www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 30 d’octubre del 2009

Agustí Brugués (soci del CNB), millor dirigent de federació del 2009

El president de la Federació Catalana de Pilota (FCP), Agustí Brugués i Puig —nascut el 2 d'agost del 1944, i soci del CN Barcelona—, ha estat condecorat amb la distinció de millor dirigent de federació d’aquest any 2009. 

L’Associació Catalana de Dirigents de l’esport, que presideix Pere Sust, és la que ha emès aquesta decisió i es farà efectiva amb el lliurament del guardó el pròxim 13 de novembre en un acte que tindrà lloc el l'Hotel Avenida Palace de Barcelona.


Clica per veure notícia original (23-10-09)






El Sr. Millans, president del CNB, no hi hauria de faltar en aquest acte en honor del seu amic Brugués, a qui des d'aquí felicitem per la distinció obtinguda.

És quasi segur, segons la informació que hem rebut, que per aquella data ja disposarem de l'informe de Treball. S'han comés nombroses irregularitats, en la contractació de monitors i els darrers anys, per la Junta que presideix el Sr. Millans. 

I com no podria ser de cap altra manera, informarem puntualment d'allò que resolgui Treball arran de la investigació feta al Club, malgrat les pressions i les amenaces de demanda judicial per part dels Srs. Millans, Vallvé, Albado, Moncunill i Meseguer.

Aquest bloc garanteix transparència informativa al voltant de tot el que envolta al CNB, és el cordó umbilical que connecta amb un munt de socis preocupats per la difícil situació econòmica del CNB, i és l'antídot contra l'opacitat que exerceix la Junta de Millans.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)