www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 31 d’octubre del 2009

Malauradament per al CN Barcelona, es va complint la premonició


La Garmin Triatló Barcelona a TV3


Reportatge del Garmin Barcelona Triatló que ha guanyat el triatleta del CNB, Francesc Godoy. Va ser emés per TV3 el passat diumenge 25 d'octubre.

També el pots visionar clicant el logo de TV3

divendres, 30 d’octubre del 2009

Las meteduras de pata del presidente


Agustí Brugués (soci del CNB), millor dirigent de federació del 2009

El president de la Federació Catalana de Pilota (FCP), Agustí Brugués i Puig —nascut el 2 d'agost del 1944, i soci del CN Barcelona—, ha estat condecorat amb la distinció de millor dirigent de federació d’aquest any 2009. 

L’Associació Catalana de Dirigents de l’esport, que presideix Pere Sust, és la que ha emès aquesta decisió i es farà efectiva amb el lliurament del guardó el pròxim 13 de novembre en un acte que tindrà lloc el l'Hotel Avenida Palace de Barcelona.


Clica per veure notícia original (23-10-09)






El Sr. Millans, president del CNB, no hi hauria de faltar en aquest acte en honor del seu amic Brugués, a qui des d'aquí felicitem per la distinció obtinguda.

És quasi segur, segons la informació que hem rebut, que per aquella data ja disposarem de l'informe de Treball. S'han comés nombroses irregularitats, en la contractació de monitors i els darrers anys, per la Junta que presideix el Sr. Millans. 

I com no podria ser de cap altra manera, informarem puntualment d'allò que resolgui Treball arran de la investigació feta al Club, malgrat les pressions i les amenaces de demanda judicial per part dels Srs. Millans, Vallvé, Albado, Moncunill i Meseguer.

Aquest bloc garanteix transparència informativa al voltant de tot el que envolta al CNB, és el cordó umbilical que connecta amb un munt de socis preocupats per la difícil situació econòmica del CNB, i és l'antídot contra l'opacitat que exerceix la Junta de Millans.

Un video més de la protesta contra l'Hotel Vela


dijous, 29 d’octubre del 2009

El proper futur del CNB amb l'actual Junta del Millans



El CNB atorga un obsequi a la UFEC pel seu 75è aniversari



El president del Club Natació Barcelona (CNB), Sebastià Millans, ha visitat aquest divendres al matí la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i ha atorgat al seu president, David Moner, una placa commemorativa del 75è aniversari de la UFEC.

Clica per veure l'article original (07-11-08)
 


Nota: Tot i que és una notícia amb quasi un any d'antiguitat, l'he inclosa          per una petició rebuda.



Però com li agrada a l'amic Millans sortir a les fotos! 
Llàstima que no hi hagi cap document gràfic de l'acte de la signatura del contracte amb La Perla de San Sebastián, ni d'una hipotètica encaixada de mans amb el president de La Perla, Sr. Iruretagoyena. Per què serà, serà?

Recta final para la presidencia del Club Natació Sant Andreu

El Club Natació Sant Andreu se encuentra inmerso en uno de los eventos más participativos e importantes para la entidad; las elecciones a la presidencia

La entidad, que desde sus inicios se marcó como objetivo la promoción del deporte entre sus asociados y abonados cuenta con un total de cuatro instalaciones (Instalación Fabra, Piscina Municipal, Instación Generalitat (antigua AISS) y CEM Trinitat Vella) y es un referente en este conocido barrio barcelonés.

El Club se prepara para celebrar elecciones presidenciales el próximo día 28 de octubre, un acto solemne que se llevará a cabo en las instalaciones del club entre las 11h y las 21h.

Finalmente se han presentado tres candidaturas. La candidatura con mayor apoyo social y deportivo, encabezada por Antonio Valls i Reinaldo (en la foto), un candidato que ha enarbolado la bandera del cambio, la ilusión y la transparencia económica. Las otras dos candidaturas que se presentan son las encabezadas por Enric Reig y Ángel Bernet.

Valls cuenta con una larga experiencia en el sector deportivo, ya que ha sido presidente de la asociación de Clubs de Waterpolo (WPA) y miembro de la junta directiva de la Real Federación Española de Natación. Su candidatura plantea una serie de directrices claras para modernizar el club, situándolo en un nivel óptimo de calidad, cambiar la imagen tanto interior como exterior, aumentar la relación social entre el barrio y el club, algo que define como “un club del socio y para el socio”.

El aspecto económico también es de vital importancia en su propuesta, ya que la situación económica actual y las inversiones realizadas este ultimo año con la construcción de un edifico social de unos 2100m2 hace necesario buscar y generar recursos, disponiendo de un gran plan de desarrollo económico.

