www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 20 de desembre del 2010

El CN Barcelona surt escaldat de Zagreb

Els cenebistes no tenen prou recursos per aturar l'històric Mladost i perden la imbatibilitat a la competició europea

La visita a la piscina del Mladost de Zagreb, un dels clars candidats per accedir a la final a quatre de l'eurolliga, va ser un repte massa exigent per al CN Barcelona, que no va tenir possibilitats de repetir la bona actuació de fa quinze dies en un altre feu històric del waterpolo, el del Partizan.

Si a Belgrad els de Toni Esteller van esgarrapar un punt (6-6), ahir no hi va haver res a fer contra un rival que ja va marcar l'autoritat en el primer quart (4-1). La situació es va equilibrar en el segon quart –parcial de 2-2–, però sense fer perillar el domini croat, fonamentat en la seva fortalesa física. De fet, aquest factor va fer que l'avantatge en el marcador s'anés ampliant en els dos últims quarts fins al 10-4 final, un resultat que romp la imbatibilitat del CN Barcelona al grup C, que lidera el Mladost folgadament. Ara els catalans són tercers amb quatre punts, els mateixos que té el Partizan.

MLADOST ZAGREB (10): Pavic, Vukicevic (1), Pêric, Letica, Petkovic, Zivkovic, Udovicic (2), Brlecic, Karac (1), Muslim (4), Hinic (2), Buljubasic i Loncar.

CN BARCELONA (4): Aguilar, Díaz, Reixach, Bustos, Maitland (1), Sziranyi (1), Esteller, Rodríguez, Pérez, Estrany, Mallarach (1) Bruder (1) i Sullà.

Parcials: 4-1, 2-2, 2-1 i 2-0.
Àrbitres: F. Gómez (Itàlia) i M. Levin (Israel).

Clica per a llegir la notícia original completa (19-12-2010)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)