www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 26 de maig del 2008

Inici i Presentació

Hola a tothom,

Us donem la benvinguda al nostre bloc.

Participar a la blogosfera suposa una finestra de comunicació oberta al món. En el nostre cas, el petit món al que volem arribar especialment, és el de la gran família que formem els socis i sòcies d'aquest magnífic club que és el Club Natació Barcelona.

I sorgeix aquesta iniciativa esperonats per molts socis/ies que veuen la realitat actual del CNB des d'una perspectiva molt allunyada del conte de fades que ens ofereix l'actual Junta directiva.

Creiem que és clau establir espais de comunicació directa entre els socis/ies del nostre Club. És per això que hem creat aquest bloc, davant la impossibilitat de mantenir un contacte personal amb cadascú/na de vosaltres.

Donarem a conèixer activitats i iniciatives, així com opinions sobre l'actualitat del CNB. Esperem també les vostres aportacions, comentaris i suggeriments, que ens comprometem a escoltar molt atentament, per tenir-les en compte en decisions futures.

Així doncs, queda clar que la preocupació que ens envolta a una gran majoria sobre el present i el futur del Club Natació Barcelona, és el "leit motiv" d'aquest bloc. Però també trobareu notícies, cultura, música, humor, curiositats, ... i esport. Perquè encara que el CNB és un fantàstic club social, no hem d'oblidar que cal potenciar la vessant esportiva, tan menystinguda per aquesta Junta actual.

Esperem que us agradi el bloc, i que el gaudiu.

Ens veiem pel Club.

1 comentaris:

aspardalet ha dit...

El club es de capital privat les obres de la piscina han costat uns diners que el club va tindre que demanar al banc que jo sapiga a Barcelona hi han 4 picines olimpiques .aixo fa que n´hi hagi molta competencia per explotar les instalacions,que pasa?segons tinc entes la picina genera 100000 euros al mes de manteniment aixo es insostenible lúnica manera de deixar de pagar derrames es pactar amb lájuntament y fer-nos un club municipal com el barceloneta No es que el club sigui un exemple de glamour com pot esser el Polo pero al ser privat es mante una certa calitat en el club A l utima reunio no hi va haber quorum´van anar quatre gats com a totes si no voleu pagar derrames esteu disposats a omplir el club de socis municipals que no et preguntaran a quin pis vas i no táguantan la porta i compte que potser cuan sortiu de la ducha us trovareu que vos h an fotut hasta la camisa.Ay Sebastia quins mals de caps tothom et saluda i cuan t´has girat et retraten ben retratat,podies montar una discoteca tipo after en la picina de 23h a 5h segur que no hauries de demanar derrames .Ara amb l´hotel vela segur que el club sómple de nous socis i tot anira be i tu Sebastia recorda aquesta maxima (facis el que facis sempre et criticaran)BLAU ES EL MAR BLAU ES EL CEL BLAU ES EL NOSTRE PENSAMENT,VERDA ES LA FULLA VERDA LA RAMA VERDS ELS 2 BILLETS DE LA DERRAMA

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)