www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 25 d’octubre del 2008

Futurologia cenebista

El nou passeig Marítim expulsarà nudistes i surfistes de Sant Sebastià

• El bulevard fins a l'Hotel Vela, que atraurà més visitants,
incomoda els detractors del banyador

• La falta d'onades per l'espigó de la nova platja
farà que els esportistes es mudin a la Mar Bella

La platja de Sant Sebastià ha començat les obres que li faran desprendre's de dos públics fidels: els nudistes, la majoria gais, i els surfistes i windsurfistes. L'inici fa tres setmanes de la construcció del nou tram del passeig Marítim entre la Barceloneta i l'Hotel Vela obre un compte enrere per a tots dos col·lectius, que compartiran a partir de l'estiu espai a la Mar Bella, una altra zona nudista on aquests se senten còmodes per la protecció davant posibles curiosos que els brinden els bancs de sorra existents.

El futur passeig, de 12 metres d'amplada, farà augmentar el flux de turistes i banyistes entre el complex de l'Hotel Vela -i la seva zona comercial i d'oficines- i la platja de la Barceloneta, una nova realitat que no agrada als usuaris sense banyador. "Vinc aqui perquè tothom sap que aquesta és una platja nudista freqüentada per gais i ningú et mira malament ni et molesta. Si això s'omple de turistes, aniré a la Mar Bella, encara que em quedi més lluny", explica Felipe Bugallo, un visitant freqüent de la sorra de Sant Sebastià.


Les obres per connectar la Barceloneta amb el polèmic
Hotel Vela avancen a bon ritme. Foto: VICENS FORNER

L'obertura de la Barceloneta als terrenys del port també eliminarà els últims racons de la platja de Sant Sebastià utilitzada per alguns gais per a trobades sexuals ràpides. "Ja era hora. És una vergonya que els veïns hàgim d'aguantar aquesta mena d'espectacles en plena platja", denuncia Àngels Simarro, presidenta de l'associació de veïns de la Barceloneta.

NOVA FESOMIA
Les obres del passeig Marítim, que es complementen amb l'ampliació de l'espigó al costat de l'Hotel Vela, canviaran completament la fesomia de la platja. El Ministeri de Medi Ambient té previst ordenar aviat l'ampliació del dic que permetrà la creació d'una singular platja en forma de L i que tindrà vistes al Port Olímpic. Aquesta obra impedirà practicar surf en l'únic racó de la Barceloneta on avui és possible, cosa que obligarà el col·lectiu a mudar-se també a la Mar Bella, on el ministeri ha promès instal·lar uns espigons que permetran que aquesta platja sigui l'única apta per muntar onades.
"Serà un espai insuficient per a nosaltres. Estem impressionats amb la gran quantitat de nous surfistes que vénen cada any a les platges. Hi ha dies que som uns 300", explica Ramon Silva, portaveu de l'Associació Catalana de Surf.

Les màquines ja han començat a remoure grans quantitats de sorra a la platja i a instal·lar les bases del nou passeig. Els obrers van explicar que la setmana que ve tindran acabats els dos murs que protegiran l'estructura dels embats del mar. Desprès instal·laran canonades d'aigua que proveïran les noves dutxes i es col·locarà la resta del mobiliari urbà. La constructora Ferrovial, encarregada de l'obra, ha deixat un pas provisional per a les embarcacions que entren i surten del Club Natació Barcelona.

La plaça del Mar, al final del passeig de Borbó, també està sent remodelada i estarà acabada, juntament amb el passeig Marítim, abans de l'estiu. Els responsables de l'obra van explicar que serà una plaça dura amb un nou mobiliari. A l'altre costat de la tanca que separa els terrenys municipals dels del port, els voltants de l'Hotel Vela ja tenen plantades totes les palmeres i les obres estan molt avançades.

