www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 17 de desembre del 2010

Sebastiá Millans i sequaços del CN Barcelona, "en sus propios beneficios", però pagant el soci

Utilitzen el president, els vicepresidents i el secretari del CN Barcelona, els poca-vergonyes i mentiders —totalment demostrable— de Millans, Moncunill, Vallvé, Meseguer i Albado, els recursos econòmics del club, o sigui els diners dels socis, en benefici propi?


Tot seguit, una part de la demanda penal on em demanen, per a les seves butxaques particulars —"En su propio nombre" però amb recursos del club— 8.000 euros per a cadascun.



Es podria perfectament intercanviar "En su propio nombre" per "En su propio beneficio", pero pagant, com quasi siempre, el soci.

6 comentaris:

Paco A.M. ha dit...

Meca, eres mi ídolo. Has tenido los cojones de cargarte a toda esta junta de estafadores tú solito, con constancia y pruebas demostrables que han quedado bien evidentes. Que se vayan preparando para el resto de sus días de vida, porque aunque dimitan como directivos, la responsabilidad solidaria por cometer estos fraudes les va a tocar su patrimonio, y eso si no van a la cárcel, cosa que me alegraría tanto que sería capaz de emborracharme a base de botellas de Möet Chandon. Sigue así Mecas, una gran mayoría de socios y socias te apoyamos.

Cactus1549 ha dit...

Que la piscina era un benefici per el CNB, sens dubte, que tenien les subvencions per la primera fase, possible, que tindrien les subvencions per la segona fase, dubtós, que estem endeutats, evident, que com va reconèixer Moncunill el pressupost es passaria en 20%, vergonyós i poc probable, crec que no menys d'un 40%, que per tot aixo bàsicament no es el moment de embarcar-nos en projectes que no podrem pagar si no es a base d'una autentica i continuada sangria al soci, que per cert Millans va fer servir la "claca" el dia de l'assemblea, evident i patètic,que aquesta junta esta caducada, sens dubte, que tenim recanvi, malauradament no, per tant perdoneu-me però ara per ara no veig clar el futur a curt mig termini del nostre club

Isabel ha dit...

Cactus, en part estic d'acord amb tu quan dius que malauradament no tenim recanvi de Junta... però tinc confiança que entre els socis i sòcies hi ha gent molt ben preparada, amb èxits en la seva vida professional, que han estat nedadors, esportistes d'elit, olímpics, que s'estimen el club i que perfectament podrien formar part d'una nova Junta Directiva.

Cactus1549 ha dit...

Molta gent ben preparada, molta gent jove, moltes dones emprenedores, moltes ganes de que el CNB tiri endavant, moltes il·lusions, poques realitats, ningú es mulla, em podries dir que perquè no ho faig jo mateix, després de mes de 40 anys de soci, et puc dir que per desencant, perquè l'historia es repeteix i les juntes sempre son les mateixes, carcamals i mes carcamals que miren mes per el seu prestigi que per el benestar del CNB, si per mi fos i els diners ho permetessin, posaria una gestió professionalitzada i prescindiria de tots aquests impresentables, però un altra vegada no son mes que paraules.

Isabel ha dit...

Continuo estant d'acord amb tu, Cactus... però per aquest Nadal faré una carta als Reis, i ja veurem com s'esdevé l'any 2011. I si t'ho repenses, i finalment creus que podries ser un dels membres de la nova Junta, compte amb el meu vot. Cal persones honestes, serioses, creatives, amb iniciativa per a una nova Junta, i en tot cas apostar per una gestió professionalitzada tenint al capdavant un gerent potent, amb formació i experiència.

Cactus1549 ha dit...

Perquè serà que aquesta noticia d'avui al el Periodico es tant reaprofitable canviant nomes els noms i els afectats.
http://www.elperiodico.com/es/noticias/internacional/20101219/raul-castro-rectificamos-nos-hundimos/629868.shtml
els socis no creiem en aquesta junta com va quedar demostrat a l'assemblea i os puc dir que alguns dels seus membres tampoc hi creuen, ja tenim el punt d'inflexió ara cal materialitzar el canvi.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)