www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 28 de gener del 2012

El Club Natación Barcelona se ríe de la Ley Anti-tabaco (... 3ª parte ...)

Clica para ampliar
20minutos
Viernes, 27 de enero del 2012
Dolors Bragulat

Sóc una sòcia del Club Natació Barcelona i estic malalta d'asma. Molt sovint, em trobo que a la sala de menjar hi ha altres socis que fumen sense cap consideració. Es un recinte tancat, i moltes vegades hi ha nens. És molt trist que un club com aquest, que es diu esportiu i gaudeix d'una tradició centenària, toleri conductes tan perjudicials per a la salut dels associats. Espero i desitjo una rectificació per part de la directiva.

Clica para leer el diario completo  (27-01-2012)





divendres, 27 de gener del 2012

Fumadors incívics al Club Natació Barcelona (... 2a part ...)

Clica per a engrandir
El Punt - Avui
Dijous, 26 de gener del 2012
Dolors Bragulat Andreu - (Barcelona)

Sóc una sòcia del Club Natació Barcelona i estic malalta d'asma. Em trobo sovint que a la sala de menjar hi ha altres socis que fumen sense cap consideració ja que és un recinte tancat i moltes vegades hi ha nens. És molt trist que un club com aquest, que es diu esportiu i té una tradició centenària, toleri aquestes conductes tan perjudicials per a la salut dels associats. Espero i desitjo una rectificació de la directiva.

Clica per llegir la carta original (26-01-2012)




dijous, 26 de gener del 2012

Ramon Tremosa, eurodiputat i soci del CN Barcelona, denuncia la trepitjada de Pepe a Messi davant la Comissió Europea

Els eurodiputats Ramon Tremosa, de CiU —i soci del Club Natació Barcelona—, i Raül Romeva, d'ICV, s'han queixat a la Comissió  Europea (CE) mitjançant una pregunta parlamentària que el jutge de competició no sancioni la trepitjada del jugador del Reial Madrid Pepe a la mà del blaugrana Leo Messi en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei.

Ramon Tremosa, a la piscina salada exterior 
del Club Natació Barcelona
(Clica per a ampliar)


Tremosa i Romeva demanen a l'executiu comunitari si "creu que aquests fets tan greus, vistos per milions de persones, moltes de les quals eren nens, no han de quedar impunes". "Està satisfeta la CE de saber que ningú del Comitè de Competició no s'ocuparà d'aquest cas de violència en l'esport?", pregunten el convergent i l'ecosocialista.

Clica per a veure video (Punto Pelota)
Tremosa i Romeva alerten que, si queda sense sanció, la trepitjada de Pepe a Messi "serà percebuda com a neutra per la societat". Ara, l'executiu comunitari haurà de respondre per escrit aquesta pregunta parlamentària sobre "valors en l'esport".

Clica per llegir de la font original (25-01-2012)

dimecres, 25 de gener del 2012

El Club Natació Barcelona incompleix —en la seva sala menjador— la Llei Antitabac (1a part ...)

Clica per a engrandir
El Periódico de Catalunya
Dimarts, 24 de gener del 2012
Dolors Bragulat Andreu - (Barcelona)

Sóc sòcia del Club Natació Barcelona i tinc asma. Sovint veig que al menjador hi ha altres socis que fumen sense cap mena de consideració, tot i que és un recinte tancat i hi sol haver nens. És trist que en un club com aquest, on es practica l'esport, es tolerin aquestes conductes tan perjudicials per a la salut.


El Periódico de Catalunya
Martes, 24 de enero del 2012
Dolors Bragulat Andreu - (Barcelona)

Soy socia del Club Natació Barcelona y tengo asma. A menudo veo que en el comedor hay otros socios que fuman sin consideración alguna, ya que es un recinto cerrado y suele haber niños. Es triste que en un club como este, donde se practica el deporte, se toleren estas conductas tan perjudiciales para la salud.

Clica per llegir la carta original (23-01-2012)




dilluns, 23 de gener del 2012

Yago Bofill (ex-alumno del Colegio Agustinos de Valencia) ficha por el Club Natación Barcelona de Waterpolo

Yago Bofill, ex alumno del Colegio Agustinos de Valencia, acaba de fichar por el equipo de waterpolo Club Natación Barcelona, que milita en División de Honor, la máxima categoría de waterpolo en España, a pesar de contar sólo con 18 años de edad.

Yago Bofill ficha por el CN Barcelona
(Clica para ampliar)

Yago comenzó practicando la natación a los 8 años de edad y tras dos años alternando ésta con el deporte del waterpolo, decidió decantarse por el deporte del balón, fichando por el equipo Aguas de Valencia, en el que ha jugado con sus distintas denominaciones Waterpolo Maybe Valencia, Waterpolo Valencia y Waterpolo Turia hasta esta temporada.

Yago comenzó a destacar pronto en su equipo. Ha jugado en la selección valenciana de waterpolo en todas sus categorías, siendo capitán del equipo en la selección sub 15 y sub 17. Además, participó con la selección española sub 17 en el Europeo de Stuttgart (Alemania) cuando contaba con 16 años. Un año después, con sólo 17 años de edad participó en varios entrenamientos de la selección española sub 20. Ahora le llega el momento de viajar a Barcelona para practicar el waterpolo en el lugar donde se encuentran los mejores equipos de España.

Clica para ver la noticia original (16-01-2012)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)