www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 2 d’octubre del 2009

Delegada Susana Closa Castella, ¿series còmplice o series víctima?



A veure: ¿He llegit bé en l'article del diari Avui —inclós abans d'ahir dimecres en aquest bloc— que la "Junta dels Trileros" no ha piulat perquè els promotors de l'Hotel Vela els hi ha promés que arreglarien la piscina més antiga de l'Estat?

¿Quins promotors? ¿Tots? ¿O algun en particular? ¿I com ha estat això de la promesa? ¿Una trucada de telèfon? ¿Personalment, i degustant un cafetó? ¿Amb una simple encaixada de mans?

Bé, gràcies en tot cas per l'article, benvolguda Maria Favà. Tal i com hem quedat, després d'aquestes minivacances que et prens ara, al teu retorn ja en parlarem.

I reprenent el tema de la piscina: ¿Però no va comunicar solemnement el pocavergonya del Pere Meseguer en la darrera assemblea de socis, que la piscina l'arreglaria La Perla de San Sebastián, a través de la seva constructora Hoteles y Termas S.A.? ¿Empresa amb la qual ens diu, aquest ex-imputat per apropiació indeguda i falsetat en el cas Banca Catalana, que es va subscriure el contracte la darrera setmana de març, i del qual ens va avançar algunes condicions?



Des d'un bell principi s'ha sospitat que aquest contracte no existeix, ni mai ha existit.

Ara van dient que encara es mantenen converses i s'està negociant (gràcies, Josep C.), o que el contracte s'ha desfet (¿oi, Daniel P.?).

Devien de ser antològiques les rialles dels txiripitiflàutics de la Junta després de l'assemblea en veure com s'havien empassat tots els socis les seves mentides i patranyes! Així guanyen, pensen ells, un altre any apoltronats. I l'any vinent ja s'inventaran una altra trola. I mentres, el Club, en caiguda lliure.

L'amic Sebastià Millans, dies abans de l'assemblea, va anar trucant un per un a molts socis perquè li féssin costat en la mateixa, ja que n'estava 'acollonido'. Vull agraïr al Sr. Kun que a última hora decidís no anar-hi, arran d'entrar en el bloc i llegir, en particular, un article. Al Sr. Kun, si més no, aquell dia el president Millans no li va prendre el pèl.

Hey! I allò que va dir el vicepresident Moncunill "el turroneru" (un altre pocavergonya) en la darrera assemblea de socis respecte de les cent places de pàrquing que podria aconseguir el club —recordeu?—, doncs també és mentida. Confirmat per un membre qualificat d'una de les empresses promotores de l'Hotel Vela. Tot plegat, fa molta pudor.

Ara bé, ¿què haurà de dir a tot això la delegada de salts del CN Barcelona, Susana Closa Castella, un cop surti a la llum la suposada mentida del contracte amb La Perla, inclosa la suposada patranya de l'indult a la primera piscina coberta de l'Estat, que s'hagués fet servir per a entrenaments de salts de trampolí? ¿Seria llavors còmplice del suposat engany, o una víctima més dels seus propis companys de Junta?

I per acabar, al respecte del que diu l'Anna —segurament, i ho entenc, un nom inventat— en el seu comentari del passat diumenge 27 de març, jo li dono total credibilitat. Ja dues ex-monitores com l'Esperança Cavero i la Rosa Domínguez van patir el que denuncia l'Anna. Uns mesos abans de la darrera derrama, cobraven de manera molt irregular, deixant-lis a deure quantitats d'un mes a l'altre adduïnt la delicada situació econòmica del CNB. D'això us en pot parlar amb molt coneixement de causa —altra cosa és que vulgui— la germaníssima del "turroneru", la Meritxell Moncunill, ja que ella era la que donava les excuses pertinents a les ex-monitores.

Enric Meca

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)