www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 29 de juny del 2010

Aquest bloc continua a ... www.moncenebista.es (.com)

Aquest és l'últim article a modus de cloenda publicat en el bloc 'clubnataciobarcelona.blogspot.com'.

Benvolguts/des,

Aquest que llegiu és l'últim post que escric en aquest bloc (clubnataciobarcelona.blogspot.com), que eliminaré el proper diumenge, 4 de juliol, Dia de la Independència dels Estats Units d'Amèrica.

Però continuarem amb nous articles, ja des d'avui mateix, indistintament en aquests dos nous blocs, on a més s'ha exportat la totalitat del contingut d'aquest, des del primer article del passat 25 de maig del 2008:

     • www.moncenebista.es

He escollit la imatge que acompanya aquest article en homenatge al depre-sident del CN Barcelona, Sebastià Millans. I ho he fet perquè segons divertides confidències d'alguns socis, entre ells de Josep Cuéllar (president de l'Obra Social del CNB) i de Joan Lluís Abellan (excandidat a president del nostre club i exseleccionador de waterpolo), molt sovint l'avi Millans s'ha referit a mi mateix com "el Meca està booooig, ... està booooig", jeje.

No us vull avorrir amb detalls de la demanda civil interposada per Millans respecte d'aquest bloc. Demanda interposada després de més d'un any des del seu inici, amb el coneixement de la seva existència mitjançant centenars d'emails adreçats a centenars de socis/ies, al propi gerent, a la 'germaníssima', a la secretària del president, i fins i tot a la delegada de salts de trampolí. En la demanda addueixen que he usurpat una marca registrada, que he utilitzat fraudulentament distintius del CNB, que he guanyat diners amb el bloc a costa del CNB, que he fet publicitat de clubs esportius rivals del CNB, etc, etc.

Únicament havia comprat dos dominis d'internet que estaven lliures —clubnataciobarcelona.es, clubnataciobarcelona.com— per solament 5 euros l'any a l'entitat pública empresarial red.es, adscrita al Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç. Fet tot a través de l'intermediari 1&1 Internet.

Estimat Sebastià, els dominis tornen a ser lliures per si són del teu interès per al CNB.

I com no podia ser de cap altra manera seguirem informant de tot allò rellevant que succeeixi en la vida social i esportiva del CN Barcelona. Sense oblidar-nos dels propers articles que sortiran publicats al setmanari El Triangle —amb o sense la confirmació per part de la Secretaria d'Esports dels 600.000 euros concedits al CNB—, de la propera segona inspecció de Treball, de la cada cop més propera inspecció d'Hisenda, i de moltes més coses.

Gràcies pel vostre suport, la vostra complicitat, i el vostre seguiment ... passat i futur.

Visca el CLUB NATACIÓ BARCELONA !!

Enric Meca

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)