www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

diumenge, 19 d’octubre del 2008

La Vanguardia obrirà totalment la seva hemeroteca la propera setmana

Genial per cercar en aquest diari tot allò que s'hagi publicat 
en referència al CNB des de la seva fundació.

El blog 233grados.com ha aconseguit en exclusiva a l’entrevista a Enric Sierra, director de LaVanguardia.es, l’anunci de que a partir de la propera setmana el diari del grup Godó, amb més de 127 anys d’història, obrirà la seva Hemeroteca digital de forma completament gratuïta.

Y en esto puedo daros un anticipo en exclusiva: la semana próxima vamos a poner toda la hemeroteca de La Vanguardia online en forma gratuita. Es un fondo único: 127 años de periodismo y de historia.

És un anunci extraordinari perquè, deixant de banda la tendència ideològica del diari al llarg de la seva trajectòria, bona part de la història del nostre país ha estat recollida per La Vanguardia, des de la seva fundació al 1881. La llista de fets històrics recollits pel diari és tan extensa que necessitaríem molts bits per fer-ne’n cinc cèntims.

Via: elliot.cat  (18-10-2008)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)