www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 17 d’abril del 2010

Considerable increment de quotes al CN Barcelona

Increment de quotes —i de pàrquing (+ 40%)—,
... o parlem de derrama encoberta ?

Clica per engrandir

Exemples d'increments de quotes a aplicar ja a partir del proper 1 de maig, si s'aprova en l'Assemblea General Ordinària:

 Clica per engrandir

Aquest cop, de manera més justa aplicant el principi de proporcionalitat, aquesta derrama encoberta no s'aplicaria per unitat familiar, sinó que afectaria a tots i cadascun dels membres de les famílies, siguin grans o petits.  

I no us perdeu els que utilitzeu el pàrquing. Hauríeu de pagar—si doneu el vist-i-plau— un 40% més.

Al president li vaig presentar fa temps un estudi aproximat del que es recaptaria si solament els motoristes —jo ho sóc, i sempre venia en moto— abonéssim 20 cèntims (negociables) per fer servir el pàrquing, independentment del temps que estiguéssim. Per una mínima quantitat de cèntims d'euro, i sense límit de temps d'estada de la moto al pàrquing, una enorme recaptació de diners a l'any.

No tan solament va veure l'informe. Va dir que ho tenia tot controlat, que no necessitava consells de cap soci per gestionar el club, que no calia que perdés el temps en tonteries, ni que se'l fes perdre a ell. Sebastià Millans en estat pur.

1 comentaris:

Anonymous ha dit...

¿Qué es lo que está pasando en este club? En tiempos difíciles, donde familias enteras tienen grandes dificultades económicas por la crisis, los "grandes pensadores" de la directiva proponen subir las cuotas y además el parking. Si lo hacen, habrá una gran desbandada de socios que aún dejará mucho más arruinado al club de lo que ya está.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)