www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 16 de desembre del 2010

Los socios del CN Barcelona frenan la megalomanía de su presidente

Contundente derrota de la junta directiva de Sebastià Millans,
el octogenario presidente del CN Barcelona,
en la Asamblea Extraordinaria celebrada ayer miércoles.


2 comentaris:

Enric Meca Fernández ha dit...

Em truquen al vespre d'ahir dimecres uns quants socis, rebo una desena de sms i una quantitat semblant d'emails felicitant-se i felicitant-me pel resultat de la votació.

Un d'aquests socis, que fa una tasca impagable a fi de provocar un canvi en la presidència, em diu si és una bona excusa per obrir l'ampolla de xampaigne Pommery Brut Royal que vaig comprar una 7mana després de ser expulsat del club, perquè ja llavors sabia que un dia me la beuria a la salut de tots els trileros de l'actual junta directiva del club.

Arran de la filtració (o digueu-li confidència) que vaig rebre el passat divendres dels llavis de l'inspector d'Hisenda al que tinc accés i que té informació de l'expedient obert al CNB per frau fiscal (res de presumpte), he decidit esperar una mica més, uns mesos més.

L'espera bé s'ho valdrà, no tinc cap dubte, perquè una cosa són les dos inspeccions de Treball, però una altra molt diferent és la inspecció d'Hisenda (o la Fiscalia de Delictes Econòmics). Aquesta darrera significaria un "game over" per a l'actual junta directiva.

Pere Llimonera ha dit...

No és necessari esperar que Hisenda actui, ha quedat molt clar el que els socis volem: QUE MARXIN JA D'UNA VEGADA AQUESTA GENTUSSA !!! peró aixó si, que no surtin del païs perqué hauran de tornar tots el diners que s'han despilfarrat i totes les sancions, interessos i demès despeses pels fraus i xoriçades que han comès. MOLTS SOCIS ESTEM ESPERANT MOLT AVIAT LA DIMISSIÓ DE TOTA LA JUNTA DESPRÉS DE DEMOSTRAR AHIR LA NOSTRA OPOSICIÓ A AQUESTA JUNTA JA PASSADA DE ROSCA I AMB INDIVIDUS QUE DEUEN DE ÉSSER AL ASIL.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)