Clica per veure l'article original (26-10-09)

dimecres, 28 d’octubre del 2009

La secció de dansaires del Club Natació Barcelona



Francesc Godoy, del CN Barcelona, guanya el triatló de Barcelona

Barcelona va consolidar ahir el seu millor triatló amb gairebé 3.500 participants en cinc modalitats

Godoy, del CN Barcelona, va brillar a casa; i Gómez Noya es va exhibir en la carrera per equips

"Barcelona és una ciutat ideal per practicar-hi el triatló". La sentència no és d'una persona qualsevol. És del campió d'Europa i actual subcampió del món, el gallec Javier Gómez Noya, un dels especialistes que ahir es va exhibir a la Garmin Barcelona Triatló, que va completar diverses setmanes d'esdeveniments ciutadans i metropolitans de primer ordre.
Fa només dues setmanes, Calella i el Maresme van ser escenari d'un triatló dels llargs, dels anomenats ironman, amb l'Evolution Challenge Costa de Barcelona-Maresme, que va reunir més de 1.800 homes i dones de ferro, i que es va saldar amb victòria d'un català, Marcel Zamora, també del CN Barcelona, en més de vuit hores de batalla contra el mar, la bicicleta i la carrera a peu.


Francesc Godoy (CNB), campió del Garmin Barcelona Triatló

Ahir, al front marítim de Barcelona, gairebé 3.500 triatletes van completar una altra prova d'aquestes característiques, tot i que amb distàncies menors, també amb victòria local, la del triatleta del Club Natació Barcelona Francesc Godoy. Tant el vencedor de la distància olímpica (1.500 metres nedant, 40 quilòmetres de ciclisme i 10 quilòmetres de carrera) com el de la prova per equips, Gómez Noya (que va córrer la posta a peu, després d'agafar el relleu del nedador mallorquí Marco Rivera i del ciclista basc Mikel Elgezabal), es van desfer en elogis per una prova que aquest any ha arribat a la verdadera majoria d'edat, amb una organització cuidada que ha atret la fidelitat d'una legió cada vegada més nombrosa de triatletes. "El traçat era excel.lent i he notat el suport no només del públic sinó també dels altres participants. Ha sigut una bona experiència córrer a Barcelona, una ciutat ideal per a aquest tipus de proves", va reiterar Gómez Noya, quart als últims Jocs Olímpics de Pequín i que es va relaxar més del que és habitual perquè els seus companys li van entregar el testimoni amb més de dos minuts d'avantatge.

Godoy, que només té 22 anys i és fill del campió d'Espanya entre el 1990 i el 1993, Francisco Godoy, també va disfrutar al repetir la seva victòria del 2007, en absència del campió de l'any passat, Iván Raña, ara dedicat professionalment només al ciclisme. "Guanyar aquest triatló a la meva ciutat i on m'entreno cada dia és tot un luxe, ha sigut una carrera perfecta", va assegurar el vencedor, vuitè aquest any a l'Europeu sub-23 disputat a Itàlia i que es perfila com un dels acompanyants de Gómez Noya als Jocs de Londres-2012.

Un mar agitat
Godoy va explotar el seu potencial a la carrera a peu per desfer-se en l'última fase del també olímpic Xavier Llobet (segon, amb 1.45.33 hores) i de Santi Pellejero (quart, 1.46.20), i per mantenir a ratlla l'alemany Thomas Springer, que va progressar fins al tercer lloc (1.46.01). El guanyador hi va invertir 1.44.05 hores, un gran temps ateses les condicions del mar. Després, en canvi, el va ajudar un mesurament probablement inexacte dels 10 quilòmetres a peu, que quasi tots els participants van fer en temps rècord. Sospitós.

Una altra atleta sub-23, la subcampiona mundial de la categoria, Jodie Stimpson, una anglesa de Birmingham de 20 anys, va ser la millor entre les dones, a l'entrar només vuit minuts després de Godoy (1.52.04), davant de la txeca Radka Vodickova (1.55.14) i de la campiona d'Espanya, la lleidatana Eva Ledesma (1.57.27). "Perfectly", va ser el qualificatiu de la simpàtica campiona a l'organització barcelonina, que va haver de lidiar amb 3.500 participants en cinc categories diferents: a la distància olímpica es van afegir les d'esprint (750 metres nedant, 20 quilòmetres de ciclisme i cinc de carrera) i superesprint (400-10-2,5), amb proves per equips també en les dues distàncies més llargues.

Clica per veure l'article original (19-10-09)

El front marítim barceloní acull el triatló més prestigiós de l’Estat


Actualitzat el 18.10.2009 a les 18:37
David Ferrús

Per a molts, per no dir la majoria, la Garmin Barcelona Triathlon s'ha convertit en la millor prova d'Espanya. Per la participació, un total de 3.700 atletes, pel marc incomparable de la ciutat de Barcelona i perquè han vingut els bons professionals d'aquest esport.

La protesta per l'Hotel Vela a Els Matins de Cuní (TV3)



01/10/2009 — Aquest hotel dissenyat per Ricard Bofill i que avui ha entrat en funcionament, ha rebut moltes crítiques des de bon començament per la seva ubicació arran de mar, per la seva altura de més de 100 metres, i pel fet de situar un hotel de luxe en un barri humil, amb les conseqüències que se'n poden derivar.

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)