www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 25 de desembre del 2010

¡Bon Nadal digital! Els temps canvien, però el sentiment és el mateix

És el vídeo viral indiscutible d'aquest Nadal. Molta gent ha aprofitat la idea de l'empresa tecnològica portuguesa Excentric per felicitar les festes.

Es tracta del vídeo "The Digital Story of the Nativity, or Christmas 2.0", en què es narra per mitjà d'eines digitals i xarxes socials com Google Maps, Gmail, Google, Facebook, Twitter, Foursquare, Wikipedia i Amazon el naixement de Jesús.


Felicitats nadalenques ... en clau cenebista

Clica per a engrandir

divendres, 24 de desembre del 2010

Presunto fraude fiscal en el CN Barcelona a través de su (apresuradamente disuelta) Fundación


Clica per a engrandir (*)
Un cop assabentats Sebastià Millans i Joan Vallvé (president i vicepresident respectivament del CN Barcelona), arran d'una incontinència verbal d'un apreciat soci del club, de la manifesta irregularitat fiscal —corroborada per un inspector d'Hisenda— que podeu veure en aquestes dues tarifes de preus corresponents als anys 2009 i 2006, van ser retirades immediatament de la circulació.

I ja no ha aparegut mai més aquesta greu irregularitat, presumpte frau fiscal encobert que, depenent de la quantitat econòmica, podria esdevenir delicte fiscal.

És més, fins i tot ha desaparegut la pròpia Fundació del CNB, dissolta a corre-cuita poc després de ser denunciada davant dels organismes inspectors pels presumptes fraus. Entre d'ells, aquest que hem marcat amb groc, i que s'ha estat perpetrant any rere any.

Per no parlar d'on estan totes les obres d'art donades pels artistes a la Fundació en els darrers anys, accés a les quals ha estat negada pel gerent Marc Blanquer a dues sòcies que ho han sol·licitat formalment, sòcies que han presentat la corresponent denúncia.

(*) Adjuntem fotografia que ens ha estat facilitada des de dins del club, i no per cap soci, informant-nos de que van estar utilitzant aquests fulls com a bloc de notes.

dijous, 23 de desembre del 2010

La Fiscalia persegueix irregularitats fiscals al Col·legi de Periodistes

L'organisme judicial ha sol·licitat totes les factures des de l'any 2002 fins a principis del 2010

La Fiscalia de Delictes Econòmics de Barcelona està buscant irregularitats tributàries al Col·legi de Periodistes de Barcelona. Tal com ha informat a Economia Digital Cristina Rius, portaveu de la institució, l'organisme judicial ha sol·licitat tota la documentació que fa referència a factures emeses i rebudes relacionades amb l'entitat “des del 2002 fins a principis del 2010, just abans que entrés la junta actual a dirigir el Col·legi”. (...)

La portaveu del Col.legi també ha reconegut que la Fiscalia de Delictes Econòmics de Barcelona els ha notificat que no actua d'ofici, la seva investigació començà a partir d'un denunciant "que actualment desconeixem". Una informació que esperen saber "a mesura que vagi avançant la investigació".

Clica per a llegir la notícia original completa (17-12-2010)

dimecres, 22 de desembre del 2010

Justificando los fraudes de la junta directiva del CN Barcelona

Bústia del soci/ia

Qué pena que el socio Leopoldo Rodés Parés, que votó a favor del proyecto de la piscina vieja, también se atreva a matar al mensajero justificando los fraudes de Millans. —"Porque quien más quien menos, todo el mundo defrauda" —ha dicho, quedándose tan ancho.

Este señor debe formar parte del 43% de los españoles que ve bien esquivar a Hacienda. Por suerte, el otro 57% considera que no se puede justificar el fraude, por una cuestión de solidaridad y principios. Principios que, por lo visto, brillan por su ausencia en el socio Rodés.

Además resulta que este vencedor de algunas Copa Nadal (en blanco y negro) ha dado la nota culpando al exsocio Meca de querer hundir al club. Y eso que parece ser que lo conocía bastante bien a través del grupito que jugaba al ajedrez. Incluso jugaban entre ellos dos de vez en cuando.

Leo Rodés
Decía este socio que consideraba que era una injusticia lo que le hacían a Meca y a Carrasco, al que también conocía y con el que hablaba de vez en cuando en la sala de aparatos de fitness. Pero lo decía mirando para otro lado. Y añade este histórico nadador olímpico, que una vez expulsados se tenían que haber olvidado del club, irse con el rabo entre las piernas, y a pesar de la humillación sufrida y conocedores de las martingalas, los trapicheos y los fraudes fiscales de la junta de Millans, no denunciarlos. ¡Muy edificante, sí señor, el consejo de este arquitecto!

¿Por qué no dispara contra los verdaderos culpables de la situación del club? Porque se comenta en ciertos corrillos que la segunda inspección de Trabajo no va a ser nada comparada con la inspección de Hacienda. Tiempo al tiempo.

Me parece que al socio Leo Rodés tanto cloro de piscina durante tantos años le ha afectado demasiado.

Tagomago

dimarts, 21 de desembre del 2010

El president del CN Barcelona, Sebastià Millans, i l'estratègia de l'estruç

És rigorosament fals que els estruços enterrin el seu cap en la sorra, i la il·lustració de l'esquerra no és més que una recreació. No obstant això, aquesta estratègia d'ignorar la realitat, per patent i evident que sigui, és la consigna adoptada pel president del CN Barcelona, Sebastià Millans, i altres destacats membres de la seva junta directiva, per enfrontar-se a les greus denúncies presentades a Treball i, sobre tot, a Hisenda.