Clica per veure l'article original



• Els usuaris d'embarcacions de vela
critiquen l'altura de l'hotel

A les queixes expressades pels veïns i les objeccions polítiques per la construcció de l'Hotel Vela s'hi han afegit les crítiques dels usuaris de les embarcacions de vela. L'altura de la construcció ha pertorbat els vents de la zona. Això ja ho han pogut comprovar els windsurfistes i els usuaris del patí català, que surten de competició tres vegades per setmana del Club Natació Barcelona. "L'odiem. A més a més dels dubtes sobre la seva legalitat, l'edifici ens fa més difícil tornar quan bufa vent de garbí. També impedeix que els aficionats vegin les competicions des de la platja", explica Eugeni Pérez, un veterà usuari del patí català.

Clica per veure l'article original



• El port paga l'obra

L'Autoritat Portuària de Barcelona (APB) inverteix uns 5,2 milions d'euros per la reforma de la plaça del Mar i la construcció de la nova fase del passeig Marítim. Els treballs inclouen la instal·lació de nou paviment, serveis, bancs, vegetació, dutxes i enllumenat. El port ha consensuat el projecte amb l'àrea d'Urbanisme de l'ajuntament, que també va informar les entitat veïnals i esportives dels detalls del nou passeig. El manteniment i la seguretat de les instal·lacions a la zona de l'Hotel Vela i dels immobles que es construiran al voltant aniran a càrrec de l'APB, ja que estan en zona portuària.

Clica per veure l'article original



divendres, 24 d’octubre del 2008

Nosaltres estem tranquils, però ... i ells ?

El seu principal interès en vers del soci: "Caixa! Cobri!"

Qui sobreviu en temps de crisi ?

Les bones notícies duren poc. La Borsa pujava el dilluns al seu rècord històric, ahir repetia en verd i avui ja sembla ser que tot torna a baixar. A veure si s’estabilitza una mica i deixa d’arrossegar a bancs i amb ells els empresaris cap a la deriva. I sinó, només aguantaran els que tinguin la millor estratègia i tàctica.

Carles Torrecilla, professor de màrqueting a ESADE i especialista en emprenedoria i màrqueting estratègic, donava algunes claus a la Jornada de Debat organitzada a Tarragona la setmana passada per ACC. Segons ell, totes les empreses haurien d’oferir tres tipus de productes als seus clients i donar-los la mateixa importància:

- Els d’ESTRUCTURA: donen poc marge, però són constants (com ara el pa). Són adquirits per l’àvia de torn, per exemple.

- Els de MARGE: donen molt marge de benefici, però la venda és més esporàdica (com ara el pernil ibèric); el que els compra és el típic client que té diners i se’ls vol gastar bé.

- Els d’IMATGE: venuts molt esporàdicament pel seu nom (un bon formatge francès que se l’emporta l’artista per sopar perquè ha convidat a uns amics i vol quedar bé per celebrar una gran venda d’obres)

I resulta que, en època de crisi, el client dels diners està massa ocupat intentant no perdre diners a la Borsa i deixa de venir. L’artista ja no ven tants quadres i no fa sopars… En canvi, la iaia segueix necessitant el seu pa de cada dia. Però com que aquell botiguer la va maltractar, perquè li donava prioritat al “pijo” de l’ibèric, ella ha decidit anar a la botiga del costat.

S’ha de treballar el mercat d’estructura, perquè en temps de crisi és el que paga les factures. El mercat que creix és el de la classe mitja i ara que els bancs no estan tan receptius per donar préstecs per cotxes o cases, part de la renda (pensada per invertir) queda lliure pel consum, perquè d’estalviar no en sabem gaire per aquí.

Una anàlisi senzilla, però molt il·lustrativa.

Vist a:
ExploraTgn.cat (15 octubre 2008)

Què en sabran aquests de la Junta Directiva de productes d'estructura, de productes de marge o de productes d'imatge? Aquests no han treballat, no treballen, ni treballaran mai aquests tres mercats, hi hagi o no hi hagi crisi. Perquè ni saben ni en volen saber.

El seu principal interès en vers del soci és allò del "Caixa! Cobri!"
.  I com que la gestió econòmica d'aquests diners no és la correcta, al final, és clar, no tenen més remei que clavar-li al soci una derrama.

