-2010)

dimarts, 14 de desembre del 2010

Ex-monitors/res, treballadors sense contracte laboral, pagats 'en negre', al Club Natació Barcelona



Aquest document —en el que he ratllat els noms dels monitors per protegir la seva intimitat—, juntament amb una segona denúncia a instància d'un recent ex-monitor de natació que aporta noves proves de irregularitats laborals, suposa una nova inspecció, que es remuntarà als anys 2007 i 2006, i que anirà a càrrec de la inspectora Socorro Martínez.

El darrer quatrimestre de l'any passat 2009, el club va patir una inspecció de Treball que va suposar el pagament de 174.000 euros. Aquella inspecció es va remuntar solament fins al gener del 2008. El document:



Meritxell Moncunill, germaneta del vicepresident del torrons, res a dir com a responsable de tots aquests monitors/res? Seran 174.000 euros més per la segona inspecció?

dilluns, 13 de desembre del 2010

Sobre la engañosa convocatoria de los "trileros del CN Barcelona"

Esta hoja tamaño DIN-A4 apareció la mañana de ayer, domingo, en los armarios o taquillas de numerosos socios del Club Natación Barcelona.



Más de un socio pensará que yo he tenido algo que ver. Que siga pensando.
Yo sólo diré que este pasado viernes estuve en la Delegación de Hacienda de Barcelona (Pza. Letamendi) para ver cómo evolucionaba el expediente abierto al CN Barcelona por presuntos fraudes fiscales. Parece ser que ya no tan presuntos, todo hay que decirlo.

La información está muy restringida porque prácticamente hay sobre este asunto un secreto de sumario. Pero por la breve pero sustanciosa filtración que recibí, salí a la calle con una sonrisa de oreja a oreja, y que aún me dura.

Creedme si os digo, y el tiempo dará y quitará razones, que para Millans y su junta la suerte está echada, independientemente de que consigan o no consigan endosar de nuevo a los socios, en la asamblea de pasado mañana, miércoles, otro aumento de cuota u otra derrama.

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)