www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 21 de gener del 2011

Descomunal victòria del CN Sant Andreu a casa del CN Barcelona

   El magistral plantejament fet    per Manolo Suárez (ex-tècnic    del CN Barcelona) i la    reverencial actitud dels    jugadors del Sant Andreu han    conduit a on sempre acaba    conduint la tenacitat i la    paciència: a la victòria. El    Masculí trenca la ratxa de tres    jornades sense guanyar i es    situa cinquè amb 17 punts, un menys que el Mataró i un més que el CN Barcelona.

A la Nova Escullera el Sant Andreu va culminar el seu tourmalet particular a la Divisió d'Honor. Feia tres jornades que no guanyava, i quan ningú s'ho esperava, va plantar un 9-11 a l'equip menys golejat de la lliga, el Club Natació Barcelona, que només havia perdut un cop a casa, contra el Terrassa a la jornada 5.

Durant tres parts el Sant Andreu va anar per darrera al marcador, i en els últims moments l'absolut masculí va superar al CNB amb un parcial de 0-4. El CN Barcelona no es va poder distanciar per més de dos gols, i arribat el tercer quart l’equip de Toni Esteller es va començar a posar nerviós. Tres jugadors barcelonins van acabar expulsats, i els homes de Manolo Suárez van seguir creient en ells mateixos. El tècnic andreuenc va tapar al jugador franquicia del Barcelona, Blai Mallarach, i va tancar al boia Ivan Erneso. Ramón Santís i Daniel González, amb 5 gols, van posar els fonaments de l’estratègia andreuenca. El “Luqui”, com li diuen al vestidor a Dani González, va tenir el seu dia i va forçar que Toni Esteller canviés al seu para-gols internacional, Iñaki Aguilar, per Daniel Sulla. L’internacional espanyol Dani Hernández i Ivan Kucarov (2 i 3 gols) van completar el recital golejador de l’equip visitant. El CN Barcelona comparteix ara el títol d’equip menys golejat de la lliga (71 gols) amb el líder, l’Atlètic Barceloneta.

Després d’aquesta derrota contra el Sant Andreu a la jornada 9 el CN Barcelona es col·loca una posició per sota de l’equip de Manolo Suárez, a només un punt del Club Natació Sant Andreu i a dos del Club Natació Mataró, que va perdre davant el Sabadell i ha caigut fins a la tercera posició de la taula.

Clica per veure la font original (18-01-2011)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)