Si s'haguessin fet les coses mínimament bé
aquests darrers anys, el Club s'enfrontaria amb preocupació, però amb moltes possibilitats de sortir benparat, del que li vindrà a sobre els propers mesos, els propers dos anys de crisi galopant.

Sort que ja estem farts de tanta ineptitud.
La pregunta és: "Arribarem a temps?"
.

dijous, 23 d’octubre del 2008

Normalitat d'una gestió anormal i deficient

Quina crisi ? ... doncs, aquesta !

Victoria cómoda del CN Barcelona en Sevilla

El Club Natació Barcelona ha logrado un cómodo triunfo en la piscina del CW Sevilla Emasesa por 8 goles a 17. Los jugadores de Toni Esteller no tuvieron problemas para imponerse en un encuentro que al descanso ya dominaban por una diferencia de cuatro tantos (4-8) y que tuvo como máximos anotadores a Richard Campbell, autor de cinco dianas, y a Kiko Perrone, que marcó cuatro más. Este triunfo coloca al conjunto cenebista en la segunda posición de la tabla tan sólo superado por el CN Atlètic-Barceloneta, que dispone de una mayor diferencia de goles en el cómputo global.

DIVISIÓN DE HONOR MASCULINA
SEGUNDA JORNADA, 22/10/2008

CW Sevilla Emasesa 8 – CN Barcelona 17

CW Sevilla: Andrés Rosa, Pedro Espinosa, Andrej Janicek (3), Víctor Calderón, David Duque, Hrvoje Sentic, Javier Asencio (2), Mario Vizcaíno, José Antonio Millán (2), Sergio Rabaneda (1), Raúl Tardío, Álvaro Millán y Olmo Cansino.
Entrenador: Pedro Biart

CN Barcelona: Iñaki Aguilar, Richard Campbell (5), Balasz Sziranyi, Kiko Perrone (4), Eric Marsal (1), Marc Hernández (2), Rhys Howden (2), Joel Esteller, Pere Estrany, Blai Mallarach (3), José Rodríguez y Dani Sullá.
Entrenador: Toni Esteller

Parciales:  2-4, 2-4, 1-4 y 3-5
Árbitros: Josep María Teulé y Juan Carlos Colominas

Via:  WPA - Waterpolo Asociación (23-10-08)  

dimecres, 22 d’octubre del 2008

Pidolant una derrama ?

Srs. Millans i Moncunill, vagin preparant les respostes

El CNB renuncia a la Liga de Campeones de waterpolo


Sábado, 4 de junio del 2005

El Club Natació Barcelona, actual campeón de la Liga de waterpolo, ha renunciado por segundo año consecutivo a disputar la Liga de Campeones por problemas económicos. Según Sebastià Millans, el presidente, la falta de un patrocinador fuerte les impide afrontar los gastos del torneo. – Efe

Clica per veure l'article original



Quina mina l'hemeroteca de La Vanguardia, ara que és de lliure i gratuit accés per a tothom!  Per començar em vull centrar en cercar notícies publicades des de que va prendre càrrec de president el Sr. Millans, i us puc avançar que estic trobant veritables perles que aniré publicant en el bloc de mica en mica.

Fixeu-vos-hi en aquesta notícia d'avui datada el juny del 2005. Heu llegit bé, dos anys seguits renunciant a disputar la Lliga de Campions per problemes econòmics i per no trobar un potent patrocinador de l'equip de waterpolo.

Què ha canviant des de llavors? Aquesta Junta segueix pidolant derrames als socis perquè  la situació econòmica del Club segueix sent patètica. I l'equip de waterpolo segueix sense cap patrocinador.

Aleshores, Sr. Millans i Sr. Moncunill, perquè no s'ha pres aquest any la mateixa decisió dels anys 2004 i 2005?  Ens ho podran explicar en la propera assemblea de socis? Sí? Doncs vagin preparant les respostes.

