dimarts, 1 de febrer del 2011

Tres minuts fatídics acaben amb el CN Mataró Quadis davant del CN Barcelona

El CN Mataró ensopega a casa 5-8 amb el CN Barcelona després d’encaixar cinc gols en tres minuts

CN Mataró 5 - CN Barcelona 8
(Clica per a engrandir a pantalla sencera)

El CN Mataró Quadis va perdre el partit amb el CN Barcelona en només tres minuts fatídics del tercer període. Els mataronins s’enfrontaven a un rival directe davant el qual havien de mantenir la seva posició, però no va ser possible. Els barcelonins semblen haver-li agafat la mida al conjunt mataroní, i aquesta vegada no va ser diferent. Tot i això, la clau es va trobar en aquests tres minuts on es van encaixar cinc gols que van trencar un partit que estava sent tant dur com igualat. Allà es va acabar tot pels de Beto Fernández, que van veure com el matx es posava massa coll amunt. La derrota envia a la sisena posició el Quadis, però molt a prop de tot el grup capdavanter. Sense anar més lluny, el Sabadell –tercer- va perdre davant el Mediterrani, tercer per la cua. La lliga està més igualada que mai.

El partit va començar malament pels interessos dels mataronins, que van rebre el 0-1 ben aviat. Tot i això, el Quadis va intentar capgirar sense èxit el marcador. Quatre pals va fer l’equip abans que Mate aconseguís empatar el partit. En el segon quart es va veure que marcar seria molt complicat pels dos equips, ja que les defenses s’imposaven als atacs. Babay va donar avantatge al Quadis per primera vegada abans d’arribar al descans.

En la represa, a més, el mateix Babay va obrir escletxa amb el 3-1, un resultat que semblava que posava les coses al seu lloc. Però el matx es va tornar boig i en un moment el CN Barcelona va empatar el partit. No acabava la cosa aquí, perquè el bloqueig dels mataronins va ser claríssim i els visitants van aprofitar-ho per capgirar el marcador i fer un parcial tant terrible (1-5) com dur era el marcador a falta d’un període: 3-6. En el darrer quart es va intentar recuperar el marcador, però la pilota no entrava i finalment es va perdre per 5-8.