La qüestió resulta curiosa: les proves de presumpte frau laboral i fiscal lliurades per mi mateix als organismes inspectors són de impossible refutació. Alguns d'aquests documents han estat publicats en aquest bloc, i impliquen accions específiques i constitutives de presumptes fraus fiscals, que fins i tot podríen esdevenir delicte. De vegades impliquen a persones concretes que han comés actes molt greus, quan no d'una absoluta manca d'ètica en vers dels monitors, o de respecte en vers la integritat física dels socis més petits.

Aquestes revelacions per part meva amb l'ajut de socis i monitors, haurien d'haver comportat, després d'una investigació interna, el cessament de diverses persones en els seus càrrecs de manera inmediata i fulminant. No obstant això, la resposta unànime de la tota la cúpula directiva del CN Barcelona ha estat la de l'estruç: enterrar el cap en la sorra, no dir absolutament res, i esperar a que escampi la boira. Una impresentable i inqualificable actitud.

Tant Sebastià Millans, com Federico Moncunill, Joan Vallvé, Pere Meseguer, Manel Albado i Joan Capdevila s'han convertit en Don Tancredo: pujats a un pedestal, amb la cara pintada, i completament immòbils, a l'espera que el toro els ignori, es doni la volta i els permeti seguir amb els seus tèrbols 'tejemanejes', amb tota aquesta sèrie d'excessos d'autoritat que van molt més enllà d'allò per al que van ser triats, dels poders que legítimament se'ls va permetre exercir.

Millans ha decidit oblidar-se del soci, que és qui el va votar i nomenar president. Ara és el mateix soci qui té el dret de retirar-li la confiança, una cosa completament lògica i justificada en virtud de tot el que hem pogut veure els darrers mesos.

Si Millans no reacciona, si decideix adoptar el silenci per tota acció, prendre als socis per complets idiotes que no s'assabenten de la gravetat real de les coses, els que heu de reaccionar sou vosaltres, els socis. No feu el joc a la seva absurda estratègia de l'estruç.

Enric Meca

Si t'ha interessat aquest post, potser que també t'interessi:
◘  Al soci del Club Natació Barcelona, Sebastià Milans el prefereix submís

Subastan peluca de John Wayne

Una peluca que utilizó la estrella de cine John Wayne en su película de 1967 "El Dorado" será subastada en la casa de remates Bonhams en Los Ángeles, California, junto con otros objetos de interés del mundo hollywoodense.

Se espera que el bisoñé -un peluquín que cubre la parte superior y frontal de la cabeza- de color castaño claro con un toque de canas alcance hasta US$1.500.

El destacado bailarín Fred Astaire y el cantante Frank Sinatra fueron otros famosos miembros del club de los "tapizados".

Clica para leer la noticia original completa (02-12-2010)

dilluns, 20 de desembre del 2010

In corpore sano

No olvidéis un buen calentamiento y unos estiramientos previos, para evitar tirones inoportunos o daños permanentes, en el momento de hacer un clic sobre las viñetas para verlas más grandes.


El CN Barcelona surt escaldat de Zagreb

Els cenebistes no tenen prou recursos per aturar l'històric Mladost i perden la imbatibilitat a la competició europea

La visita a la piscina del Mladost de Zagreb, un dels clars candidats per accedir a la final a quatre de l'eurolliga, va ser un repte massa exigent per al CN Barcelona, que no va tenir possibilitats de repetir la bona actuació de fa quinze dies en un altre feu històric del waterpolo, el del Partizan.

Si a Belgrad els de Toni Esteller van esgarrapar un punt (6-6), ahir no hi va haver res a fer contra un rival que ja va marcar l'autoritat en el primer quart (4-1). La situació es va equilibrar en el segon quart –parcial de 2-2–, però sense fer perillar el domini croat, fonamentat en la seva fortalesa física. De fet, aquest factor va fer que l'avantatge en el marcador s'anés ampliant en els dos últims quarts fins al 10-4 final, un resultat que romp la imbatibilitat del CN Barcelona al grup C, que lidera el Mladost folgadament. Ara els catalans són tercers amb quatre punts, els mateixos que té el Partizan.

MLADOST ZAGREB (10): Pavic, Vukicevic (1), Pêric, Letica, Petkovic, Zivkovic, Udovicic (2), Brlecic, Karac (1), Muslim (4), Hinic (2), Buljubasic i Loncar.

CN BARCELONA (4): Aguilar, Díaz, Reixach, Bustos, Maitland (1), Sziranyi (1), Esteller, Rodríguez, Pérez, Estrany, Mallarach (1) Bruder (1) i Sullà.

Parcials: 4-1, 2-2, 2-1 i 2-0.
Àrbitres: F. Gómez (Itàlia) i M. Levin (Israel).

Clica per a llegir la notícia original completa (19-12-2010)

diumenge, 19 de desembre del 2010

La Copa Nadal de natació arriba a l’edició 101

El dia de Nadal es disputa al Portal de la Pau la prova més antiga de la natació catalana, que complirà 101 edicions. El Portal de la Pau serà una vegada més l'escenari de la Copa Nadal. Enguany s'espera la participació de més de 400 nedadors per enfrontar-se els 200 metres de distància i una temperatura de l'aigua d'uns 12 graus.


Clica per veure l'article original (17-12-2010)


Auditoría completa de las cuentas económicas del
Club Natación Barcelona (Ejercicio 2009)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)