Si ja pels diversos temes que s'ha parlat en aquest modest bloc, i d'altres temes que sortiran en propers dies i/o setmanes, l'assemblea de socis de l'any vinent serà de les que fan època, imagini's què pot passar si a sobre demanen una altra derrama, la segona consecutiva.

Continuarà ...

La crisi, explicada als nens, ... i als no tan nens

dimarts, 21 d’octubre del 2008

Comença el compte enrera

Megalòmans al front de clubs centenaris. Quin iuiu!

Qui atura la disbauxa de Laporta?

Barcelona President Joan Laporta and Commissioner Don Garber 
smile after the contract signing.

Joan Laporta s'ha llançat sense cap mena d'escrúpols a portar al Barça a una aventura als Estats Units de la maneta d'en Joan Oliver i de Sala i Martín, que l'han enlluernat amb l'estil de vida americà i més concretament de Miami. Sembla que l'han convençut perquè embarqui al Barça en un despropòsit que no mereixerà ni tan sols una consulta al soci. L'article 17 dels Estatuts l'obliga a fer-ho, però com és habitual se'ls saltarà un cop més.

Què farà el Barça a la MLS? Tot això fa una flaire de palanca per catapultar un negoci particular paral·lel, perquè el secretisme i l'obscurantisme que envolten aquesta i d'altres iniciatives són preocupants. I, és clar, com el nivell de crítica és zero total, per raons òbvies, ens trobem que el president que els socis van rebutjar per un 60% contra el 37% ara fa tres mesos, gosa ficar el Barça a la lliga americana de futbol.

Com no podrà remenar les cireres del projecte de Norman Foster i el pelotazo del Miniestadi, doncs gairebé no li queda temps material, tot plegat convida a pensar que ha embogit cercant negocis ràpids i no li importa (què li importarà a ell, el Barça) fer servir la imatge del club i els diners dels seus socis com objecte de negoci. I amb total impunitat.

I el pitjor és que ho fa a un país que té una cultura, una societat i un esport (i un sistema econòmic) que li són estranys. L'esport americà és un camí inexplorat pels clubs europeus, en el qual el Barça farà de conillet d'índies, doncs són precisament els americans els que compren clubs europeus, especialment anglesos.

És que no hi ha ningú capaç de plantar cara a un Laporta, que és una mena d'okupa a la presidència del Barça? On són els barcelonistes que s'estimen el club de veritat? On és l'oposició? On és en Sandro Rosell que, com a successor de Laporta patirà, de bon segur, les conseqüències de tanta disbauxa?

Laporta vol vincular el Barça a inversors estrangers a través de societats interposades que han de invertir 75 milions de dòlars per una franquícia a la MLS. Davant d'aquesta bogeria tothom està plegat de braços.

Domènech Garcia
e-notícies/blogs (16 d'Octubre de 2008)



Sabeu quina era la situació econòmica del CNB quan es va demanar en Assemblea l'aprovació dels socis per fer la Piscina Nova de l'Escullera? Només us avancem que era una aposta súper-arriscada, en la llavors ja preocupant situació econòmica del Club, tirar endavant el projecte d'aquesta, sens dubte, magnífica instal·lació. Que, per cert, es va disparar en el seu cost, en la mòdica quantitat d'un 40% més del pressupostat. I no estem parlant precissament de xavalla.

I tot per què? Per acollir els Mundials de Natació del 2003? Millor haver restaurat l'edifici vell, i reformar a fons la piscina de l'escullera feta el 1922 (la primera piscina coberta d'Espanya i on ara es vol fer el centre de talasoteràpia), i remodelar tot el Club en general. També s'haguès pogut incrementar el nombre de places de pàrking, una de les actuals mancances del club. I tot per bastant menys del que ens ha costat el caprici de la Junta actual. Perquè posa els pèls de punta el cost de manteniment anual de la Nova Piscina de l'Escullera, que és brutal.

Bé, enteneu perquè parlem de megalomania? Estem pagant, vaja que sí, aquella disbauxa de la Junta del president Millans.
I el que ens queda ...

