www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 21 de febrer del 2011

El CN Barcelona, imparable a la Lliga contra el Catalunya (4-12)

   Després de guanyar la    Copa del rei la setmana    passada, l'equip de Toni    Esteller ha tornat a la    Lliga amb una amplia    victòria per quatre a 12    contra el Catalunya. Els    cenebistes han    sentenciat el partit    ràpidament amb un parcial d'un a cinc i han ampliat l'avantatge per sumar la quarta victòria consecutiva en Lliga. El Catalunya continua penúltim.

Clica per veure l'article original (20-02-2011)

1 comentaris:

El Neng de Castefa ha dit...

Com és que el Toni Esteller, amb la pasta que cobra (es diu que amb un contracte blindat) gràcies a les derrames dels socis, no acompanya a l'equip en aquest desplaçament contra el Catalunya, com tampoc ho va fer contra el Mataró, ni contra molts altres clubs de la segona part de la tabla de classificació?

I ja no solament en alguns desplaçaments, sinó que en partits de casa no hi és, substituïnt-lo el segon entrenador?

En el contracte del senyor Esteller posa que només ha de dirigir a l'equip contra els primers classificats (Barceloneta, Terrassa, Sant Andreu, ...) o en l'Eurolliga?

Sabeu les vegades que no dirigeix els entrenaments de l'equip, delegant en el seu segon?

Que potser té altres distraccions, o està pluriempleat en un altre lloc?

Haver quedat campió a la Copa del Rei desprès de 8 anys sense cap títol no amaga el poc compromís d'aquest señor tenint en compte els calers que cobra gràcies a l'esforç econòmic de la massa social, a la que la gran majoria se li'n fot el waterpolo.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)