www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 14 de desembre del 2010

Ex-monitors/res, treballadors sense contracte laboral, pagats 'en negre', al Club Natació Barcelona



Aquest document —en el que he ratllat els noms dels monitors per protegir la seva intimitat—, juntament amb una segona denúncia a instància d'un recent ex-monitor de natació que aporta noves proves de irregularitats laborals, suposa una nova inspecció, que es remuntarà als anys 2007 i 2006, i que anirà a càrrec de la inspectora Socorro Martínez.

El darrer quatrimestre de l'any passat 2009, el club va patir una inspecció de Treball que va suposar el pagament de 174.000 euros. Aquella inspecció es va remuntar solament fins al gener del 2008. El document:



Meritxell Moncunill, germaneta del vicepresident del torrons, res a dir com a responsable de tots aquests monitors/res? Seran 174.000 euros més per la segona inspecció?

2 comentaris:

Marcelino Pan Vino ha dit...

¿Cómo se puede ser tan GILIPOLLAS para que una documentación tan comprometedora pueda ser filtrada públicamente? Evidentemente los nombres de las personas que aquí no vemos darán muchas pistas a la inspectora, a la que, a pesar de su bonito nombre, Millans y Cía. los exclamarán al cielo en vista de la que se les avecina: OTRO FRAUDE A LA SEGURIDAD SOCIAL Y A HACIENDA, toma yaaaaaaaa !!!!!

Enric Meca Fernández ha dit...

Pregunta innocent per a la Meritxell Moncunill Gallo de Biarge, germaníssima del vice-president dels torrons alacantins:


Si, per exemple, pel Torneig de Tambeach i la Cursa orientació amb caiac programades per a l'empresa Unilever, o si per les activitats de "La cadena" i "La senda perillosa" per a l'empresa Puig, tot parit pel teu departament i dins de la secció Empreses CNB, pressupostes uns 1.500€+IVA per empresa/dia,


llavors la pregunta tonta és, coneixent els teus antecedents,
¿amb factura o sense factura?

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)