Xemeneies

... jo sempre consulto amb Vicens Forner (soci del CNB)

27/9/2008 EL PIANISTA DEL MAJESTIC // ARTURO SAN AGUSTÍN


Passejant pel nou port esportiu de Badalona, Manel Castells, que hi entén del llaüt català de rems, m'assenyala les pròximes i omnipresents tres xemeneies de Sant Adrià de Besòs. I per ell m'assabento que els ciutadans d'aquesta població hauran de decidir en referèndum si les conserven i reutilitzen sense condicionar el pressupost municipal ni els espais per als futurs equipaments. Aquesta és la llarga pregunta.

Castells somriu, però no es pronuncia. Qui sí que ho fa és un cert pescador de canya, que es diu Pere i és a la platja de Badalona lluitant contra el llevant. El Pere es treu la gorra de visera i em confessa que si depengués d'ell dinamitaria aquestes xemeneies. "A mi em recorden les centrals nuclears. A mi i a molts sempre ens han fet por."

Per a aquestes coses ciutadanes i buscant la necessària objectivitat jo sempre consulto amb Vicens Forner, que és pura subjectivitat, però amb talent. El Vicens comença per clavar-me una esbroncada. "No has escrit res sobre aquesta vergonya, aquest cagarro, aquest hotel que ens han ficat davant del Club Natació Barcelona i ara vols que opini sobre les tres xemeneies de Sant Adrià. Que et bombin."  Però finalment opina i s'exalta, que és el que sempre espero d'ell.

"Si tenim les torres de la Sagrada Família, ¿per què hem d'enderrocar les tres xemeneies de Sant Adrià? Són una referència per als navegants. A més, pregunto, ¿Barcelona era una ciutat industrial? Doncs cal conservar totes les seves xemeneies. Mira, si tiren a terra aquestes xemeneies construiran en aquest mateix espai alguna cosa molt més alta."

Vicens suggereix que, a més de conservar les tres xemeneies de Sant Adrià, es col·loqui sobre cada una d'elles el cap esculpit d'un president de la Generalitat. "Com allò de la muntanya aquella dels Estats Units. Ja sé que només hi ha tres xemeneies, però jo hi esculpiria els caps de Pujol, Maragall i Montilla. Cada vegada m'agrada més la idea."


Hi ha xemeneies i xemeneies. I només algunes xemeneies recorden la classe treballadora. Són les que no fan por.

Clica per veure l'article original



dilluns, 20 d’octubre del 2008

Ceguesa de conveniència

Titín III delecta el públic ...

... de la Vall d'Hebrón amb el seu joc
19-10-2008 EMILIO PÉREZ DE ROZAS

Amb el frontó de la Vall d'Hebron de gom a gom, Titin III va demostrar, davant un pletòric Irujo, per què està considerat el millor pilotari del moment i un dels millors de la història. Irujo i el seu defensa Eulate semblaven tenir el xoc controlat quan el davanter riojà, un dièsel que es va escalfant a poc a poc, va entrar en joc i va acabar guanyant el partit (22-21), en companyia del seu defensa Laskurain. El públic, que va assistir atònit a piruetes com la protagonitzada per Titin III a la foto, va ovacionar les dues parelles durant uns quants minuts.

Clica per veure l'article original



Senyores i senyors, Titín III

BARCELONA ACULL EL MILLOR PILOTARI DE TOTS ELS TEMPS

El veterà Augusto Ibáñez, autèntic mite de la pilota basca, s'enfronta avui al frontó de la Vall d'Hebron amb el jove Irujo en un duel de mà per parelles de gran vistositat

