www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 19 d’abril del 2010

El soci Josep Cuéllar, habitual signatari de les Actes Assembleàries del CN Barcelona?

De l'Acta de l'Assemblea del 26 d'abril del 2009 (1er lliurament):

A continuació demana la paraula el Sr. Francesc Campos, el qual informa a l'assemblea que és auditor.

Ha estat durant 12 anys president del Comité de Deontologia i de Pràctica Professional del Registre d'Economistes Auditors, i voldria fer un parell de preguntes en relació als comptes als que ens someten.

En primer lloc preguntar si l'auditor està present aquí.

En segon lloc voldria saber si teniu autorització fefaent de l'auditor per utilitzar el seu nom sense incloure l'informe d'auditoria en els comptes que presenteu per a la seva aprovació.

Si no teniu autorització heu de saber que el esmentar en la presentació dels comptes el nom de l'auditor sense incloure l'informe, si això s'ha fet sense coneixement de l'auditor, esteu posant a l'auditor davant d'un problema deontològic que pot significar l'apertura d'un expedient.

A més, si l'auditor s'assabenta de que s'ha posat el seu nom sense autorització i sense incloure l'informe està obligat, per evitar l'expedient que se li pot obrir, a requerir a l'entitat perquè torni a presentar els comptes amb l'informe d'auditoria, o amb l'autorització de l'auditor per esmentar el seu nom.

D'altra manera, els comptes —i no vull entrar en els comptes en sí, només estic parlant de l'aspecte purament formal— manquen d'una forma legal de presentació, i la seva aprovació podria ser impugnada legalment amb possiblement un 100% de possibilitats de que el jutge donés la raó a l'impugnant.

Jo no ho faré, però vull pensar que aixó de posar el nom de l'auditor en els comptes ha estat un error, ni advertit per l'auditor ni advertit per cap tècnic. Vull deixar aquesta qüestió a l'assemblea.

Tot seguit li contesta el tresorer (!?) tot indicant-li que l'informe d'auditoria està a disposició de tots els socis a la secretaria del club, i que si hem incomplert algun tema legal ho posarem en coneixement dels nostres auditors per regularitzar-lo.

A continuació demana la paraula el soci Juan Carrasco, el qual demana al delegat de petanca explicacions sobre ...


No li va contestar el tresorer, sinó el primer vicepresident Frederic Moncunill (el directiu que viu i treballa a Alacant), com tothom va poder veure i escoltar. Per què es canvia l'actor de la resposta al Sr. Francesc Campos? El tresorer no té nom?

Però com que va dir l'arxiver del CNB, Sr. Serena, que s'ha destruït l'enregistrament sonor de l'assemblea un cop signada l'Acta pels tres voluntaris, doncs ...

Com l'han destruït? L'han cremat, l'han esmicolat o se l'han menjat? Algú creu de debò que l'han destruït, quan l'Acta no tramet fil per randa tot el que es va dir a l'Assemblea?

Per cert que em diuen que un habitual en signar les Actes és el Sr. Josep Cuéllar, i que és el més ràpid del Far West en aixecar el braç quan es demana un voluntari per signar-la. Quantes Actes deu d'haver signat el Sr. Cuéllar sota la presidència de Millans?

Cal informar de que aquest senyor és amic de Sebastià Millans, encara més amic de Pere Meseguer, és president de l'Obra Social del CNB, i en el seu moment —l'any 2001— membre de la Comissió d'Obres de la Piscina de la Nova Escullera.

Benvolgut Josep Cuéllar, tornaràs a presentar-te voluntari a signar la propera acta? Saps que l'Acta que vas signar l'any passat no reflecteix fidedignament el que va succeir? Ja te la vas llegir abans de signar-la? Perquè per exemple, entre alguns fets sospitosament silenciats, no surten recollides algunes intervencions, com una del soci Davide Spada, i tota la intervenció de la sòcia Isabel Vilalta.

Sr. Josep Cuéllar Ruiz, abans de signar la propera Acta, comprova que el que reflecteix per escrit s'ajusta realment al que es va dir? Un consell d'amic. D'acord?

1 comentaris:

Anonymous ha dit...

ESTE CLUB ES TODA UNA MAFIA. TODO SON CLANES QUE HACEN Y DESHACEN A SU ANTOJO. LA DIRECTIVA Y SUS AMIGUETES ENGAÑAN A TODOS LOS SOCIOS SIN EL MÁS MÍNIMO PUDOR. ES VERGONZOSO Y ENCIMA PAGAMOS PARA SER TRATADOS COMO TONTOS POR UNOS INDESEABLES Y PREPOTENTES VIEJOS.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)