www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 23 de desembre del 2010

La Fiscalia persegueix irregularitats fiscals al Col·legi de Periodistes

L'organisme judicial ha sol·licitat totes les factures des de l'any 2002 fins a principis del 2010

La Fiscalia de Delictes Econòmics de Barcelona està buscant irregularitats tributàries al Col·legi de Periodistes de Barcelona. Tal com ha informat a Economia Digital Cristina Rius, portaveu de la institució, l'organisme judicial ha sol·licitat tota la documentació que fa referència a factures emeses i rebudes relacionades amb l'entitat “des del 2002 fins a principis del 2010, just abans que entrés la junta actual a dirigir el Col·legi”. (...)

La portaveu del Col.legi també ha reconegut que la Fiscalia de Delictes Econòmics de Barcelona els ha notificat que no actua d'ofici, la seva investigació començà a partir d'un denunciant "que actualment desconeixem". Una informació que esperen saber "a mesura que vagi avançant la investigació".

Clica per a llegir la notícia original completa (17-12-2010)

1 comentaris:

Felipe Luquín ha dit...

Cuando la FISCALÍA DE DELITOS ECONÓMICOS requiera las facturas recibidas y emitidas por el CNB en los últimos 12 años, MILLANS pasará a ser el PRESIDENTE "TAMPAX", porque estará en el mejor sitio pero en el peor momento.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)