18-10-2008 EMILIO PÉREZ DE ROZAS

Fa ben poques setmanes, Barcelona va veure frustrat un dels seus somnis esportius de la present temporada: anar, en viu i en directe --encara que, finalment, va ser televisat, és clar--, al duel futbolístic de dos dels tres millors davanters del món, els argentins Leo Messi i el Kun Agüero.
Desenganyada d'aquell pols, o emocionada per l'exhibició del Barça de Guardiola --recordin, 6-1 davant l'Atlètic--, Barcelona es disposa avui, en un dia molt esportiu (futbol, F-1, motos, tennis, futbol sala i NBA), a ser escenari d'un dels millors partits de pilota basca que es poden organitzar en aquest moment. El frontó municipal de la Vall d'Hebron rep (18.00 hores) el veterà Augusto Ibáñez Sacristán, de 39 anys i més conegut per Titin III, considerat el millor pilotari de tots els temps.
Diuen que cap gran aficionat s'hauria de perdre el partit d'avui de mà per parelles, ja que Titin III no ve sol, l'acompanya com a defensa Laskurain, que també déu n'hi do, i s'enfrontarà al que molts anuncien com el seu successor, Irujo, una altra de les meravelles d'aquest vigorós esport. Irujo, que tindrà l'esquena guardada, protegida, per Eulate, promet plantar cara a Titin III. Per això, a manotades, i també a pilotades, a picardia, corregudes, deixades i poder, es reedita el duel frustrat del Camp Nou. Aquest Titin III- Irujo és idèntic a aquell Messi-Agüero futbolístic que no vam veure mai.

El millor del moment
"Ningú es podia imaginar, el 1992, quan Titin III va fer el salt al professionalisme, que arribaria on ha arribat, a ser el millor, el campió del quatre i mig, un davanter portentós", explica Xabier Euzkitze, un dels grans experts de la pilota basca, comentarista des de fa anys a ETB. "¿Per què ningú el va considerar un futur campió? Perquè li mancava una cosa que, fins a l'aparició de Titin III, tots consideràvem imprescindible per triomfar: ser posseïdor del cop trencador, guanyador, definitiu".
I, no obstant, Titin III s'ha convertit en el rei perquè, de totes les qualitats que ha de tenir un gran pilotari, no treu un excel.lent en cap --o sí, en coratge i cor--, però totes, absolutament totes, les supera amb un notable alt, altíssim. "Jo el considero un fenomen de la naturalesa", afegeix Elena Azpeitia, una altra especialista del món del frontó.

Massa per millorar
"Em retiraré tenint la sensació que podria haver servit millor, haver millorat la volea de dreta o l'esquerra de bot i molts altres cops", reconeix, amb sorprenent sinceritat, Titin III. Això sí, els seus moviment són explosius i la seva resistència gairebé infinita. "No m'he cregut mai el millor --afegeix Titin III-- perquè no tinc l'esquerra de Retegui, el cop d'aire de Bergara, la defensa d'Alustiza o la contundència dels germans Olaizola. Però tinc les meves armes i les espremo a fons".
En qualsevol cas, si s'arriben al frontó de la Vall d'Hebron, no se'n penediran: Messi s'enfronta, ara sí, al Kun Agüero. Irujo repta a manotades Titin III. Hi ha partit. I del bo, el millor.

Clica per veure l'article original



El CN Barcelona, eliminat de l'EuroLliga de waterpolo

El CN Barcelona, a la LEN Trophy
 
El CN Barcelona ha quedado eliminado de la EuroLiga de waterpolo 2008-09 después de caer ante el Eger húngaro por 9-5 en el último encuentro de la liguilla clasificatoria. Los cenebistas, que al descanso caían por 4-0, acabaron en cuarta posición de su grupo, por lo que accederán a la segunda fase de la LEN Trophy, los mismos que el tercer clasificado, el Oradea rumano. Continúan en la máxima competición continental el Eger húngaro y el Sibenik croata, mientras que se despide de Europa el Spandau 04 Berlín.

EuroLeague 2008-2009

ZF EGER 9 – CN BARCELONA 5

ZF Eger: Zoltan Szecsi, Adam Decker, Balasz Erdélyi, Balasz Nyéki, Attila Barany (1), Csaba Kiss (2), Gabor Hegedus, Zsolt Varga (1), Aaron Feltham (1), Szabolcs Binder (2), Eric Bundschuh, Balazs Harai (2) y Bence Valics.

