www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 1 de juliol del 2009

... i a més amb denúncies que es poden demostrar documentalment."

Bústia del soci/ia

Vull solidaritzar-me amb el meu amic i ex-soci Juan Carrasco, i amb la llibertat d'expressió que hauria d'haver pogut exercir lliurement en una institució centenària com el CNB. En un estat de dret com el que estem no s'haurien de permetre lessions contra la llibertat d'expressió, i a més amb denúncies que es poden demostrar documentalment.

Em rebel·lo al constatar la persecució injustificada que ha patit aquest company pel sols fet d'haver denunciat uns fets. Havent patit una persecució per alguns socis i membres de la Secció de Pentaca, que precisament han estat els que han portat al descrèdit a aquesta Secció, i de resultes al nostre estimat Club. Una minoria que, lamentablement, sembla que gaudeix d'un certa influència institucional.

Juan, com bé dius en el teu post, estarem amb tu i esperarem la teva tornada molts socis i companys. I vetllarem perque el gra de sorra que has sembrat pugui estendre's ben ràpidament.

Vicenç Allué

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)