www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 2 de febrer del 2011

'Manolito' Albado Giner, un dels "pinotxos" del CN Barcelona, en la signatura de l'acord pels mundials de natació del 2013

Els presidents de les federacions espanyola i internacional de natació i l'alcalde de Barcelona han signat l'acord pel qual la ciutat sigui la seu del Campionat del Món de Natació de l'any 2013. Només hauran passat 10 anys dels mundial del 2003 que també va organitzar la ciutat.

'Manolito' Albado Giner,
3er vicepresident de la Federació Catalana de Natació,
i secretari de la junta directiva del CN Barcelona
(Clica per a engrandir)



La capacitat de Barcelona a l’hora d’organitzar esdeveniments esportius d’alta volada va ser fonamental per aconseguir que el mundial de natació repetís seu només una dècada després. Aquest dimarts s’ha signat l’acord amb el qual Barcelona es compromet a tirar endavant aquest nou repte.

   El president de la    Federació internacional,    FINA, Julio Maglione i    l’alcalde Jordi Hereu    estan segurs que els    mundials tindran tant    d’èxit com els que la    ciutat va organitzar l’any    2003. El Campionat del    Món de Natació de 2013 constarà de cinc disciplines: natació, waterpolo, salts, sincronitzada i aigües obertes.

Clica per veure l'article original (25-01-2011)


Si t'ha interessat aquest post, potser que també t'interessi:
◘  Barcelona, confirmada com a seu dels Mundials de natació del 2013

2 comentaris:

Roger ha dit...

Si tot va bé, pel 2013, la directiva actual del C.N. Barcelona ja hi serà fora, no hi quedarà ningú. Esperem que a Can Brians o fins i tot a La Model estiguin molt agust i vegin el Mundial de Natació dins les seves garxoles.

From hell ha dit...

Alucino con lo de este club del que fui socio, y Dios me libre de serlo otra vez con los sinvergüenzas que lo dirigen.
Entro en la web de la Federación Catalana de natación y veo que el secretario de este club es miembro de la junta directiva desde el año 1982. ¡¡¡Toma ya!!! Este sujeto lleva chupando de la teta del CNB desde hace 30 años. Lo mismo que un señor muy mayor que se nota desde las cochimbambas que lleva una peluca, que es el presidente y se llama Millans. Otros 30 años mamando de la teta cenebista.
Y otro mamón (por lo de mamar de la teta) es el vicepresidente económico, llamado Pere Meseguer (ex-imputado en el caso Banca Catalana, ¡vaya tela!), también lleva la friolera de 30 años formando parte de las sucesivas juntas directivas.
Aquí siempre son los mismos perros con distintos collares.
!Huele que apesta! ¡Mal asunto, muy mal asunto!
Felicidades y todo mi apoyo al autor de este blog por las pelotas que tiene.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)