www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 22 d’octubre del 2008

Srs. Millans i Moncunill, vagin preparant les respostes

El CNB renuncia a la Liga de Campeones de waterpolo


Sábado, 4 de junio del 2005

El Club Natació Barcelona, actual campeón de la Liga de waterpolo, ha renunciado por segundo año consecutivo a disputar la Liga de Campeones por problemas económicos. Según Sebastià Millans, el presidente, la falta de un patrocinador fuerte les impide afrontar los gastos del torneo. – Efe

Clica per veure l'article original



Quina mina l'hemeroteca de La Vanguardia, ara que és de lliure i gratuit accés per a tothom!  Per començar em vull centrar en cercar notícies publicades des de que va prendre càrrec de president el Sr. Millans, i us puc avançar que estic trobant veritables perles que aniré publicant en el bloc de mica en mica.

Fixeu-vos-hi en aquesta notícia d'avui datada el juny del 2005. Heu llegit bé, dos anys seguits renunciant a disputar la Lliga de Campions per problemes econòmics i per no trobar un potent patrocinador de l'equip de waterpolo.

Què ha canviant des de llavors? Aquesta Junta segueix pidolant derrames als socis perquè  la situació econòmica del Club segueix sent patètica. I l'equip de waterpolo segueix sense cap patrocinador.

Aleshores, Sr. Millans i Sr. Moncunill, perquè no s'ha pres aquest any la mateixa decisió dels anys 2004 i 2005?  Ens ho podran explicar en la propera assemblea de socis? Sí? Doncs vagin preparant les respostes.

Si ja pels diversos temes que s'ha parlat en aquest modest bloc, i d'altres temes que sortiran en propers dies i/o setmanes, l'assemblea de socis de l'any vinent serà de les que fan època, imagini's què pot passar si a sobre demanen una altra derrama, la segona consecutiva.

Continuarà ...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)