CN Barcelona: Iñaki Aguilar, Richard Campbell, Balasz Sziranyi, Kiko Perrone (1), Eric Marsal, Marc Hernández, Rhys Howden (1), Joel Esteller, Pere Estrany, Blai Mallarach (2), Jose Rodríguez (1) y Dani Sullá.
Entrenador: Toni Esteller

Parciales: 2-0, 2-0, 1-2 y 4-3
Árbitros: Delon (FRA) y Gomez (ITA) 

GRUPO H, Eger (Hungría)

RESULTADOS:

Quinta Jornada, domingo 19:
     ZF Eger 9 – CN Barcelona 5
     VK Sibenik 8 – Leonardo Oradea 6
     Hornets Kosice 4 - Spandau 04 Berlín 12

Cuarta Jornada, sábado 18 (tarde):
     Hornets Kosice 10 – CSM Leonardo Oradea 9
     ZF Eger 8 – VK Sibenik 9
     CN Barcelona 7 – Spandau 04 Berlín 7

Tercera Jornada, sábado 18 (mañana):
     Leonardo Oradea 7 – Spandau 04 Berlín 6
     ZF Eger 10 – Hornets Kosice 2
     Sibenik NCP 8 – CN Barcelona 7

Segunda Jornada, viernes 17:
     Sibenik 13 – Hornets Kosice 3
     ZF Eger 10 – Spandau 04 7
     Leonardo Oradea 6 – CN Barcelona 6

Primera Jornada, jueves 16:
     CN Barcelona 4 – Hornets Kosice 3
     ZF Eger 9 – CSM Leonardo Oradea 9
     Spandau 04 Berlin 8 – Sibenik 10

CLASIFICACIÓN (después de 5 partidos):
Ranking PJ - PG - PE - PP - GF - GC - DG - Puntos
     VK Šibenik NCP (CRO)  5  5  0  0  48  32  16  15
     ZF-Eger (HUN)  5  3  1  1   46  32  14  10
     CSM Leonardo Oradea (ROU)  5  1  2  2  37  39  -2  5
     Club Natació Barcelona (ESP)  5  1  2  2  29  33  -4   5
     Spandau 04 Berlin (GER)  5  1  1  3  40  38   2   4
     H Hornets Košice (SVK)  5  1  0  4  22   48  -26  3

Via: 
WPA - Waterpolo Asociación  (19-10-08)

diumenge, 19 d’octubre del 2008

... si un fa càlculs veu que "aquí passa alguna cosa".

Bústia del soci/ia

Jo, com tants socis del CNB estic bastant "molesta" de tanta derrama. 
No sabia tot el que es diu en el bloc, com el tema dels jugadors de petanca (quina jeta!!!), etc, etc. Això encara em fa sentir més molesta.
El que sí tinc clar és que els diners no sé on van a parar. Que no fa falta saber-ne molt de números per a veure que es fa molt poc; que les màquines no funcionen cada dos per tres, que pràcticament per a tot hem de pagar, i si un fa càlculs veu que "aquí passa alguna cosa".
Jo sóc l'única persona del grup familiar sòcia del Club.
M'he preguntat moltes vegades el perquè he que pagar una derrama igual a la de tota una familia, quan aquesta gasta 4 vegades més que jo d'aigua, d'instal.lacions, d'hamaques i del que sigui. No és just.
Per altra banda estem en temps de crisi i és per a tots. i no crec que a ningú li faci gràcia veure com uns es fan les copes i els purets a costa del soci, mentres que el soci que estima el CNB i vol estar-hi hagi de patir las males gestions econòmiques dels membres de la junta.
Penso que ja n'hi ha prou.
Lola Veciana

La Vanguardia obrirà totalment la seva hemeroteca la propera setmana

Genial per cercar en aquest diari tot allò que s'hagi publicat 
en referència al CNB des de la seva fundació.

