www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 3 de juliol del 2009

14 de juliol, Junta General Ordinària de La Perla

Un periodista basc-català em fa arribar la informació demanada, el dia de l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària de Hoteles y Termas S.A., propietària de la marca comercial La Perla. Us l'adjunto tot seguit.


HOTELES Y TERMAS, S.A.

CONVOCATORIAS DE JUNTAS

Junta General Ordinaria y Extraordinaria.

Por acuerdo del Consejo de Administración se convoca a los Socios de esta Sociedad a la Junta General Ordinaria y Extraordinaria a celebrarse en el domicilio social sito en el Paseo de la Concha S/N de San Sebastián el día 14 de julio de 2009 a las 18,00 horas en primera convocatoria y al día siguiente en el mismo lugar y hora en segunda, con arreglo al siguiente orden del día

Primero.- Examen y aprobación si procede del informe de gestión de la Sociedad, memoria, auditoria externa, cuentas anuales del ejercicio 2008 y fijación de la retribución a los administradores.

Segundo.- Distribución de resultados.

Tercero.- Nombramiento de Auditor externo para la verificación de las cuentas anuales del ejercicio 2009.

Cuarto.- Ruegos y preguntas.

Quinto.- Aprobación del acta o designación de dos interventores uno por la mayoría y otro por la minoría.

Se recuerda a los accionistas que pueden obtener de la Sociedad las cuentas anuales e informe de gestión que les serán remitidos de forma gratuita si lo solicitan.

San Sebastián (Gipuzkoa), 1 de junio de 2009.

El Secretario del Consejo de Administración, D. Andoni Bergareche.




Estarem amatents a què diuen en aquella Assemblea del contracte signat entre La Perla i el CNB. Amb quasi total seguretat -si més no així ho han fet anteriorment- els socis assistents rebran l'informe d'auditoria pertinent.

Moncunill, xato, on és l'informe d'auditoria que tenieu l'obligació per Llei de lliurar als socis/ies assistents a l'Assemblea?

Vas posar cara de sorpresa quan et van dir que l'Assemblea del CNB es podria perfectament impugnar, i com qui no ha trencat mai un plat vas dir que desconeixieu la vostra obligació de lliurar l'informe dels auditors. I desprès vas dir-li al ex-degà del Col·legi d'Auditors, Sr. Francisco Martínez, que solucionarieu aquesta manifesta il·legalitat, que perjudica directament a la firma auditora González & Cía Auditores. I que indirectament fa més profunda la desconfiança d'una gran quantitat de socis i sòcies en els números que presenteu any rera any, amb o sense derrames. Desconfiança que pel que sembla no us fa ni fred ni calor ... mentres no perilli la cadira, oi?

Què passa, Frederic, que ja no t'enrecordes? Molts/es encara ens enrecordem i et farem memòria continuament fins que no facis els deures, deures que et marca la Llei, i que hauràs de cumplir tard o d'hora, t'agradi o no.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)