www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 16 d’abril del 2010

Sebastià Millans i l'art de la mentida

La conseqüència directa de mostrar el truc des del mateix escenari on s'ha dut a efecte —la presidència del CN Barcelona— és doble i corrosiva.

Clica per engrandir

D'una banda, els socis i les sòcies ja no saben què pensa realment aquell que té la capacitat de decidir sobre l'interès present i futur de la centenària entitat esportiva.

Per un altre, s'esborra la sempre feble línia entre la veritat i la falsedat, i la massa social del CNB comprova alguna cosa molt més inquietant que l'habitual desplaçament de la veritat per la mentida: que els membres de la Junta Directiva del Club Natació Barcelona ja no distingeixen entre la una i l'altra.

Volen vostès una conducta més perfecta per a sembrar la desconfiança indiscriminada entre uns socis que, per unes altres diverses raons, veuen l'Assemblea General Ordinària de Socis com l'escenari ideal perquè l'actual Junta Directiva del CN Barcelona els enganyi?

Clica per engrandir

Jonathan Swift, en "L'art de la mentida política", parla d'un prohome del seu temps que, de tant usar la falsedat amb talent, "no vol saber si diu veritats o mentides, li basta saber què convé a cada minut i per a cadascú per a anar afirmant o negant mentides. De manera que si pretenen tractar amb ell, interpretant tot el que diu, igual que interpretem els somnis, no aconseguiran fer-ho i se sentiran igualment enganyats siguin o no crèduls".

A la vista de certs fenòmens, poc han après alguns, i això que hi ha un bon tros entre l'Anglaterra del segle XVIII i la Catalunya d'avui.

2 comentaris:

Anonymous ha dit...

Nomes veig molta demagogia, despres de tant soroll al final a la asemblea no pasara res de res.

Anonymous ha dit...

SI EN LA ASAMBLEA SE APRUEBA Y SE PERMITE HACER TODO LO QUE PROPONGA LA DIRECTIVA DE DEFRAUDADORES Y CHORIZOS, ESO SIGNIFICARÁ QUE A TODOS LOS SOCIOS Y SOCIAS LES IMPORTA TRES COJONES EL FUTURO DEL CLUB NATACIÓ BARCELONA Y DEMOSTRARÁN SER UNOS SUMISOS DE UNOS IMPRESENTABLES LADRONES QUE LOS ESTÁN ENGAÑANDO.
ÉSTA ES LA PUTA Y CRUDA REALIDAD, EL QUE QUIERA QUE LE TOMEN POR GILIPOLLAS, SEGUIRÁ SIENDO SOCIO Y EL QUE NO, NO TENDRÁ MÁS REMEDIO QUE IRSE.

SÉNECA

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)