El blog 233grados.com ha aconseguit en exclusiva a l’entrevista a Enric Sierra, director de LaVanguardia.es, l’anunci de que a partir de la propera setmana el diari del grup Godó, amb més de 127 anys d’història, obrirà la seva Hemeroteca digital de forma completament gratuïta.

Y en esto puedo daros un anticipo en exclusiva: la semana próxima vamos a poner toda la hemeroteca de La Vanguardia online en forma gratuita. Es un fondo único: 127 años de periodismo y de historia.

És un anunci extraordinari perquè, deixant de banda la tendència ideològica del diari al llarg de la seva trajectòria, bona part de la història del nostre país ha estat recollida per La Vanguardia, des de la seva fundació al 1881. La llista de fets històrics recollits pel diari és tan extensa que necessitaríem molts bits per fer-ne’n cinc cèntims.

Via: elliot.cat  (18-10-2008)

La Euroliga se complica para el CN Barcelona

La derrota del Club Natació Barcelona este mediodía frente al Sibenik en la segunda fase de la Euroliga de waterpolo 2008-09 por un ajustado 8-7 ha alejado a los hombres de Toni Esteller de las dos primeras posiciones del Grupo H. El encuentro entre croatas y cenebistas se ha decidido en los últimos minutos del partido, cuando el conjunto del adriático ha acabado imponiéndose a los barceloneses. Con una victoria, un empate y una derrota, al equipo de Toni Esteller le sirve un empate esta noche ante el Spandau 04 Berlín para asegurarse su participación en la segunda fase de la LEN Trophy. Una victoria ante los alemanes y mañana ante el equipo anfitrión, el ZF Eger, todavía podría darles opciones de seguir en la Euroliga.

EuroLeague 2008-2009

SIBENIK 8 - CN BARCELONA 7

Sibenik NCP: Merrill Mosses, Josip Sutalo (1), Boris Maskaric (1), Slavko Letica (2), Hrvoje Brlecic (1), Damir Skoric, Andrija Spanja, Edi Brkic, Nikola Sutic (2), Boris Letica, Filip Vuleta, Nikola Samodol (1), Ivan Jukic.
Entrenador: Renato Urbicic

CN Barcelona: Iñaki Aguilar, Richard Campbell (3), Balasz Sziranyi, Kiko Perrone (1), Eric Marsal, Marc Hernández (1), Rhys Howden (1), Joel Esteller, Pere Estrany, Blai Mallarach (1), Jose Rodríguez y Dani Sullá.
Entrenador: Toni Esteller

Parciales:  3-1, 0-2, 1-1 y 4-3
Árbitros: Delon (FRA) y Roznan (SLO) 

GRUPO H, Eger (Hungría)

RESULTADOS:

Tercera Jornada, Sábado 18 (mañana):

      Leonardo Oradea 7 – Spandau 04 Berlín 6
      ZF Eger 10 – Hornets Kosice 2
      Sibenik NCP 8 – CN Barcelona 7

Segunda Jornada, Viernes 17:
      Sibenik 13 – Hornets Kosice 3
      ZF Eger 10 – Spandau 04 7
      Leonardo Oradea 6 – CN Barcelona 6

Primera Jornada, Jueves 16:
      CN Barcelona 4 – Hornets Kosice 3
      ZF Eger 9 – CSM Leonardo Oradea 9
      Spandau 04 Berlin 8 – Sibenik 10

CLASIFICACIÓN (después de 3 partidos): 
Ranking PJ - G - E - P - GF - GC - DG - Puntos
     Vaterpolo Klub Šibenik NCP (CRO)  3  3  0  0  31  18  13  9
     ZF-Eger (HUN)  3  2  1  0  29  18  11  7
     CSM Leonardo Oradea (ROU)  3  1  2  0  22  21  1  5
     Club Natació Barcelona (ESP)  3  1  1  1  17  17  0  4
     Wasserfreunde Spandau 04 Berlin (GER)  3  0  0  3  21  27  -6  0
     ČH Hornets Košice (SVK)  3  0  0  3  8  27  -19  0

Via: 
WPA - Waterpolo Asociación  (18-10-08)

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)