www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 15 de desembre del 2010

El CN Barcelona atura l'incòmode WP Navarra

Molt va haver de treballar    el CN Barcelona per    imposar-se per 10 gols a    7 a un WP Navarra que    no va donar el braç a    tòrcer fins al final, en la    vuitena jornada de la    Divisió d'Honor de    waterpolo.

El conjunt cenebista, que el cap de setmana visita la piscina del Mladost de Zagreb en la tercera jornada de l'Eurolliga, només va desempallegar-se del rival amb un darrer parcial de 3-1.

Els tres punts fan que els cenebistes escalin fins al tecer lloc de la classificació.

L’equip barceloní es va mostrar satisfet amb la victòria, necessària per aconseguir escalar places i accedir al “play off” pel títol de la Lliga. El jugador Ramón Díaz ha admès que el Navarra era “un equip difícil”.

CN Barcelona (10): Aguilar, Díaz, Reixach (1), Bustos, Maitland, Sziranyi (1), Esteller (2), Rodríguez, Pérez (1), Estrany, Mallarach (3), Bruder (2) i Sullà.

WP Navarra (7): Tebar, Castells, Andrei (2), Cercols (2), Arriazu, M. Artola, Sakac (2) J. Artola, Zamarbide, Jiménez i Biart (1).

Parcials: 2-2, 3-2, 2-2 i 3-1.
Àrbitres: Teixidó i Miodrag.

Clica per a llegir la notícia original completa (15-12-2010)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)